Lube Vloženo 28. Květen 2008 Sdílet Vloženo 28. Květen 2008 Potřeboval bych poradit, co by to mohlo být. Když se rozjíždím ,přidávám malinko plyn, prostě v malých otáčkách tak se mi zdá že auto jako zrychlí ale pak jako utne a ve výfuku je taky jiný zvuk, ale jak malinko přidám tak je to v pohodě. A když se chci rozjíždět s většíma otáčkama tak je to v pohodě. Ale když ten plyn jenom lehtám ,tak to cukne jako kdyby přestávalo jít palivo. Prosím poradte někdo co by to mohlo být. Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bak Vloženo 28. Květen 2008 Sdílet Vloženo 28. Květen 2008 co svíčky nevynechává nebo cívky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lube Vloženo 28. Květen 2008 Autor Sdílet Vloženo 28. Květen 2008 na vag sem to mněl prej jeto čistý Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartinRS Vloženo 29. Květen 2008 Sdílet Vloženo 29. Květen 2008 Pokud to nic zatím nehlásí je to blbé....na vagu se dá někde zjistit počet vynechávání zapalování v měřených hodnotách.......ale já sám osobně bych to hádal na modul........a pokud to bude tím doporučuji vyměnit všechny......dnes už nestojí originální ranec.......dá se kolem 1000kč......KUS Mrs. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HONZA83 Vloženo 29. Květen 2008 Sdílet Vloženo 29. Květen 2008 originál stojí cca 1250 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartinRS Vloženo 29. Květen 2008 Sdílet Vloženo 29. Květen 2008 JJ jedině originál protože už neni rozdíl....... číslo dílu na model AUM ARX AUQ ....06B 905 115 R je to náhrada za náhradu tak snad tyto už nebudou odcházet vlastní zkušenost........a cena 966kč bez DPH ve škodovce...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lube Vloženo 29. Květen 2008 Autor Sdílet Vloženo 29. Květen 2008 Pokud to nic zatím nehlásí je to blbé....na vagu se dá někde zjistit počet vynechávání zapalování v měřených hodnotách.......ale já sám osobně bych to hádal na modul........a pokud to bude tím doporučuji vyměnit všechny......dnes už nestojí originální ranec.......dá se kolem 1000kč......KUSMrs. Dík za radu. Jeden modul už mě odešel, šlo to na tři válce, tak jsem ho sehnal a dal novej.Bylo to OK.Tak nevím jestli jsou ty zbylé tři taky špatný. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HONZA83 Vloženo 30. Květen 2008 Sdílet Vloženo 30. Květen 2008 modulem to může být, ale kdyby byl špatnej, tak to určitě vag napíše Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lube Vloženo 29. Červen 2008 Autor Sdílet Vloženo 29. Červen 2008 Tak jsem dneska koukal na motor, kontroloval jsem hadičky a zjistil jsem závadu.Byla prasklá.viz.foto.Pak jsem ještě zjistil , že tahle rozbočovací hadice je taky prasklá v ohybu,můžu to nechat nebo se to musí vyměnit aby to nedělalo neplechu?????? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mi-rek1,8T Vloženo 29. Červen 2008 Sdílet Vloženo 29. Červen 2008 Vyměnit - určitě ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bak Vloženo 29. Červen 2008 Sdílet Vloženo 29. Červen 2008 určitě jí výměn je to odfuk z oleje takže by se ti mohl dostat bordel do oleje zatim si to nějak zalep aby se ti tam nedostal prach ale je to častá závada Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lube Vloženo 30. Červen 2008 Autor Sdílet Vloženo 30. Červen 2008 Díky,za radu!!!!!!!!!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
o2r Vloženo 2. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 2. Červenec 2008 Prestalo to cukat po vymene tech prasklych hadic? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lube Vloženo 3. Červenec 2008 Autor Sdílet Vloženo 3. Červenec 2008 Ano zdá se že jo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.