Přejít na obsah

Prosba

Palo

Doporučené příspěvky

2MichalF - zkus zapremyslet proc je to v Lamparne.. :)

Jdu do prace, odhlasuju to z dalsich IP! Jak rika Vitto, to by bylo aby nebylo :D Jinak jsem hlasoval ze stejneho pc i dnes, takze to je asi omezeno jen denne 1x..

Hlasujeem!! Delejte, neflakat se! lol

Neboj ... doslo mi to kdyz sem koukl na zacatek ze si to odrezal o to co bylo pred tim linkem ;)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Už jsem volal na číslo do L´orealu a borec říkal, že si toho taky všimnul, vysvětlil jsem mu, že pochopím, když to poskočí o 10 nebo o 20, ale o 1000 za pět minut je vážně moc !!!!

Prý to pro ně dělá nějaká firma, tak to ověří a proklepne je. No nečekám, že by se přiznali, ale třeba tam mají nějaký problém nebo se už na to vykašlou, tak pánové a dámy. Pěkně hlasovat ... :D

Každopádně od mě má 6 hlasů ;)

Odkaz ke komentáři

Stejně to jsou darebáci, ten vlevo dole měl asi 580 a aby to nevypadalo tak divně s tím fixlováním, šupli mu tam taky o 1000 víc :aggressive:

Naprostej souhlas ... behem 10ti min dvema pribyde 1000 hlasu a pak za dalsich 15 hodin 30 ... podezrele ... podle me naprosto jistojiste podvod ! Jinak taky sem to preposlal znamejm at zahlasujou ;) !!!

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...