Přejít na obsah

naklapeni lopatek

burek

Doporučené příspěvky

cauec panove!!muj kamarad kdyz se semnou nehada jak je passat lepsi nez okta a ze okta je lacinej passat tak ted prisel na silenou vec.ze mam prekopanej motor na naklůapeni lopatek..moje okta je 2000/11 a mam naklapeni lopatek turba, on rikal ze jeho strejc ma kombajna 66kw rok 2001/1 a ma obtok ze to je z boleslavy jako predvadecka...a jeste za ma motor ALH..nevim jestli se od faceliftu davaji lopatky nklapeci...jak to teda je??diky

Editováno: , autor: burek
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

cauec panove!!muj kamarad kdyz se semnou nehada jak je passat lepsi nez okta a ze okta je lacinej passat tak ted prisel na silenou vec.ze mam prekopanej motor na naklůapeni lopatek..moje okta je 2000/11 a mam naklapeni lopatek turba, on rikal ze jeho strejc ma kombajna 66kw rok 2001/1 a ma obtok ze to je z boleslavy jako predvadecka...a jeste za ma motor ALH..nevim jestli se od faceliftu davaji lopatky nklapeci...jak to teda je??diky

alh meli naklapeni lopatek jsou to prvni 66 s naklapenim

Odkaz ke komentáři

a ty mas ALH nebo AGR ????

Odkaz ke komentáři

jo?tak to nevim.nechci kecat.ale kdyz jsem to resil tady s jednim gurmanem s TDI tak to bylo prvni na co jsem se mel podivat jestli mam naklapeni.a byla to podtlakova ban.cimz znamena ze ji nema obtok?nechci se hadat ale takhle mi to bylo vysvetleno.

Podívej se do motoru jaký máš ventil ,je přidělaný na příčce motoru jestli máš turbo s naklápěním tak ten ventil je menší a měl by mít bílou barvu a bez naklápění je to taková kostka (černá)

Odkaz ke komentáři

jestli neměl na mysli zásobník podtlaku kterej je přibližně nad startérem (černá plastová koule cca 12 cm s jednou hadičkou)

ten je jen u VTG turba

tu ban tammam pisu....rikam ze mam urcite naklapeni jenom kamos ma stryca a ten ma oktavu 2001/1 pry a nema tam naklapeni lopatek.ma testovaci auto z boleslavy a ze mu to tam rekli mechosi.a to ma kod motoru ALH tak prave proto se ptam...me rika ze66kw se nedelali s naklapenim ze to mam nejaky prekopany...ale ja mu to muzu blbcovi furt vysvetlovat..ALH naklapeni AGR obtok...uz to trochu chape,ale ja zase nechapu jak muze mit ALH s obtokem!!!!

Odkaz ke komentáři

ALH obtok neumí, předělával jsem to kdysi na své octě

ted jsem to nejak nepobral.ty jsi predelaval ALH na obtok a neslo to?no ono je pekny to ze v technicaku ma ALh ted podle toho kupoval rozvody a ve skodovce mu rekli ze ma obtok.ale ja jsem to jeste nevidel ale porad se semnou hada.ja mu rikam ze ALH obtok nema

Odkaz ke komentáři

měl jsem AGR a udělal jsem ALH

kde je rozdíl v rozvodech na ALH nebo AGR ? je nějaká kladka jiná ? nebo řemen má o několik zubů mín ?

to nevim,ale to ze se tam budou delat rozvody bylo informativni..spis slo o to ze se cetl kod motoru z velkeho technicaku a bylo to ALH

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...