Romariooo Vloženo 19. Únor 2009 Autor Sdílet Vloženo 19. Únor 2009 Tak to je zásadní změna.Původně jsem si to taky myslel ale oni tu rychlost přece museji nějakym způsobem zaznamenat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 19. Únor 2009 Sdílet Vloženo 19. Únor 2009 tak sice se to nikam nedostalo ale uz prej dva ty passaty rozstrelili. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KaJe Vloženo 19. Únor 2009 Sdílet Vloženo 19. Únor 2009 Slyšel jsem to normálně ve zprávách a taky tam říkali, že nehody nezavinili policisté, tak nechápu slova už dva rozstřelili. A co si pamatuji, tak se jednalo jen o škrábance a prasklý nárazník. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 19. Únor 2009 Sdílet Vloženo 19. Únor 2009 tak je mozny, ze jsou to jeste jiny. pac ty o kterych jsem slysel tak nejsou v provozu ty nechapajici Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Palo Vloženo 19. Únor 2009 Sdílet Vloženo 19. Únor 2009 Tak to je zásadní změna.Původně jsem si to taky myslel ale oni tu rychlost přece museji nějakym způsobem zaznamenat. Promiň nechci se hádat, ale já fakt nevím. Ale když se podívám na obrázek, tak mi ten radar někde chybí a vůz měří směr v před i v zad. To znamená 2 radary nebo ne? Vůz z přední části: http://www1.ebm.cz/scripts/pics_magazin.ph...otogalerie=1847 http://www1.ebm.cz/scripts/pics_magazin.ph...otogalerie=1847 Vůz ze zadu: http://www1.ebm.cz/scripts/pics_magazin.ph...otogalerie=1847 http://www1.ebm.cz/scripts/pics_magazin.ph...otogalerie=1847 Detail digi kamery za čelním sklem: http://www1.ebm.cz/scripts/pics_magazin.ph...otogalerie=1847 Tady v tomto článku ( http://news.auto.cz/aktuality/vw-passat-r36-policie.html ) na konci prvního odstavce jsou dvě důležité věty, cituji: Passaty jsou schopny měřit rychlost vozidel jedoucích před nimi i za nimi. Měření rychlosti protijedoucích aut není možné. Ale radary přece tohle umí Tak ti fakt nevím. Musím odchytit kamaráda a vymlátit z něj info, aby jsme se nepřeli Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 19. Únor 2009 Autor Sdílet Vloženo 19. Únor 2009 Mě to fakt na ten Valentine Oně reagovalo a měl jsem tam cca 140-150km.Antiradar to zachytí poměrně spolehlivě protože na dálnici máš minimum rušivých elementu.Dokonce mi řikal kámoš že o tom četl v novinách že sami policajti přiznali že jsou na antiradar krátky a že s tím nic nezmužou. Palo: tak to zkus prověřit u toho kamaráda a dej info-budu rád. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Palo Vloženo 19. Únor 2009 Sdílet Vloženo 19. Únor 2009 jj poptám se, samotného mne to moc zajímá Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Palo Vloženo 19. Únor 2009 Sdílet Vloženo 19. Únor 2009 Tak pane Romariooo čti: http://sportauta.cz/2009/02/03/jak-poznat-policejni-passat/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 19. Únor 2009 Autor Sdílet Vloženo 19. Únor 2009 Ty jooo.To neni možny! Pěkný článek o R36 ale zitra rozhodim sítě taky.Co mi to teda mohlo signalizovat??? Nasadil jsi mě brouka do hlavy.Fakt že jo! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Palo Vloženo 19. Únor 2009 Sdílet Vloženo 19. Únor 2009 Ty jooo.To neni možny! Pěkný článek o R36 ale zitra rozhodim sítě taky.Co mi to teda mohlo signalizovat??? Nasadil jsi mě brouka do hlavy.Fakt že jo! To co jsem psal, někde blízko byl auťák s radarem a ten si přehlédl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Palo Vloženo 19. Únor 2009 Sdílet Vloženo 19. Únor 2009 Málem jsem zapomněl, dnes na plzeňské ul. v praze, směr z centra na Řepy jezdil modrej pašík. Vždy jsme ho viděl jak někoho sejmul na 50 hned na začátku Plzeňské a odstavili si jej na BUS zastvku Klamovka (na Plzeňské mezi nájezdem z Holečkovy a svět.křižovatkou směr Strahov). Jo a poslední tři dny je venku nějak moc bílých čepic doplněných modrými a dýchá se, kontroluje se technická, vzorek na pneu se měří, no a protože si kolega otevřel na ně hubu, tak se kontrlovala i povinná výbava (lékarnička, žárovky atd.) Tak že kdo jede do práglu a po Práglu, tak pozor Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 19. Únor 2009 Sdílet Vloženo 19. Únor 2009 Já jedu, ale v pondělí vlakem Není to jen Praha, kolem Olmiku je to taky jak na policejních manévrech, bruder by mohl vyprávět, takže zřejmě nějaký Kryštof 3235 nebo tak něco. