Sejis Vloženo 17. Červen 2008 Sdílet Vloženo 17. Červen 2008 Samotnyho mne to mrzi, byl jsem tam fakt jen na skok, pred desatou uz jsem odjizdel a vezl jednu blondynku na letiste.. Tebe jsem zahlidl jak si prejizdel nejaky pneumatiky a pak jeste dvakrat, ale nez jsem se k Tobe dostal, tak frrr a byl si pryc. Urcite se letos potkame, uz dlouho jsem neslysel "Melnik Slany Louny... " tak to tě Miloušši omlouvá Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maca13 Vloženo 17. Červen 2008 Sdílet Vloženo 17. Červen 2008 taky jsem byl v P.Týnci , jen škoda , že jsem vás tam neviděl chlapy , koho jsem tam potkal byl Škodík - jezdil sprinty Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maca13 Vloženo 17. Červen 2008 Sdílet Vloženo 17. Červen 2008 taky si zasprintovaly dvě sanitky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 18. Červen 2008 Sdílet Vloženo 18. Červen 2008 taky si zasprintovaly dvě sanitky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 18. Červen 2008 Sdílet Vloženo 18. Červen 2008 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maca13 Vloženo 18. Červen 2008 Sdílet Vloženo 18. Červen 2008 jj, to je ono , já myslel, jestli jsi jednu neovládal ty Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 18. Červen 2008 Sdílet Vloženo 18. Červen 2008 jj, to je ono , já myslel, jestli jsi jednu neovládal ty jel jsem se Sprinterem a vyhrál Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JasteR Vloženo 19. Červen 2008 Sdílet Vloženo 19. Červen 2008 Fotku s kaskaderem na kapote nemas? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 20. Červen 2008 Sdílet Vloženo 20. Červen 2008 Fotku s kaskaderem na kapote nemas? já osobně neé Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JimTDI Vloženo 20. Červen 2008 Sdílet Vloženo 20. Červen 2008 JasteR: video ještě není? máš natočený sprinty? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JasteR Vloženo 23. Červen 2008 Sdílet Vloženo 23. Červen 2008 JasteR: video ještě není? máš natočený sprinty? _No da to dost prace .... ¨¨ Tak jsem konecne dostrihal videjko z Tuning Car Wars - Panensky Tynec 2008 : Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.