PeterToretto Vloženo 1. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2015 tiež by zaujiamli airbagy zapojenie .. sedačky 2011 elegance s vyhrevom .. a ešte kde zohnať konektory alebo aspon čislo dielu .. google akosi nepostačuje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siky7 Vloženo 1. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2015 Já kabeláž zapojil stejně jak byla,barevně mi taky seděla. Konektory jsem sehnal v origo servisu. A pokud budete měnit i ty spojku,tak jsem sem dával foto a číslo dílu. Stačí trošku pročíst Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PeterToretto Vloženo 29. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2015 ako rozobrať airbag koncovku na octaviackej sedačke?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PeterToretto Vloženo 29. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2015 Tak ja taky neco pridam do tematu Sporty nebo-li paket dynamic sem tady u nikoho jeste nevidel,... je to samozrejme stejne ale maji lepsi bocni vedeni a jsou totozne se sedacky OII RS Mel bych par otazek. Muzete sem hodit zapojeni tech pytlu,... vsichni rikaj ze jsou ty dratky stejny ale jak sem to tak odfotil kazdy je jiny a nechci to nejak pokonhat aby mi to popripade vubec fungovalo, nebo aby mi to nenmlatilo Jak moc vam nesla nasadit sedacka ridice ? .... spolujezdec celkem sel,... predni dve diry sem chytl, zadni odvrtal presne,.. sedacka sedi jak prdel na hrnec ale ten ridic tam se mi nechteji moc vlezt ty kolejnice, jakoby tam bylo fakt mega malo mista, nebo jestli na tom takovou roly opravdu hrajou ty bocni plasty,.. ale u ridice tam je fakt mega pnuti a kdyz to tam dam tak jedna kolejnice uplne v pohode a druha je uplne nekde mimo chtel bych se postuit asi do tech zadnich,.. ale nechci rezat do karoserie,... chci upravit sedacky tak aby sly na puvodni mista,... je jasny ze budu muset ohnout puvodni uchyt sedacek FI ale to mi nevadi,... jak ste resily zadni sedaky ? nemyslim operadla ale sedak sam o sobe,... procital sem to tu cely, vim ze se to nejak ohejba,.. ale nemuzete zase nekdo dat nejakou fotku vsem dekuji za reakce a pomoc zde uz foto sedacek, zadni uchyceni a pak konektory pytlu WP_20140119_002.jpg WP_20140119_005.jpg Konektor Fabia LEVO - PRAVO WP_20140119_003.jpg WP_20140119_004.jpg Konektor OII LEVO - PRAVO WP_20140119_006.jpg WP_20140119_007.jpg zde pridavam schema prepojeni pytlu FABIA OCTAVIA konektory konektory pod sedackou na sedacce ridic ridic 1 gr šedá ---------- 2 gr šedá 2 ws bílá ----------- 1 ws bílá 3 br hnědá --------- 3 br hnědá spolujezdec spolujezdec 1 ge žlutá ----------- 2 gr šedá 2 sw černá ---------- 1 ws bílá 3 br hnědá ---------- 3 br hnědá Tie farby mi tam moc nesedia na fotke maš modra čierna hneda na OCTE Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siky7 Vloženo 29. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2015 Hnědá na hnědou,černá na černou na sebe zbytek jestli se nepletu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PeterToretto Vloženo 30. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2015 akurat že na octavi mam modra/čierna/hneda a na fabii .. biela šeda hneda a čierna hneda žlta .. ale nejako som to zapojil tak uvidime Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siky7 Vloženo 1. leden 2016 Sdílet Vloženo 1. leden 2016 Tak pak jen schémata Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PeterToretto Vloženo 6. leden 2016 Sdílet Vloženo 6. leden 2016 (editace) vyriešene .. funkčne FABIA OCTAVIA konektory konektorypod sedackou na sedacceridic ridic1 gr šedá ---------- 2 gr modrá2 ws bílá ----------- 1 ws čierna3 br hnědá --------- 3 br hnědáspolujezdec spolujezdec1 ge žlutá ----------- 2 gr modrá2 sw černá ---------- 1 ws čierna3 br hnědá ---------- 3 br hnědá ......... a ešte by niekto mohol poradiť s vyhrievanim Editováno: 6. leden 2016, autor: PeterToretto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Robič