Přejít na obsah

o2r

Uživatel
  • Počet příspěvků

    62
  • Registrace

  • Poslední návštěva

O uživateli o2r

  • Narozeniny 28.6.1982

Kontaktní metody

  • Web URL
    http://
  • ICQ
    0

Oznámení o2r

Nováček

Nováček (1/14)

0

Popularita

  1. o2r

    Koupě Octavie I

    Km sis snizil opravdu pro lepsi pocit, nebo aby se to pak lepe prodavalo? Nevim jestli bych mel lepsi pocit kdybych si umotal kilaky
  2. V Jihlave v Tescu mela ukazku nejaka firma bohuzel nevim jak se jmenovala, ale v autosalonu Máca v Jihlave maji pobocku. Delaji ze stejnych materialu jako MAD i za stejne ceny je to skoro to same jen v cechach, tak kdo bydli na vysocine muze se tam kouknout. Tak kombinace co sem dal Peppies 777 vypada hodne dobre.
  3. Po kuzi moc netouzim ale asi by to vypadalo dobre, budu si muset objednat ten vzornik abych mel lepsi predstavu. Nevis nahodou jestli nemaji ten vzornik v F3K ze bych se tam zajel kouknout? Je k tomu i nejaky katalog z moznymi kombinacemi? Mam namysli jakoby ruzne varianty sesiti treba boky v jedne barve a prez stred pruh v jine nebo jinou barvu sedaku nez operadla atd.
  4. Blbe jsem to napsal svetlim interierem jsem myslel ten zluto cernej viz toto vlakno http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=20700
  5. Zajimalo by me jestli to nekdo vyzkousel, nazory jak to stoji za hovno jsou vsude ale vzdy to pisou lidi co o tom jen slyseli. Nechci to obhajovat jen by me zajimalo zda to nekdo zkusil a co to udelalo. Udajne to nejni to same co pripravky na bazy PTFE, ale mozna jen reklamni tah.
  6. Lidicky prosim nemate nekdo potahy od MAD v aute se svetlim interierem? Vubec nemam predstavu jaky barvy tam dat, chtel bych opet neco svetleho. Kdyby mel nekdo v aute dejte sem prosim fotku.
  7. o2r

    Servisní prohlídky

    Tak jsem to vcera dohledaval neco o tom long live oleji a do motoru 1.8t se nedoporucuji udajne se prepaluji a zasiraji filtr atd. Mechanika uz jsem sehnal je to clovek co delal u skodovky v servise a ted jede na vlastni pest ten me prave na ten problem upozornil hned jak slysel co mam za motor. Jinak mi jde spis o diagnostiku a vynulovani intervalu na aute jsem si delal vzdy vsechno sam protoze nikomu jinymu neverim. .
  8. o2r

    Servisní prohlídky

    Mas uplnou pravdu mam OI, ale prece nechces rict ze se s nama co mame starsi kary nebavite? V sekci OI jsem tema o servisnich intervalech nenasel tak jsem to skusil tady, snad se tak moc nestalo.
  9. o2r

    Servisní prohlídky

    Budu ted muset na servisku ve 150 tis. Jeli by jste do autorizovaneho nebo jinam? Kolik by jste tak tipovali cenu? Rozvody se delat nebudou. Jeste by me zajimalo jestli onen opěvovaný olej Long live by byl v hodny i do meho motoru. 1.8T AUM. Děkuji předem za odpovědi.
  10. Ja kdyz jsem poridil octu tak jsem si nevedel coby a stoural jsem se na parkalu ve vnitr, prvne jsem si hral z dalkacem tak jsem se zamknul pak jsem zkousel vyndat radio kvuli pretazeni ovladace na telefon a kdyz jsem vytahl radio tak zacal rvat alarm byl jsem dost prekvapenej jelikoz jsem vubec nevedel ze alarm mam,lidi koukali docela divne rval alarm a ja tam sedel vykulenej s radiem v ruce . Zkousel jsem to pak vickrat a nejni moc citlivej musim se tam chvilku vrtet a nebo se pohnout jako by nad radickou proti stredovemu panelu pak to zacne rvat, jestli je to origo nebo ho tam nekdo daval to bohuzel nevim, ale rozhodne to nerve prez klaskon ale prez tu houkacku co pipa u centralu, o dost hlasiteji samozrejmne.
  11. Nedavno to testovali, ale nevim co to bylo za porad. Klasika vybuch nadrze po par minutach a ta na plyn dohorela a plynova bomba neporusena, musi se ale pocitat s tim ze nadrz z benzinem ma tak jako tak.
  12. Prestalo to cukat po vymene tech prasklych hadic?
  13. Budu muset na servisku, autorizovanej servis pro mne nejni podminkou v podstate tam jdu jen kvuli razitku do servisky, kam by jste zajeli? Chtel bych si dodat vlastni olej jelikoz na nem nechci setrit, na druhou stranu mam strach aby si ho nenechali a nenalili mi tam nejakej rostlinej Pokud by jste meli overeny servis v okoli trebice (klidne zajedu i dal) nebo nejakou zkusenost s origo Skoda servisem v Trebici dejte prosim vedet. Ten Milostnej ve Stritezi by se na to dal vyuzit? Nemam se servisni prohlidkou zadnou zkusenot, na predeslem facku jsem delal vse sam
  14. o2r

    Koupě Octavie I

    Taky bych od toho sel pryc. Ty ztraceny servisky to je fakt dobry, rekl bych ze se ztracej cestou na upravu stavu tachometru. Navic ty klice a ovladac alarmu, jestli je to pravda ze to majitel opravdu ztratil tak to musel bejt peknej popleta
  15. tady http://www.tyden.cz/rubriky/sport/motorism...abie_66898.html
×
×
  • Vytvořit nový...