Přejít na obsah

POLICIE ČR, Městské a obecní policie


Romariooo

Doporučené příspěvky

hovada v kamionech se najdou uplně všude zrovna jsem byl služebně v SR a čekal bych že se tam budou chovat alespoň domácí kapku líp,ale vzápětí jsem byl velmi nemile vyveden z omylu ikdyž jako první mě na cestě namíchnul polskej kamion, tak dost často jsem se setkal zrovna s tím že zahraniční řidiči mi ještě ukazali že mám volno abych mohl bezpečně předjet - a jestli se nepletu tak i v ČR pomalu co nehoda na dálnici to je v ní nějakej kamion a co mi říkali zákazníci v SR že je to u vás taky hodně podobný - ale zpět k mýtu - normálně bych zavedl - pokud ten daný kamion toho přepravce způsobí nehodu tak samo že pokuta + místo bodů navýšení mýtného a pokud by se prokázalo že přepravce záměrně porušuje bezpečnost a nutí svoje zaměstnance k takovýmu jednání tak pořádná pokuta pro firmu, případně i zabavení kamionu atd. - samože takový sankce po celé evropě a ne jen jeden stát to by nemělo účinek - oni by si to pak hodně rychle rozmysleli

druhá věc - radary a snaha je stavět - za to ani tak nemůžou sami řidiči, protože nepřiměřená rychlost nemá ten největší podíl na nehodovosti,ale je to umělý tlak a mediální bublina kterou nafukují novináři - kteří raději napíší o autu jedoucího na prázdné dálnici 200 jako o pirátovi silnic prchajícím před policejní hlídkou než o tom kam vlastně tečou peníze z mýtneho atd. jestli do výstavby takových kravin jako radarů na mýtných branách nebo vylepšování silnic

Editováno: , autor: Borg
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ahoj, dneska me chytli policajti v obci. Naměřili mi 95 km/h novým laserem pro prahu 16 s jeho odchylkou je to 92 km/h a to je porad o 40 km/h vic nez je povoleno. Zadnou pokutu jsem nedostal, jde to spravniho rizeni, ale "zavistivej" policajt mi hned rekl, ze kdyz mam dva vyfuky, tak mi to asi hodne jede, takze je ted ze mne chodec minimalne na pul roku. Ze ted to vsechno bude resit magistrat a prijde mi dopis.

Prosim poradte, opravdu uz jsem o ridicak prisel? Nebo je jeste moznost, ze na magistratu i ty nejrychlejsi prestupky pusti a ridicak nechaji s hodne body?

Diky, opravdu nevim, co ted.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Takže tohle se řeší jen ve správním řízení a dostaneš pokutu 5-10tisíc. A máš 5bodů.

A zákaz řízení ti dají od 6měsíců do 12měsíců. Nutno uložit. Takže bohužel si v prdeli.

Body 5 pak budeš mít až ti za 6-12měsíců vrátí papíry.

A budeš tak moc přijít o řidičák úplně pokud se vyboduješ.

Editováno: , autor: zabiak
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Mikl, pravdu má zabiak, protože je to překročení o 30 km a více v obci a ve správním řízení jde o papíry. Kdyby to měl pod 30 km, tak jde k přestupkový komisi a tam jde jen o body a pokutu.

Takže MichalDvorakCZ buhožel máš smůlu, začni setřit na kolo, protože v obci kilo, to přijdeš na hodně dlouho o papíry

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zde znění přestupku

Porušení předpisů o provozu na pozemních komunikacích překročení nejvyšší dovolené rychlosti stanovené zákonem nebo dopravní značkou o 40 km/h a více v obci nebo o 50 km/h a více mimo obec

Počet bodů 5

Pokuta ve správním řízení (Kč) 5000–10000

(Trest v trestním řízení) Zákaz činnosti (ZČ) 6 měsíců–1 rok

Bloková pokuta (Kč) ----

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pro vsechny, co si mysli, ze jezdim jako blazen. Na mape je to ulice K Prehradam. Je to smereme na Strakonice. Vsude je 70 km/h a v jednom miste na 15 metru je snizena rychlost na 50 km/h. Podle mapky vsichni vidite, ze je to rovna, dlouho silnice s zadnyma krizovatka, takze si myslim, ze jsem provoz zase tak neohrozil.

A dale diky vsem, jsem teda v pekny prd*li, jestli o nej prijdu. Hlavne vsechno dela auto, o kousek blize je podobne zpomaleni a tam me chytli asi pred rokem, pri podobne rychlosti, jen jsem jel ve straym Fiat Punto a pokuta byla 200 kč. :aggressive: Takže ja si proste koupim Skoda 120 a budu mit od tech zavistivejch deb*lnich policjatu klid. :mellow:

post-14841-1215498477_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...