Vlasta Vloženo 17. Květen 2008 Sdílet Vloženo 17. Květen 2008 (editace) Bohužel muj zdroj u reklamky odešel dělat jinam,tak bych potřeboval vyrobit tento nápis na přední sklo o víšce 14cm a delky max.80cm je to z origo krytu práhu viz. foto.Rozhodující je cena jesti se mi to s poštou vyplatí víc než jít tady do reklanky.Dikes za nabidky. Editováno: 17. Květen 2008, autor: Vlasta Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maros Vloženo 17. Květen 2008 Sdílet Vloženo 17. Květen 2008 zkus se poptat tady. http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=37825 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 17. Květen 2008 Sdílet Vloženo 17. Květen 2008 (editace) Myslim,ze tohle je vec,kterou ti vyrizne kde kdo,pokud to bude mit v krivkach..A cenu bych videl na par korun,mozna kilo,pokud by to bylo jednobarevne.. Zkus poptat i www.autolepky.cz ted jsem jim taky neco zadaval..Jsou sice ze severnich cech,coz je pro tebe celkem z ruky,ale komunikace a vstricnost myslim maximalni.A ceny jednöduchych veci z obyc folii jsou taky uchazejici myslim... Editováno: 17. Květen 2008, autor: Martyp Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mytrix Vloženo 19. Květen 2008 Sdílet Vloženo 19. Květen 2008 jen by sis mel byt vedom, ze s tim muzes mit dost podstatne problemy s policii.. veskere polepy na sklo jsou <zakazany> (dokonce tam nesmis mit nalepenej ani protislunecni pruh), takze abys pak nenarazil.. mohli by ti taky prikazat okamzite odsraneni.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 20. Květen 2008 Autor Sdílet Vloženo 20. Květen 2008 PŘISLUŠNICI POLICIE NEČIST--Tak to před nima strhnu mě nenaserou,když,ale vidím co maj na sklech jiny auta tak to bych musel fakt trefit na trotla. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.