Václav Š. Vloženo 26. Květen 2008 Sdílet Vloženo 26. Květen 2008 (editace) Zdravím, včera jsem byl v myčce a když jsem přijel domů, otevírám dveře řidiče a ejhle. Strašná rána, dveře se zasekly, tak vylezu ven a nestačím koukat. dveře zakouslý v blatníku a nešly ani otevřít ani zavřít. Nakonec jsem je teda zavřel, ale teď potřebuju poradit. Blatník se docela nepěkně hýbe, tak ho potřebuju přidělat, aby šly dobře otevírat dveře. Šlo by to na vyznačeném místě na prvním fotu nějak provrtat? Nevedou tam nějaký dráty? Odborně to opravovat nechci, ten maník za to chce kolem čtyř tisíc Moc děkuju za rady Editováno: 26. Květen 2008, autor: Václav Š. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milan12 Vloženo 26. Květen 2008 Sdílet Vloženo 26. Květen 2008 Podle mě tam dej nějaký vrut a budeš mít po starostech. Elektrika by tam vést neměla. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KaJe Vloženo 26. Květen 2008 Sdílet Vloženo 26. Květen 2008 Vrtat tam můžeš jak chceš, žádná elektrika tam není, ale v tom spodním rohu má být origo šroub, tak bych se podíval přesně do toho místa a asi bych to opravil přímo tam. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Václav Š. Vloženo 26. Květen 2008 Autor Sdílet Vloženo 26. Květen 2008 Vrtat tam můžeš jak chceš, žádná elektrika tam není, ale v tom spodním rohu má být origo šroub, tak bych se podíval přesně do toho místa a asi bych to opravil přímo tam. Jo díra na šroub tam je, ale šroub žádnej. Takže jsem tam nějakej dal, tak uvidím. Snad nepovolí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 26. Květen 2008 Sdílet Vloženo 26. Květen 2008 Zdravím, včera jsem byl v myčce a když jsem přijel domů, otevírám dveře řidiče a ejhle. Strašná rána, dveře se zasekly, tak vylezu ven a nestačím koukat. dveře zakouslý v blatníku a nešly ani otevřít ani zavřít. Nakonec jsem je teda zavřel, ale teď potřebuju poradit. Blatník se docela nepěkně hýbe, tak ho potřebuju přidělat, aby šly dobře otevírat dveře. Šlo by to na vyznačeném místě na prvním fotu nějak provrtat? Nevedou tam nějaký dráty? Odborně to opravovat nechci, ten maník za to chce kolem čtyř tisíc Moc děkuju za rady Pozri si jak mas uchyteny blatnik na opacnej strane. a podla toho to urob. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Václav Š. Vloženo 27. Květen 2008 Autor Sdílet Vloženo 27. Květen 2008 Pozri si jak mas uchyteny blatnik na opacnej strane. a podla toho to urob. Na druhý straně ten šroub není vidět, je zaslepenej nějakým tmelem nebo co. Ale dal jsem tam šroub, tak uvidím. Doufám, že nevypadne, ale zatím to drží. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KaJe Vloženo 27. Květen 2008 Sdílet Vloženo 27. Květen 2008 (editace) Ona tam má být z druhé strany taková ta obdelníková matka s plíškem, co drží sama v plechu. Asi ti to upadlo nějak celé. http://autodilykrc.cz/eshop/detail/matice-...d83ae103efdcad1 Editováno: 27. Květen 2008, autor: KaJe Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ale B Vloženo 11. Červen 2008 Sdílet Vloženo 11. Červen 2008 (editace) Taky se mě to stalo na 1.3 a vyvrtal jsem vedle díru a dal tam nýt a drželo A eště bych doporučoval tam tu spáru zatmelit, ať ti to zbytečně nehnije. Editováno: 11. Červen 2008, autor: Ale B Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.