Milan12 Vloženo 23. Květen 2008 Sdílet Vloženo 23. Květen 2008 Chtěl bych si dát do auta nějaký tajný vypínač, patrně odpojit plivové čerpadlo. Tak by mě zajímalo kam ho umístit, popř. kde ho máte umístěný? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Laci L&K Vloženo 23. Květen 2008 Sdílet Vloženo 23. Květen 2008 myslíš,že ti to niekto prezradí . daj ho na neobvyklé miesto,hlavne nie v dosahu z vodičovho sedadla. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vinca Vloženo 23. Květen 2008 Sdílet Vloženo 23. Květen 2008 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 23. Květen 2008 Sdílet Vloženo 23. Květen 2008 myslíš,že ti to niekto prezradí . daj ho na neobvyklé miesto,hlavne nie v dosahu z vodičovho sedadla. podle mě by mělo být spíš v dosahu, aby si pozorovatel z venku nevšiml že vůbec něco mačkáš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sandwwich Vloženo 23. Květen 2008 Sdílet Vloženo 23. Květen 2008 tak mam napad kazdy nech vyfoti ten/tie svoj/e a potom to budeme spolu tajit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.BuBaK Vloženo 23. Květen 2008 Sdílet Vloženo 23. Květen 2008 podle mě by mělo být spíš v dosahu, aby si pozorovatel z venku nevšiml že vůbec něco mačkáš Prva vec pre zlodeja ked to nepojde tak zacne osahavat okolo seba a az najde vypinac a odchadza na tvojom aute. Ja mam jeden ako namontovny na stredovompanely ale ten je tam ako atrapa, nefunkcny. Origo vypinac je v zadu v kufri Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vinca Vloženo 23. Květen 2008 Sdílet Vloženo 23. Květen 2008 Prva vec pre zlodeja ked to nepojde tak zacne osahavat okolo seba a az najde vypinac a odchadza na tvojom aute.Ja mam jeden ako namontovny na stredovompanely ale ten je tam ako atrapa, nefunkcny. Origo vypinac je v zadu v kufri tez jsem uvazoval o atrape, ale nevim, predstava, ze auto nekde parkuje venku prez noc na sidlisti a kazdy den , kvuli tomu otevirat kufr hore dule, nebo nekam se jede na vylet.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milan12 Vloženo 23. Květen 2008 Autor Sdílet Vloženo 23. Květen 2008 Taky jsem právě uvažoval, že to dám někam mimo vnitřek auta, aby to nebylo hned po ruce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dick Vloženo 23. Květen 2008 Sdílet Vloženo 23. Květen 2008 (editace) kdysi jsem měl v jednom autě vypínač v kufru, a mohu vás ujistit, že vás po čase stále lézt do kufru žačne strašně srát....... Editováno: 23. Květen 2008, autor: dick 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milan12 Vloženo 24. Květen 2008 Autor Sdílet Vloženo 24. Květen 2008 kdysi jsem měl v jednom autě vypínač v kufru, a mohu vás ujistit, že vás po čase stále lézt do kufru žačne strašně srát....... To je asi pravda, ale v kufru nebude jen tak po ruce a já ho budu používat tak třikrát do měsíce, když pojedu někam na větší nákupy atd. Jinak auto parkuju doma v garáži a v práci na parkovišti uvnitř firmy. Takže by to zase nebylo až tak moc otravné. Snad. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jelenius Vloženo 28. Květen 2008 Sdílet Vloženo 28. Květen 2008 Chtěl bych si dát do auta nějaký tajný vypínač, patrně odpojit plivové čerpadlo. Tak by mě zajímalo kam ho umístit, popř. kde ho máte umístěný? Nemáte někdo návod, jak to zapojit (paliv.čerpadlo,apod.) ? Dík za radu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milan12 Vloženo 4. Červenec 2008 Autor Sdílet Vloženo 4. Červenec 2008 Je tu někdo z okolí Ivančic - Brno venkov, popř. z okolí Brna kdo by mi zapojil vypínač palivového čerpadla? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milosk Vloženo 31. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2008 Tak mne dneska tahle sranda zachranila auto.Vse jsem nasel vylamane,stacilo jen nastartovat a odjet.Skoda cca. 20000,-.zkurvili i volant.Kurvy mizerny,neco na ne policim,220V do karoserie.Zkratka se to vyplati. Nuti mne to k dalsimu posileni ochrany a namotovani dalsich sesti vypinacu v serii. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.