Přejít na obsah

Originální kryty kol

luckymann

Doporučené příspěvky

Zdravím všechny :)

mám dotaz, zda se dá sehnat samostatná svorka do originálních krytů kol - nebo jestli se dá použít nějaká jiná - této nejvíc podobná? Objevil jsem jednu prasklou a kryt na disku nesedí jak by měl a takhle bych o něj brzo přišel :( Díky za rady.

post-2916-1211530852_thumb.jpg post-2916-1211530845_thumb.jpg

Ja som sa pokúšal zohnať v škodovke tieto svorky, ale povedali mi že sa to samostatne nepredáva, že si mám kúpiť nové puklice. Simply clever!

Inak na dvoch pukliciach mi chýbajú po dve svorky a puklice držia už dva roky v pohode a nič nie je vidno.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

presne tak aj mne ich zopar chybalo a drzalo to v pohode no ak mas strach ze by ti odletela tak prichyt ( elektrikarskymi stahovacimi paskami) bindrami a mas ja to mam tak spravene kvoli kradezi aby len tak jednoducho sa nedali zhodit.

p.s.: inak kupovat origo je celkom draha zalezitost mne sa podarilo v predajni zohnat aj jednotlivo nie iba sadu ( v skodovke chcu za sadu 1700sk ) jednotlivo som zohnal origo 350sk/ks.

Odkaz ke komentáři

Díky za rady, tušil jsem to - taková prkotina, jak říkáte - tohle je fakt "Simply clever"... :( Zkusím to nějak pro jistotu přidělat tou páskou :)

presne tak aj mne ich zopar chybalo a drzalo to v pohode no ak mas strach ze by ti odletela tak prichyt ( elektrikarskymi stahovacimi paskami) bindrami a mas ja to mam tak spravene kvoli kradezi aby len tak jednoducho sa nedali zhodit.

p.s.: inak kupovat origo je celkom draha zalezitost mne sa podarilo v predajni zohnat aj jednotlivo nie iba sadu ( v skodovke chcu za sadu 1700sk ) jednotlivo som zohnal origo 350sk/ks.

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...