Petr Čížek Vloženo 17. Květen 2008 Sdílet Vloženo 17. Květen 2008 Zdravím všechny. Koupil jsem použité dálkové ovládání do Felicie origo od Škoda ale nevím jak namontovat schéma zapojení jsme nedostal. Na bedně je číslo typu asi BKA 093 015. Scháním zapojení nebo náky manuál jak si s tím poradit. Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Haward Vloženo 20. Květen 2008 Sdílet Vloženo 20. Květen 2008 Zdravím všechny. Koupil jsem použité dálkové ovládání do Felicie origo od Škoda ale nevím jak namontovat schéma zapojení jsme nedostal. Na bedně je číslo typu asi BKA 093 015. Scháním zapojení nebo náky manuál jak si s tím poradit. Díky Napiš mi email.adresu pošlu Ti to schema. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr Čížek Vloženo 23. Květen 2008 Autor Sdílet Vloženo 23. Květen 2008 Napiš mi email.adresu pošlu Ti to schema. Zdravím prosím kdyby bylo možné mi poslat to schéma zapojení toho dálkáče. Můj mail: bzucik@volny.cz Dikes Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stein92 Vloženo 20. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 20. Červenec 2011 Napiš mi email.adresu pošlu Ti to schema. Zdravím. Omlouvám se, že se zapojuji do rozhovoru, ale mohl bych tě také požádat o schéma zapojení? Mám Felicii I 1,3 MPi GLXi r.1996. Děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karki Vloženo 16. Září 2011 Sdílet Vloženo 16. Září 2011 Taky bych moc prosil o schéma zapojení.Moc děkuji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
flacek Vloženo 9. Říjen 2011 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2011 Jestli můžu poprosit taky o schéma. e-mail: flacek@seznam.cz Díky moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Storm2609 Vloženo 1. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2011 Zdravím vás, mohl bych taky požádat o nějaké schéma (ŠKODA FELICIA 1.9 D, R.V. 2001)??? Koupil jsem toto http://www.levnealarmy.com/dalkove-ovladani-centralniho-zamykani-rc008-key/d-71616/ a tam je jen takový moc stručný popis, pokud teda můžu poprosit tak poslat na : skarpa26@gmail.com Předem vám děkuju Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 1. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2011 Ještě by chtělo napsat jaké klíče k autu máš teď. Jestli obyčejné tak to tam nepůjde. Museli by se vyměnit i zámky a spínačka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Storm2609 Vloženo 1. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2011 (editace) Nevím co je obyčejnej klíč. Ale mám ten plochej jak bývá u Fabie nebo Octavie, je v něm imobilizer. Dnes jsem si dal vyřezat vzor od zámečníka do té nové plažety podle mého původního klíče. Všechno je ok, jen bych právě potřeboval nějakej ten manuál jak zapojit řídící jednotku dálkáče k těm drátům co jsou v palubce za budíkama Editováno: 6. Prosinec 2011, autor: Malta citace předchozího příspěvku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 1. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2011 Jo tak to máš správné klíče. Ale to jsi nenapsal. Dřív tam byli takové obyčejné se zuby jen na jedné straně. Se zapojením neporadím. Já se nemám s elektrikou rád. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Storm2609 Vloženo 1. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2011 (editace) tak nic teda. A jen tak pro info, k těm vystřelovacím klíčům se prodávají i planžety asi na 100 typů aut , takže to šlo i známímu, kterej si to dával právě na ten starší ,,zubatý'' klíč. Editováno: 6. Prosinec 2011, autor: Malta citace předchozího příspěvku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
flacek Vloženo 10. Únor 2012 Sdílet Vloženo 10. Únor 2012 (editace) Předevčírem jsem dodělával DO s alarmem do Feldy. Předem upozorňuji, že se to týká Felicie před FL protože po FL má pravděpodobně jiné relé (8 vývodů). Starší relé má pouze 6 vývodu a jsou to obyčejné fastony. Jednotka orig. centrálu se nachází za budíkama. Nutné odmontovat přední část palubky (návodu je na internetu dost) a jednotku uvidíte. Orig. centrál spíná na kostru, to jest přivede na žlutý a černý vodič mínus a dle toho se zamkne nebo odemkne. Pokud budete zapojovat motorky centrálu přímo na jednotku DO nebo alarmu, tak tento návod Vám pravděpodobně nepomůže a musíte se řídít dle návodu k jednotce. Červený vodič - trvalé plus Bílý vodič - mínus Žlutý a černý - odemykání a zamykání pomocí mínusu. (teď nevím který je který) Napojení blinkrů - u patice (žlutý konektor úplně vpravo) na výstražné blinkry jsou to vodiče černozelený a černobílý (v případě že to jednotka DO nebo alarmu neumí, tak je nutno přidat usměrňovací diody) Spínané plus - buď napojení přímu o spínačky a nebo na spínač světel (žlutý konektor uplně vlevo) a černý vodič. Dveřní spínače - levá strana u prahu, hnědobílá barva vodiče je spínaná kostra. Vše ostatní je dle návodu k DO nebo alarmu. Takto to mám zapojené já, doporučuji si přečíst návod a schéma zapojení vašeho zařízení aby nedošlo k poškození!!! Editováno: 10. Únor 2012, autor: flacek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.