OtaCV Vloženo 26. Květen 2008 Sdílet Vloženo 26. Květen 2008 Ahoj, prosím o radu, když přepínám kolečkem na palubce druh ofukování (přední sklo, spodní ofuk, kombinace atd.), tak to fouká pořád stejně z předních (čelních) ofuků a na nohy a hlavně na předním skle nic necítim. Kolečko se dá celé protáčet na oba směry. Díky za odpovědí,Ota. 1,9TDI 74 KW combi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mISHA Vloženo 26. Květen 2008 Sdílet Vloženo 26. Květen 2008 melo by se to dat dokolecka protocit jen asi petkrat. ale podle vseho ti zezadu vypadl bowden. jedna se o klasicke mechanicke ovladani. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OtaCV Vloženo 27. Květen 2008 Autor Sdílet Vloženo 27. Květen 2008 Díky a prosím tě,jak se do toho leze, mám sundat čelní panel, kolečka ovládání nebo stačí ze spodu odmontovat cca. 4 šrouby a dostanu se se tam? zkoušel jsem tahat za čelní plast a kolečka abych to sundal, ale něchce to jít, bojít se na t jít s větší silou :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mISHA Vloženo 27. Květen 2008 Sdílet Vloženo 27. Květen 2008 celni plast sundas normalne silou, kdyz zaberes na spodni hrane smerem k sobe. pak musis zespodu odmontovat tusim dva sroubky. neni od veci vyndat ten kastlik nad tim, protoze budes mit vic mista pro operovani rukama :-) je to celkem pochopitelne, az to uvidis. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OtaCV Vloženo 25. Srpen 2008 Autor Sdílet Vloženo 25. Srpen 2008 Díky je vyřešeno, prosím zamknout Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinoslav Vloženo 26. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 26. Srpen 2008 Obema jsem ted zeditoval vase prispevky. Zcela nesmyslne jste pouzivali citaci a citovali vzdy prispevky, na ktere jste odpovidali a pritom byli hned nas vasi odpovedi - jinymi slovy - nikdo jiny sem neprispival. Protoze jde o starsi tena nedam vam varovani, priste uz to ale na varovani bude. Davejte na to pozor, porusujete tim pravidla fora. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.