Vloženo 25. leden 2016 Sdílet Vloženo 25. leden 2016 Zdravim ja som zapojenie bagov vyriesil nasledovne odstrihol som konektor zo sedacky fabie I a napojil ku sedacke OII tak aby bol hnedy z hnedym a tie dva je jedno ako budu viem to od skuseneho elektrikara ja to mam tak zapojene a FUNKCNE!!! Staci vymazat chybu a vozit sa Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siky7 Vloženo 25. leden 2016 Sdílet Vloženo 25. leden 2016 Já to měl dokonce bez chyby,ani odpojená baterka nebyla Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Robič Vloženo 26. leden 2016 Sdílet Vloženo 26. leden 2016 Ono pokial neotocis klucikom nenastartujes tak chyba nema preco vyskocit... 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
evilive04 Vloženo 27. Květen 2016 Sdílet Vloženo 27. Květen 2016 Zdravím, mohl by sem dát někdo foto propojení konektorů pro výhřev? Koukal jsem na to schéma, ale je to pro mě španělská vesnice. Moje Fabka má originál výhřev, takže kabely mám, jenom nevím jak to propojit. Předem díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PeterToretto Vloženo 6. Únor 2017 Sdílet Vloženo 6. Únor 2017 tiež by som rád oživil temu a poprosil by som o pomoc zapojenie vyhrevu .. fabka original .. sedačky original ..myslim že jeden to sem už daval ale nenašiel som podrobnosti :/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fandax17 Vloženo 27. Duben 2017 Sdílet Vloženo 27. Duben 2017 také bych rád oživil téma. uvažuju o sedačkách z O2 do své F1 a rád bych viděl naživo jak to vypadá, nemáte je někdo ve svém autě v blízkosti Prahy? případně by se šlo domluvit na nějaké výměně, pokud by někdo měl zájem o moje sedačky sport v dobrém stavu... Díky za ochotu! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukyba Vloženo 26. Srpen 2017 Sdílet Vloženo 26. Srpen 2017 Kluci, vím že se to tady řešilo milionkrát barvy jsou tady napsané ale jak mám ten airbag zapojit když mám F 1 a sedačky z O2 ale nemám k sedačce vyvedenou kabeláž na airbagy, nevím jestli to jde někam na ŘJ nebo jak. Hledal jsem v jiných tématech ale nenašel jsem :/ Díky za rady popřípadě mi stačí odkaz na něco kde se o tom dočtu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kerdik Vloženo 16. Květen 2019 Sdílet Vloženo 16. Květen 2019 Máte někdo fotky již zabudovaných sedaček ? Díky? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
centris610 Vloženo 9. Srpen 2019 Sdílet Vloženo 9. Srpen 2019 (editace) na straně č.3 zde jsou fota ... Editováno: 9. Srpen 2019, autor: centris610 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kerdik Vloženo 1. Září 2019 Sdílet Vloženo 1. Září 2019 V 22. 5. 2008 na 19:02, Martinoslav napsal: A mas nějak skresleny tvar toho vysoustruzeneho dílu ? MÁM SEDACKY Z O2 RS. A zajíma me když pak časem koupim Octavií jestli tady ty sescky po úpravě půjdou dat do ze O2 nebo jestli budou z dhodnocdne díky ??????✅ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cechp Vloženo 2. Červenec 2020 Sdílet Vloženo 2. Červenec 2020 Psalo se tu něco o setu na uchycení zadních byla by stále možnost ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
64bit Vloženo 1. leden 2021 Sdílet Vloženo 1. leden 2021 Oživim téma : co na to na STK? Mám sedačky z dvojky ale furt ve mě hlodavce nejistota, co na to na technický.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirka87 Vloženo 22. Srpen 2021 Sdílet Vloženo 22. Srpen 2021 Ahoj borci, mám také Fabii a sedačky z Oll jsou už na cestě 🤩 ale rád bych Vás poprosil o pár rad popř. také o přestavbovou sadu kdyby byla možnost 🙏🏻 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milan81 Vloženo 19. Březen 2022 Sdílet Vloženo 19. Březen 2022 (editace) Tak už mám aj ja🤣. Zajtra idem na vodičovu stranu. A zadok ešte neviem. Potom všetko vyluxovať a budem spokojný. Editováno: 20. Březen 2022, autor: Milan81 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.