rape Vloženo 22. Květen 2008 Sdílet Vloženo 22. Květen 2008 Potřeboval bych poradit dnes jsem si koupil přes inzerát kabel OBD II s koncovkou usb do počítače. z internetu jsem si stáhnul program VAG COM 704.1, ale při testu kabelu mi píše hlášku, že nebyl nalezen ovladač USB. Tak byl bych rád pokud by jste mi poradili nějaký jiný program či jinou verzi. Předem děkuji za každou radu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 22. Květen 2008 Sdílet Vloženo 22. Květen 2008 zkus to s 304 nebo 409 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sandwwich Vloženo 22. Květen 2008 Sdílet Vloženo 22. Květen 2008 O aky kabel vobec ide? Ak spravne predpokladam nebude to hex-can. Musis si nainstalovat inu verziu vag max. 4.09 (cesky nejde) a nasledne este instalovat vyrtualny seriovy port. Kabel nebudes pripajat cez moznost USB ale COM Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rape Vloženo 22. Květen 2008 Autor Sdílet Vloženo 22. Květen 2008 O aky kabel vobec ide? Ak spravne predpokladam nebude to hex-can. Musis si nainstalovat inu verziu vag max. 4.09 (cesky nejde) a nasledne este instalovat vyrtualny seriovy port. Kabel nebudes pripajat cez moznost USB ale COM jak si to myslel nainstalovat virtuální seriový port? Můžeš mi poradit více? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sandwwich Vloženo 22. Květen 2008 Sdílet Vloženo 22. Květen 2008 aky je to teda kabel? resp cena? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rape Vloženo 22. Květen 2008 Autor Sdílet Vloženo 22. Květen 2008 aky je to teda kabel? resp cena? je na něm napsáno VAG COM 409.1 a je do USB Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 22. Květen 2008 Sdílet Vloženo 22. Květen 2008 O aky kabel vobec ide? Ak spravne predpokladam nebude to hex-can. Musis si nainstalovat inu verziu vag max. 4.09 (cesky nejde) a nasledne este instalovat vyrtualny seriovy port. Kabel nebudes pripajat cez moznost USB ale COM myslím bude stačit nainstalovat driver na USB Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sandwwich Vloženo 22. Květen 2008 Sdílet Vloženo 22. Květen 2008 No slava tak teda potrebujes starsiu verziu. Ked je tam napisane 409 tak asi nie zo srandy a 409 ide iba EN. Stiahni vag a 304 napr tie mas ceske a FTDI sp Ftdi je vlastne vyrtualny seriovy port tak na pripojenie v programe musis pouzit COM!!! ked tak tak daj mail ti to poslem ale je toho plna R.t tak skus hladat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sandwwich Vloženo 22. Květen 2008 Sdílet Vloženo 22. Květen 2008 myslím bude stačit nainstalovat driver na USB na 7xx ho nenapoji aj ked sa pokaka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 22. Květen 2008 Sdílet Vloženo 22. Květen 2008 to ne měl jsem na mysli jen název pro COM pokud dostal nějaké cd tak tam bude napsaný driver ne virtual. com port šlo jen o název Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rape Vloženo 22. Květen 2008 Autor Sdílet Vloženo 22. Květen 2008 No slava tak teda potrebujes starsiu verziu. Ked je tam napisane 409 tak asi nie zo srandy a 409 ide iba EN. Stiahni vag a 304 napr tie mas ceske a FTDI spFtdi je vlastne vyrtualny seriovy port tak na pripojenie v programe musis pouzit COM!!! ked tak tak daj mail ti to poslem ale je toho plna R.t tak skus hladat Můžeš mi to prosím poslat na mail rais.josef@seznam.cz Moc ti děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sandwwich Vloženo 22. Květen 2008 Sdílet Vloženo 22. Květen 2008 mas to tam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rape Vloženo 22. Květen 2008 Autor Sdílet Vloženo 22. Květen 2008 mas to tam děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tezmen Vloženo 30. Květen 2008 Sdílet Vloženo 30. Květen 2008 Ahoj nechci zakládat nové téma a hledání mi nějak nefungue.Chci se zeptat můžu na starší octy do rv 2004 použít hex-can kabel nebo musím koupit kkl a hex can na novější? Jde mi oto jestli musím koupit oba nebo stačí ten hex-can. Díky moc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 30. Květen 2008 Sdílet Vloženo 30. Květen 2008 hex can ti pojede taky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tezmen Vloženo 30. Květen 2008 Sdílet Vloženo 30. Květen 2008 tak jestli to mu dobře rozumím tak když koupím kabel KABEL HEX USB CAN a soft. VAG-COM 704.1 bude mi to chodit jak na octu 1,2, romster i babii? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 30. Květen 2008 Sdílet Vloženo 30. Květen 2008 přesně tak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.