kemar Vloženo 17. Květen 2008 Sdílet Vloženo 17. Květen 2008 Vedeli jste nekdo ze pokud je otevrena predni kapota u OII tak nejdou sterace ani ostriky? A jsem to az do vcera nevedela hrozne jsem se divil ze mi nefunguji, kdyz jsem mel otevrenou kapotu. Jeste ze mi poradil znami elektrikar Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 17. Květen 2008 Sdílet Vloženo 17. Květen 2008 nechci bejt chytrej, ale je to napsané i v manuále Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik.DC Vloženo 18. Květen 2008 Sdílet Vloženo 18. Květen 2008 Vedeli jste nekdo ze pokud je otevrena predni kapota u OII tak nejdou sterace ani ostriky?A jsem to az do vcera nevedela hrozne jsem se divil ze mi nefunguji, kdyz jsem mel otevrenou kapotu. Jeste ze mi poradil znami elektrikar Věděli..a je to tak konstrukčně provedeno záměrně..stejně jako např. servisní poloha pro výměnu stěračů Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kemar Vloženo 18. Květen 2008 Autor Sdílet Vloženo 18. Květen 2008 Věděli..a je to tak konstrukčně provedeno záměrně..stejně jako např. servisní poloha pro výměnu stěračů A jak jde nastavi ta servisni poloha pro vymenu steracu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
aha Vloženo 18. Květen 2008 Sdílet Vloženo 18. Květen 2008 Věděli..a je to tak konstrukčně provedeno záměrně..stejně jako např. servisní poloha pro výměnu stěračů Zapneš a vypneš zapalování, potom páčku stěračů zatlačíš směrem dolů. Stěrače máš v servisní poloze. - je to v návodu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik.DC Vloženo 18. Květen 2008 Sdílet Vloženo 18. Květen 2008 To aha: Celkem by mně zajímal důvod, proč tu vysvětluješ, jak dostat stěrače do servisní polohy..trošku mimo toto vlákno, navíc se tu na to nikdo neptá. Příště líp čti. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Garrett Vloženo 18. Květen 2008 Sdílet Vloženo 18. Květen 2008 Kemar se ptal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik.DC Vloženo 18. Květen 2008 Sdílet Vloženo 18. Květen 2008 Kemar se ptal Tak potom by snad bylo vhodnější citovat Kemara a ne mně (aspoň tak chápu smysl citace..ty ne? ..taky asi moc nečteš všechno, viď Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Garrett Vloženo 18. Květen 2008 Sdílet Vloženo 18. Květen 2008 Je tu nový, tak se s tím asi trošku pere, nemusíš se hned do něj tak opřít O nic tak hroznýho přece nejde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik.DC Vloženo 18. Květen 2008 Sdílet Vloženo 18. Květen 2008 Je tu nový, tak se s tím asi trošku pere, nemusíš se hned do něj tak opřít O nic tak hroznýho přece nejde V poslední době se tu vyrojilo hafo nováčků a většinou si s pravidly moc hlavu nelámou..což právě začíná být docela problém. Jinak nebál bych se, že se s tím nějak taky popere Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.