Publikováno Květen 17, 200817 r Zdarec kluci, mám problém. Mám Octavii 1,8 Turbo 20V a dneska když jsem jel z práce, tak se mi zdálo, že vynechal jeden válec. Rozsvítila se kontrolka "Kontrola elektroniky motoru". Co s tím můžu udělat, kromě toho, že to hodím do servisu? Díky moc za odpověď Pechy 48
Květen 17, 200817 r Zdarec kluci, mám problém.Mám Octavii 1,8 Turbo 20V a dneska když jsem jel z práce, tak se mi zdálo, že vynechal jeden válec. Rozsvítila se kontrolka "Kontrola elektroniky motoru". Co s tím můžu udělat, kromě toho, že to hodím do servisu? Díky moc za odpověď Pechy 48 Prvni vec, kde tankujes??? Druha, kdy byly meneny svicky?? a treti kdy byl menen palivovej filtr
Květen 17, 200817 r Autor Tankuji na Benzině a svíčky byly měněny asi před měsícem a palivovy filtr to netuším.
Květen 17, 200817 r Tankuji na Benzině a svíčky byly měněny asi před měsícem a palivovy filtr to netuším. Jen ti to vynechalo a jelo krátkodobě na 3válce, nebo to stále jede na 3 v ? Mohla by to být vadná zapalovací cívka na některém válci, chce to přečíst VAGem, a pak případně vyměnit (cena zap. cívky kolem 1100,-Kč) Mirek1,8T
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.