luckymann Vloženo 23. Květen 2008 Sdílet Vloženo 23. Květen 2008 Zdravím všechny mám dotaz, zda se dá sehnat samostatná svorka do originálních krytů kol - nebo jestli se dá použít nějaká jiná - této nejvíc podobná? Objevil jsem jednu prasklou a kryt na disku nesedí jak by měl a takhle bych o něj brzo přišel Díky za rady. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukynoo Vloženo 23. Květen 2008 Sdílet Vloženo 23. Květen 2008 Zdravím všechny mám dotaz, zda se dá sehnat samostatná svorka do originálních krytů kol - nebo jestli se dá použít nějaká jiná - této nejvíc podobná? Objevil jsem jednu prasklou a kryt na disku nesedí jak by měl a takhle bych o něj brzo přišel Díky za rady. Ja som sa pokúšal zohnať v škodovke tieto svorky, ale povedali mi že sa to samostatne nepredáva, že si mám kúpiť nové puklice. Simply clever! Inak na dvoch pukliciach mi chýbajú po dve svorky a puklice držia už dva roky v pohode a nič nie je vidno. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houmr Vloženo 23. Květen 2008 Sdílet Vloženo 23. Květen 2008 presne tak aj mne ich zopar chybalo a drzalo to v pohode no ak mas strach ze by ti odletela tak prichyt ( elektrikarskymi stahovacimi paskami) bindrami a mas ja to mam tak spravene kvoli kradezi aby len tak jednoducho sa nedali zhodit. p.s.: inak kupovat origo je celkom draha zalezitost mne sa podarilo v predajni zohnat aj jednotlivo nie iba sadu ( v skodovke chcu za sadu 1700sk ) jednotlivo som zohnal origo 350sk/ks. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
luckymann Vloženo 26. Květen 2008 Autor Sdílet Vloženo 26. Květen 2008 Díky za rady, tušil jsem to - taková prkotina, jak říkáte - tohle je fakt "Simply clever"... Zkusím to nějak pro jistotu přidělat tou páskou presne tak aj mne ich zopar chybalo a drzalo to v pohode no ak mas strach ze by ti odletela tak prichyt ( elektrikarskymi stahovacimi paskami) bindrami a mas ja to mam tak spravene kvoli kradezi aby len tak jednoducho sa nedali zhodit. p.s.: inak kupovat origo je celkom draha zalezitost mne sa podarilo v predajni zohnat aj jednotlivo nie iba sadu ( v skodovke chcu za sadu 1700sk ) jednotlivo som zohnal origo 350sk/ks. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.