Publikováno Květen 17, 200817 r Bohužel muj zdroj u reklamky odešel dělat jinam,tak bych potřeboval vyrobit tento nápis na přední sklo o víšce 14cm a delky max.80cm je to z origo krytu práhu viz. foto.Rozhodující je cena jesti se mi to s poštou vyplatí víc než jít tady do reklanky.Dikes za nabidky. Upraveno Květen 17, 200817 r od Vlasta
Květen 17, 200817 r Myslim,ze tohle je vec,kterou ti vyrizne kde kdo,pokud to bude mit v krivkach..A cenu bych videl na par korun,mozna kilo,pokud by to bylo jednobarevne.. Zkus poptat i www.autolepky.cz ted jsem jim taky neco zadaval..Jsou sice ze severnich cech,coz je pro tebe celkem z ruky,ale komunikace a vstricnost myslim maximalni.A ceny jednöduchych veci z obyc folii jsou taky uchazejici myslim... Upraveno Květen 17, 200817 r od Martyp
Květen 19, 200817 r jen by sis mel byt vedom, ze s tim muzes mit dost podstatne problemy s policii.. veskere polepy na sklo jsou <zakazany> (dokonce tam nesmis mit nalepenej ani protislunecni pruh), takze abys pak nenarazil.. mohli by ti taky prikazat okamzite odsraneni..
Květen 20, 200817 r Autor PŘISLUŠNICI POLICIE NEČIST--Tak to před nima strhnu mě nenaserou,když,ale vidím co maj na sklech jiny auta tak to bych musel fakt trefit na trotla.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.