Jamast Vloženo 14. Květen 2008 Sdílet Vloženo 14. Květen 2008 (editace) Ahoj Možná zakládám téma,které zde je,ale já ho prostě nenašel. Zajímalo by mě při kolika tisících pomýšlet nad výměnu brzdových destiček u FS-III na 1.2 12V.? Mám najetou cca 64tis. a jezdím převážně Prahu. Děkuji za názory a zkušenosti Editováno: 14. Květen 2008, autor: Jamast Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 15. Květen 2008 Sdílet Vloženo 15. Květen 2008 Nejjednodušší řešení je,když se zastavíš někde v servisu a oni se ti podívají a poví ti.Ja třeba měnil destičky při cca 100000km Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 15. Květen 2008 Sdílet Vloženo 15. Květen 2008 to já sem měnil už při 45000 a to si myslim že nejezdim nějak agresivně(pokud to vubec s timto vozem jde)....prostě při měnění zimnich kol jsem to zkouk a byly na minimální hranici. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houmr Vloženo 15. Květen 2008 Sdílet Vloženo 15. Květen 2008 ich minimum je 2mm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vikino1 Vloženo 15. Květen 2008 Sdílet Vloženo 15. Květen 2008 (editace) Pozri ich na oboch stranách nápravy ja som mal na jednej 5mm a na druhej 3mm.Pri tom súmernosť brzd.účinku na STK OK! Najazdené 62000km. A rada: nekupuj značku Lokheed pískaju jak drbnuté! Pôvodné Bosch-z výroby. Sory všimol som si až teraz ja mám FSII.Ale veď je to jedno! Editováno: 15. Květen 2008, autor: vikino1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepa007 Vloženo 15. Květen 2008 Sdílet Vloženo 15. Květen 2008 AhojMožná zakládám téma,které zde je,ale já ho prostě nenašel. Zajímalo by mě při kolika tisících pomýšlet nad výměnu brzdových destiček u FS-III na 1.2 12V.? Mám najetou cca 64tis. a jezdím převážně Prahu. Děkuji za názory a zkušenosti To je velmi individualní. Záleží jaké trasy jezdíš a jakým stylem Vím o případu že v 45000. Já jsem měnil na služební Fab ve 120 000 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.