Přejít na obsah

zjištění PUKu na SIMce

rtg61

Doporučené příspěvky

Tchán si chytře zadal špatně PIN do mobilu, kterej se mu bloknul lol a chce to PUK. Dá se to nejak zjistit? Papíry od SIMky samo ztratil :) je to GOuckova karta.. diky za tipy... ;)

Už jsem to jednou řešil doma u rodičů. Navštívil prodejnu oparátora, vysvětlil situaci a on mi PUK nadiktoval :palec2:

Je to už ale asi 3 roky zpět, tak nevím, jestli to ještě jde..

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jedině navštívit prodejnu O2, buď ho mají v databázi nebo vymění sim, obávám se, že zdarma to nebude. Možná bych zkusil výměnu sim za novější typ (potřebuje větší kapacitu paměti, nebo chceš používat UMTS) tehdy by měla být výměna zdarma. Bez návštěvy prodejny to nelze.

Odkaz ke komentáři

Jedině navštívit prodejnu O2, buď ho mají v databázi nebo vymění sim, obávám se, že zdarma to nebude. Možná bych zkusil výměnu sim za novější typ (potřebuje větší kapacitu paměti, nebo chceš používat UMTS) tehdy by měla být výměna zdarma. Bez návštěvy prodejny to nelze.

PUK je vždy v databázi operátora SIM karty..

Odkaz ke komentáři

Nevíte jak jde změnit u Nokie Bezpečnostní kód? Když ho nevím?

Záleží na modelu u některých jde zjistit přes kabel přímo kód, já osobně bych nainstaloval Nokia Updater (free ke stažení na stránkách nokie) a přes něj nahrál nejnovější fw tím se změní kód na základ 12345. Pokud ji máš brandovanou například u T- Mobile tak lze změnit verzi telefonu a pak se tam nahraje nebrandovaný fw, mívají například napevno nastavená některá tlačítka, po změně na nebrand je to jako normál telefon. S ohledem na záruku jsem to řešil tak, že jsem změnil typ (produkt code) nahrál jiný fw a pak vrátil na původní typ. Servis nepozná, nebo pozná, ale nedokáže, že bylo s produkt code manipulováno a nový fw nabízí volně přístupné sama nokia.

Ještě mě napadá zkus *#7370# series 60, nebo *#7780# series 40 a starší series 60 to obnovuje tovární nastavení tím i kód telefonu na 12345 Pozor u všeho zálohuj telefon po akci bude čistý jako lilie a ty na mě nas*anej, že nemáš kontakty. -_-

Editováno: , autor: murder
Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...