Přejít na obsah

Kam umístit tajný vypínač

Milan12

Doporučené příspěvky

podle mě by mělo být spíš v dosahu, aby si pozorovatel z venku nevšiml že vůbec něco mačkáš

Prva vec pre zlodeja ked to nepojde tak zacne osahavat okolo seba a az najde vypinac a odchadza na tvojom aute.

Ja mam jeden ako namontovny na stredovompanely ale ten je tam ako atrapa, nefunkcny.

Origo vypinac je v zadu v kufri

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Prva vec pre zlodeja ked to nepojde tak zacne osahavat okolo seba a az najde vypinac a odchadza na tvojom aute.

Ja mam jeden ako namontovny na stredovompanely ale ten je tam ako atrapa, nefunkcny.

Origo vypinac je v zadu v kufri

tez jsem uvazoval o atrape, ale nevim, predstava, ze auto nekde parkuje venku prez noc na sidlisti a kazdy den , kvuli tomu otevirat kufr hore dule, nebo nekam se jede na vylet.... <_<

Odkaz ke komentáři

kdysi jsem měl v jednom autě vypínač v kufru, a mohu vás ujistit, že vás po čase stále lézt do kufru žačne strašně srát....... lol

To je asi pravda, ale v kufru nebude jen tak po ruce a já ho budu používat tak třikrát do měsíce, když pojedu někam na větší nákupy atd. Jinak auto parkuju doma v garáži a v práci na parkovišti uvnitř firmy. Takže by to zase nebylo až tak moc otravné. Snad.

Odkaz ke komentáři

• o 1 měsíc později...
  • o 4 týdny později...

Tak mne dneska tahle sranda zachranila auto.Vse jsem nasel vylamane,stacilo jen nastartovat a odjet.Skoda cca. 20000,-.zkurvili i volant.Kurvy mizerny,neco na ne policim,220V do karoserie.Zkratka se to vyplati. -_-

Nuti mne to k dalsimu posileni ochrany a namotovani dalsich sesti vypinacu v serii.

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...