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 20. Únor 2009 Autor Sdílet Vloženo 20. Únor 2009 Jj...prej se chystá nějaká větší akcička a to se nejedná jen o Prahu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pentadius Vloženo 20. Únor 2009 Sdílet Vloženo 20. Únor 2009 Nové barevné provedení vozů MP Brno: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 20. Únor 2009 Autor Sdílet Vloženo 20. Únor 2009 Brrr...hrozná kombinace barev Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
J-o-s-h-u-a Vloženo 20. Únor 2009 Sdílet Vloženo 20. Únor 2009 Nové barevné provedení vozů MP Brno: Několik Octavek a jednu dodávku VW si kluci přebrali u mě v práci v areálu, kde mají i místo pro odtažená auta - akce to byla pro ně, fotit se tam musel každej policajt u každýho auta - koukal jsem na ně a docela mě zarazilo, když se jeden měšták fotil u té octávky a pak se přešel fotit k další, ale tá byla úplně stejná - jo kromě SPZtky - nevím, ale asi fakt nepřemýšlí ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pentadius Vloženo 20. Únor 2009 Sdílet Vloženo 20. Únor 2009 No jo, ale co Ti to připomíná? Příbuznost s PČR je čistě náhodná Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pentadius Vloženo 20. Únor 2009 Sdílet Vloženo 20. Únor 2009 Několik Octavek a jednu dodávku VW si kluci přebrali u mě v práci v areálu, kde mají i místo pro odtažená auta Ten areál je na malé americe, coo? Bohužel se tam prezentovaly i auta starý tři roky, který dostaly jen nové polepy :-/ A myslel jsem, že to jsou jen 1.8T, ale většina jsou 1.6 75 kW Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
J-o-s-h-u-a Vloženo 20. Únor 2009 Sdílet Vloženo 20. Únor 2009 Ten areál je na malé americe, coo?Bohužel se tam prezentovaly i auta starý tři roky, který dostaly jen nové polepy :-/ A myslel jsem, že to jsou jen 1.8T, ale většina jsou 1.6 75 kW Areál Manag ! No, údajně je 24 aut nově polepených, asi 14 nových, ale nevím to přesně, no ono měštákům by stačilo bohtě auto 1.0 .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Palo Vloženo 20. Únor 2009 Sdílet Vloženo 20. Únor 2009 To Romariooo: tak ten tvůj Valentin by to tedy detekovat neměl, jelikož ten pašík umí měřit rychlost je nv případě, že se pohybuje a opravdu nemá nainstalován žádný radar. Tak ti fakt nevím co to mohlo být Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 21. Únor 2009 Autor Sdílet Vloženo 21. Únor 2009 Jsem si řikal že kdybych je s tim novym Pašíkem potkal někde na benzince tak se je narovinu zeptám jak to ve skutečnosti je.Nebo myslíte že mě nic neřeknou? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
theFrigo Vloženo 21. Únor 2009 Sdílet Vloženo 21. Únor 2009 na to bacha, aby Tě tam pak nezačali nějak důkladně lustrovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 21. Únor 2009 Autor Sdílet Vloženo 21. Únor 2009 'theFrigo' : antiradar neni zakázaný takže by neměli nárok. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Palo Vloženo 21. Únor 2009 Sdílet Vloženo 21. Únor 2009 (editace) 'theFrigo' : antiradar neni zakázaný takže by neměli nárok. Ale hovno ti udělají, normálně ti odpoví, max. se s tebou nebudou bavit No i když ty, jako bývalý občan CCCP ........... :smich: (promiň, ale tohle mne napadlo dodatečně a já musel) Editováno: 21. Únor 2009, autor: Palo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 21. Únor 2009 Autor Sdílet Vloženo 21. Únor 2009 Hajzle! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.