Přejít na obsah

OtaCV

Uživatel
  • Počet příspěvků

    9
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Oznámení OtaCV

Nováček

Nováček (1/14)

0

Popularita

  1. No já se rozhodně do rozebírání převodovky pouštět nebudu, protože to by byl asi průser , ale zkusím poptat nějakej servis, ale zase to se asi nedoplatím, no uvidím. Rozhodně dám info. Zatím čus !
  2. ČAU, budu to řešit asi jako ty, prostě to nechám být až se to úplně posere. Musím říct, že jízda ve fabce v pohodě, jen tohle kvílení mě fakt sere. Já právě jezdím hlavně po městě, takže se s tím musím nějak smířit. Spotřebu mám taky super, kombinace 5 l a dálky cca. 4,2 l. Co mě fakt baví, když jedu do kopce a natírám to o třídu vyšším auťákům. všichni pak čumí a nechápou, kde se to v mě žluté fabce bere Díky za odpověď a ať ti to jezdí bez poruch !!!
  3. Ahoj všem, už jsem to tu jednou probíral, ale nepovedlo se to vyřešit. Mám 1,9TDI PD, když mám zařazenou 4 a dám plyn. pedál do určité polohy, tak je v autě slyšet nepříjemné kvílení nebo hučení, nevím jak to popsat. Když plyn zešlápnu více nebo povolím z té určité polohy, tak je ticho. Problém je, že 4 a tu danou polohu plynu používám při jízdě ve městě, tak mě to dost otravuje. Někdy to zazní i při 3 a 5. Ale není to tak intenzivní. Měl jsem možnost jet ve II octávce a tam to kvílí také, ale jen velice decentně. Co by to mohlo být? Díky moc ! help.gif
  4. Díky je vyřešeno, prosím zamknout
  5. Díky a prosím tě,jak se do toho leze, mám sundat čelní panel, kolečka ovládání nebo stačí ze spodu odmontovat cca. 4 šrouby a dostanu se se tam? zkoušel jsem tahat za čelní plast a kolečka abych to sundal, ale něchce to jít, bojít se na t jít s větší silou :-)
  6. Ahoj, prosím o radu, když přepínám kolečkem na palubce druh ofukování (přední sklo, spodní ofuk, kombinace atd.), tak to fouká pořád stejně z předních (čelních) ofuků a na nohy a hlavně na předním skle nic necítim. Kolečko se dá celé protáčet na oba směry. Díky za odpovědí,Ota. 1,9TDI 74 KW combi
  7. No jestli hučí opravdu převodovka, to přesně nedokážu posoudit, možná někde něco rezonuje? Mě takhle přesně hučel Focus, ale ten měl najeto 160 000 KM, tak jsem čekal od novějšího auta trochu klídek :-) zkusím okolo toho trochu něco ještě zjistit a ak se na to prostě asi ...... budu si vychutnávat super jízdu :-)
  8. No ložiska to asi nejsou, ono to hučení není zase až tak strašný. Já jsem prostě cíťa :-) mám rád v autě všechno perfektní. Zkusím s tím asi někam zajet do servisu nebo si prostě na to zvyknu! Taky jsem slyšel, že by zjistit skutečný stav KM mělo jít, prostě seženu někoho s těma šikovnýma rukama. Díky
  9. Ahoj všem, jsem čerstvý vlastník Fabie combi 1,9 TDI 74 KW. Rok výroby 2004, najeto 54.000 km (dle servisky). Z jízdy jsem opravdu nadšený, předtím jsem měl Focuse v benzínu a to byl pěknej žrout a lenoch. Jediný co se mi nezdá je, že při zařazení 4 stupně rychlosti a držení plynu v určité rychlosti, tak se ozývá zvláštní hučení. Když podřazuji na 3 stupeň, opět hučí jako stará škodovka. Myslím, že je to převodovka, ale při tak málo najetých KM? řazení jde velmi pěkně! tak nevím, možná to prostě ke škodovce patří. Máte někdo zkušenosti? Dále jsem si chtěl nechat v servisu ověřit skutečnost najetých KM, ale to prý nelze, je to pravda? Díky předem za radu!
×
×
  • Vytvořit nový...