_Denis_ Vloženo 24. Únor 2012 Sdílet Vloženo 24. Únor 2012 (editace) Tak pokud to bude natolik snadné, neměl by být problém udělat si to sám za jedno odpoledne Spíše doufám, že nabídka bude platná delší dobu, neb plánuji koupi toho Columbuse a Cosbymu jsem to slíbil už tento měsíc - nakonec na to finančně nevyšlo, tak jsem to přesunul na březen a tam to bude asi taky jen taktak, proto nevím, zda bude DO v březnu, nebo až v dubnu - což mně docela štve, neb kombinace Columbuse a nezaslepených zámků, nevím, nevím.... Editováno: 24. Únor 2012, autor: _Denis_ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Royce Vloženo 26. Únor 2012 Sdílet Vloženo 26. Únor 2012 No neměl by to být extra problém.. a vidím to na nejschůdnější variantu řešení tvého problému :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_Denis_ Vloženo 27. Únor 2012 Sdílet Vloženo 27. Únor 2012 (editace) To určitě ano Poněvadž mám zase další výdaje, Columbus asi jen tak nebude, proto tu sadu objednám hned a uvidíme - kdybych potřeboval pomoct, ozvu se. Zatím díky ! Editováno: 27. Únor 2012, autor: _Denis_ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_Denis_ Vloženo 6. Březen 2012 Sdílet Vloženo 6. Březen 2012 Hm, tak z toho asi nic nebude, dotyčný člen se pořád ani nepřihlásil, zjevně je tady taky tak jednou za půl roku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
demon22 Vloženo 18. Červen 2014 Sdílet Vloženo 18. Červen 2014 http://www.skodaoctavia.cz/forum/diskuze/technicke-dotazy-poradna/poradna-interier Zdravim nezapojoval nekdo zvas pridavne dalkove centralni zamykani rakso mam skodu octavii r.v.98 16 55 kw nema nekdo popis nebo fotky jak to spravne zapojit kam jakej dratek pokut mozno kam jaka barva diky moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.