rtg61 Vloženo 15. Květen 2008 Sdílet Vloženo 15. Květen 2008 Tchán si chytře zadal špatně PIN do mobilu, kterej se mu bloknul a chce to PUK. Dá se to nejak zjistit? Papíry od SIMky samo ztratil je to GOuckova karta.. diky za tipy... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr Vloženo 15. Květen 2008 Sdílet Vloženo 15. Květen 2008 Tchán si chytře zadal špatně PIN do mobilu, kterej se mu bloknul a chce to PUK. Dá se to nejak zjistit? Papíry od SIMky samo ztratil je to GOuckova karta.. diky za tipy... Už jsem to jednou řešil doma u rodičů. Navštívil prodejnu oparátora, vysvětlil situaci a on mi PUK nadiktoval Je to už ale asi 3 roky zpět, tak nevím, jestli to ještě jde.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
murder Vloženo 15. Květen 2008 Sdílet Vloženo 15. Květen 2008 Jedině navštívit prodejnu O2, buď ho mají v databázi nebo vymění sim, obávám se, že zdarma to nebude. Možná bych zkusil výměnu sim za novější typ (potřebuje větší kapacitu paměti, nebo chceš používat UMTS) tehdy by měla být výměna zdarma. Bez návštěvy prodejny to nelze. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr Vloženo 15. Květen 2008 Sdílet Vloženo 15. Květen 2008 Jedině navštívit prodejnu O2, buď ho mají v databázi nebo vymění sim, obávám se, že zdarma to nebude. Možná bych zkusil výměnu sim za novější typ (potřebuje větší kapacitu paměti, nebo chceš používat UMTS) tehdy by měla být výměna zdarma. Bez návštěvy prodejny to nelze. PUK je vždy v databázi operátora SIM karty.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 15. Květen 2008 Sdílet Vloženo 15. Květen 2008 Tak tak, takže u některých operátorů stačí zavolat a správně se identifikovat a poví Ti ho i přes telefon. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom_F Vloženo 15. Květen 2008 Sdílet Vloženo 15. Květen 2008 ano po telefonu lze, i u předplacených simek. vždy zdarma Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 15. Květen 2008 Sdílet Vloženo 15. Květen 2008 Nevíte jak jde změnit u Nokie Bezpečnostní kód? Když ho nevím? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Majký Vloženo 15. Květen 2008 Sdílet Vloženo 15. Květen 2008 u go s registrací 45.-bez 95.- Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
murder Vloženo 15. Květen 2008 Sdílet Vloženo 15. Květen 2008 (editace) Nevíte jak jde změnit u Nokie Bezpečnostní kód? Když ho nevím? Záleží na modelu u některých jde zjistit přes kabel přímo kód, já osobně bych nainstaloval Nokia Updater (free ke stažení na stránkách nokie) a přes něj nahrál nejnovější fw tím se změní kód na základ 12345. Pokud ji máš brandovanou například u T- Mobile tak lze změnit verzi telefonu a pak se tam nahraje nebrandovaný fw, mívají například napevno nastavená některá tlačítka, po změně na nebrand je to jako normál telefon. S ohledem na záruku jsem to řešil tak, že jsem změnil typ (produkt code) nahrál jiný fw a pak vrátil na původní typ. Servis nepozná, nebo pozná, ale nedokáže, že bylo s produkt code manipulováno a nový fw nabízí volně přístupné sama nokia. Ještě mě napadá zkus *#7370# series 60, nebo *#7780# series 40 a starší series 60 to obnovuje tovární nastavení tím i kód telefonu na 12345 Pozor u všeho zálohuj telefon po akci bude čistý jako lilie a ty na mě nas*anej, že nemáš kontakty. Editováno: 15. Květen 2008, autor: murder Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 15. Květen 2008 Sdílet Vloženo 15. Květen 2008 (editace) Mám 6233 Tý jo díky moc. Čeče bylo to to 12345 Fakt ty jo díky nevědel jsem co s tím. Chci si to dát na klávesnici aby mi mladá nečetla sms. Editováno: 15. Květen 2008, autor: zabiak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
murder Vloženo 15. Květen 2008 Sdílet Vloženo 15. Květen 2008 Jó tak to jsou choulostivý informace a ty je potřeba chránit 6233 mám jako druhou (služební) mašinku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rtg61 Vloženo 15. Květen 2008 Autor Sdílet Vloženo 15. Květen 2008 diky panove, chtel jsem mit jistotu... a jak pripadne nachystat vymluvu a ze to nebude zadarmo, to je snad jasny jeste jednou diky... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rtg61 Vloženo 16. Květen 2008 Autor Sdílet Vloženo 16. Květen 2008 Tímto děkuji členovi Majký za rychlou pomoc, vyřešeno!!!!! Děkuji.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.