Publikováno Květen 17, 200817 r Vedeli jste nekdo ze pokud je otevrena predni kapota u OII tak nejdou sterace ani ostriky? A jsem to az do vcera nevedela hrozne jsem se divil ze mi nefunguji, kdyz jsem mel otevrenou kapotu. Jeste ze mi poradil znami elektrikar
Květen 18, 200817 r Vedeli jste nekdo ze pokud je otevrena predni kapota u OII tak nejdou sterace ani ostriky?A jsem to az do vcera nevedela hrozne jsem se divil ze mi nefunguji, kdyz jsem mel otevrenou kapotu. Jeste ze mi poradil znami elektrikar Věděli..a je to tak konstrukčně provedeno záměrně..stejně jako např. servisní poloha pro výměnu stěračů
Květen 18, 200817 r Autor Věděli..a je to tak konstrukčně provedeno záměrně..stejně jako např. servisní poloha pro výměnu stěračů A jak jde nastavi ta servisni poloha pro vymenu steracu?
Květen 18, 200817 r Věděli..a je to tak konstrukčně provedeno záměrně..stejně jako např. servisní poloha pro výměnu stěračů Zapneš a vypneš zapalování, potom páčku stěračů zatlačíš směrem dolů. Stěrače máš v servisní poloze. - je to v návodu.
Květen 18, 200817 r To aha: Celkem by mně zajímal důvod, proč tu vysvětluješ, jak dostat stěrače do servisní polohy..trošku mimo toto vlákno, navíc se tu na to nikdo neptá. Příště líp čti.
Květen 18, 200817 r Kemar se ptal Tak potom by snad bylo vhodnější citovat Kemara a ne mně (aspoň tak chápu smysl citace..ty ne? ..taky asi moc nečteš všechno, viď
Květen 18, 200817 r Je tu nový, tak se s tím asi trošku pere, nemusíš se hned do něj tak opřít O nic tak hroznýho přece nejde
Květen 18, 200817 r Je tu nový, tak se s tím asi trošku pere, nemusíš se hned do něj tak opřít O nic tak hroznýho přece nejde V poslední době se tu vyrojilo hafo nováčků a většinou si s pravidly moc hlavu nelámou..což právě začíná být docela problém. Jinak nebál bych se, že se s tím nějak taky popere
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.