Petřík junior Vloženo 5. Září 2008 Sdílet Vloženo 5. Září 2008 Nene je stejny ja budu delat jen detajly a dodelam vybavu co nebyla,az pristi rok planuju mensi upravy exterieru a hlavne ho dat na zem Uvidis na Seci jak vypada Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vasekk Vloženo 11. Září 2008 Sdílet Vloženo 11. Září 2008 Aha tak nic vracim zpatky ...Braska kup RS6 nejlepe vytunene od lestimekola aby vypadaly takto.... http://www.vw-club.cz/viewtopic.php?f=53&t=70156 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marekbacik Vloženo 6. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2013 Caute Ja si neviem rady ci 225/40 R18 alebo radsej 235/35 R18 , nebude to pretrcat z blatnikov???? mam superba r.2007 facelift Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 6. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2013 225/40/18 dej.Z blatníku ti to bude čnít v závislosti na ET kola.Čím menší tím víc leze ven. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marekbacik Vloženo 7. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2013 (editace) TY mas ake kola na aute co mas na obrazku?? mas to isto aj zniizene ze? Editováno: 8. Listopad 2013, autor: Pawouk Necituj předchozí příspěvek! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 9. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2013 ano na autě mám 18 kola MAM 7 Black o šířce 8 palců a ET35.Auto mám nepatrně snížené a mám podložky 1cm.Pneu mám 225/40/18 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
greensuperb Vloženo 16. Únor 2014 Sdílet Vloženo 16. Únor 2014 Co poviete na kola tomasson 5x112, 8,5x18 ET 30?budu pasovat bez problemov na superba? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rabbit Vloženo 16. Únor 2014 Sdílet Vloženo 16. Únor 2014 Co povím na kola Tomason??? A na jaký model ???? Tomason má x typů alu kol. Na internetu jsou mraky konfigurátorů alu kol, kde jsou i Tomasony a kde je přesně psáno co můžeš na Superba dát. Tak hledej a nebuď líný!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
greensuperb Vloženo 16. Únor 2014 Sdílet Vloženo 16. Únor 2014 tomasson tn 4, liny nejsom len som sa chcel poradit pripadne vyvarovat sa niecomu pri tejto kupe Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal2009 Vloženo 17. Únor 2014 Sdílet Vloženo 17. Únor 2014 Ty vypadaji na superbu spicove. Pokud mas moznost bez do nich Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ghostbuster Vloženo 17. Únor 2014 Sdílet Vloženo 17. Únor 2014 googlil som a fakt vyzeraju super. vcera som ich videl na a6ke a slintal som... https://encrypted-tbn3.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcTzjlARpL0LwcObBtmjOwD7lCXeE5on0VDzy25tRFXkWfPsxS082pTo3G0V Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doktorone Vloženo 17. Únor 2014 Sdílet Vloženo 17. Únor 2014 nebo tady http://www.motor-talk.de/bilder/skoda-superb-3u-2-5-tdi-von-memoli3838-g41300405/superb-mit-tomason-tn4-i205120796.html moc hezký kola, ale co by mě na nich dost štvalo je, že jsou vyboulený a to celkem dost, čili extrémně bacha na podélné parkování, jelikož to škrtneš ani nemrkneš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rabbit Vloženo 17. Únor 2014 Sdílet Vloženo 17. Únor 2014 (editace) Co se týče designu, tak tady ten typ kol na Superbu vypadá hodně dobře. A co jsem se tady dočetl, tak ET30 je v pohodě. Editováno: 17. Únor 2014, autor: Rabbit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RED_BULL Vloženo 17. Únor 2014 Sdílet Vloženo 17. Únor 2014 Ja mám na svojem Tomason TN1 18 8,5 ET30 gumy 225/40/18. A musím říct že sedí dobře jak pr..l na hrnec. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tarantulas Vloženo 17. Únor 2014 Sdílet Vloženo 17. Únor 2014 RED_BULL: A máš je zapsané ve VTP nebo jezdíš s nima bez zápisu ? Taky uvažuju o 18" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RED_BULL Vloženo 18. Únor 2014 Sdílet Vloženo 18. Únor 2014 Zapis teprve řeším. Na stránkách výrobce jsem si stáhl TUV pro můj typ kol a auta. Akorát je v němčině tak si ho musím nechat přeložit do čestiny. