mike_k Vloženo 15. Květen 2008 Sdílet Vloženo 15. Květen 2008 Mohl by mi prosim nekdo s ETKOu napsat cislo dilu nalepky s bezpecnostnimi instrukcemi k airbagum co se lepi na celni sklo. Diky moc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vikino1 Vloženo 15. Květen 2008 Sdílet Vloženo 15. Květen 2008 Mohl by mi prosim nekdo s ETKOu napsat cislo dilu nalepky s bezpecnostnimi instrukcemi k airbagum co se lepi na celni sklo. Diky moc. Možno som zle hladal ale nič také som v ETKE nenašiel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Igor Vloženo 15. Květen 2008 Sdílet Vloženo 15. Květen 2008 Tá nálepka sa prestala dávať niekedy okolo roku 2002 a neskôr úplne vypadla zo zoznamu ND. Takže bohužiaľ už ju nezoženieš... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rado146 Vloženo 28. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2008 Igor- predstav si že ja mám a pri tom mám MR2004... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Igor Vloženo 28. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2008 No písal som okolo, t.j. +- 1 rok - a keďže máš MR2004, je 50% pravdepodobnosť, že bolo vyrobené ešte v roku 2003 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.