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal2009 Vloženo 18. Únor 2014 Sdílet Vloženo 18. Únor 2014 co vím, tak na STK chtějí typový list kde je přímo tvoje auto ale třeba budeš mít štěstí. Tarantulas: chlape já zkouším za sezonu alespoň 3 typy disků, většinou jsou to 18" a měl jsem i 19". Nikdy jsem nic neřešil ani policajti. Ale kvůli nehodě by to asi chtělo mít pořešený Jinak teď to na autě motám s origo Solidama Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 18. Únor 2014 Sdílet Vloženo 18. Únor 2014 Zapis teprve řeším. Na stránkách výrobce jsem si stáhl TUV pro můj typ kol a auta. Akorát je v němčině tak si ho musím nechat přeložit do čestiny. Bacha na překlad.Záleží s jakým blbcem se setkáš na úřadě.Může chtít po tobě ověřený překlad a to není sranda.Nemluvím jen o typovém listu,ale i o veškeré dokumentaci ke kolům.Ta moje měla cca 140 stran.Samozřejmě jsem se nervnul a odmítl to nechat překládat.Nakonec se mi to povedlo ukecat a přeložil jsem si to sám,ale na úřadech jsou svině. JInak asi víš,že s typovým listem musíš na stk kde ti mechanik,který má k tomu oprávnění udělá prohlídku a pak ti dá štempl na ten list.Oni ani žádný překlad nechtějí,oni ví o co se jedná,ale ty paka na úřadech jsou nepříjemní jak vřed na řiti. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RED_BULL Vloženo 18. Únor 2014 Sdílet Vloženo 18. Únor 2014 (editace) JJ je mi to jasné ,že největší problém bude na úřadech. Jinak ja jsem si ten TUV stáhl na str. výrobce byl tam přímo na Superba I. Jinak tady je přímo odkaza kdyby někdo náhodou sháněl. http://www.tomason.de/gutachten_tn1_hyperblack_polished.php Překlad řeším přes segru ,která žije v Německu a má i statnice ,tak se mi to snad podáří nějak ověřit. Editováno: 18. Únor 2014, autor: RED_BULL Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tarantulas Vloženo 18. Únor 2014 Sdílet Vloženo 18. Únor 2014 Ten zápis bych chtěl potom pro sichr taky pořešit, ale když vidím jaký je to opruz...Mám v hledáčku z L&K Sirius antracid, strašná škoda že to ve VTP neni. Uvidím no, buď to přežiju na 17" a počkám si až na SII někdy snad... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
angel.CZ Vloženo 9. Březen 2014 Sdílet Vloženo 9. Březen 2014 Ahoj lidi, tak jsem to tu přelouskal a něják jsem nepochopil (zakecali jste se uplně o něčem jiném). Budu taky dávat kola 8"x8j 5x112 et40 a mám trošku guláš v těch pneu. Nejraději bych tam hodil 225/45/18, ale většinou v eshopech mi to hodilo že to chce 225/40/18.. ale jak jsem to počítal tak to vychazí takhle : 16tky (205/55) 112,75mm - 18tky (225/45) 101,25mm - 18tky (225/40) 90mm.Ve zkratce, ten profil 05 znamená že je to 11.2mm větší, tudíž měkčí, ale nevím jak to bude s podběhem (mám v kufru LPG a jezdím v 5ti lidech do práce po poddolovaných cestách). takže se každý mm počitá ;-) Co tedy dát abych neměl případné problémy jak s policajtama tak ani s nasazením gum či kol ?? Děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
szegos Vloženo 9. Březen 2014 Sdílet Vloženo 9. Březen 2014 225/45 mám já 17tky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
angel.CZ Vloženo 9. Březen 2014 Sdílet Vloženo 9. Březen 2014 ale dá se to hodit i na 18tky ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doktorone Vloženo 9. Březen 2014 Sdílet Vloženo 9. Březen 2014 taky mám 225/45 r17 a je tam místa dost, takže bych řek, že vleze pokud nemáš nějak moc sníženo, ale v techničáku to mít asi nebudeš, takže bude potřeba dopsat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
angel.CZ Vloženo 9. Březen 2014 Sdílet Vloženo 9. Březen 2014 snížené nemám, jen jak lidi posedají, do toho TP to půjde bez problému ? Kupuju právě kola, co knim není typový list pro čr Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.