Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

FINÁLE 9 členové hlasovali

1. 1. Kdo bude podle Vás hrát finále?

• N?mecko - Rusko
      4
    • N?mecko - ?pan?lsko
      4
    • Turecko - Rusko
      1
    • Turecko - ?pan?lsko
      0

Prosím, přihlaste se nebo zaregistrujte se, abyste mohli hlasovat v této anketě.

Doporučené odpovědi

Jo to sem koukal ze si pro to hlasoval ;) Ja uz mam na 50% uspesnej tip ;)

Já na 100% neúspěšný :feve:

To bylo spíš přání, nějak cítím, že to bude spíš přesně naopak.

Tak díky Bohu Turecko jsou mimo hru a jsem zvědavý na zitřek...Sázite tady vůbec někdo?

Ja obcas, vcera sem vsadil na skopcaky, ac nerad, ale z ty dvojice si vybrat, nepral sem to ani jednem, ale jeden vyhrat musel. Po skupinach by me v zivote nenapadlo, ze skopcaci budou hrat finale. Ale ono jak je videt, v modernim fotbale uz je mozny vsechno, stejne jako v hokeji, je to vic divadlo nez hra. Pak tam padne jedna haluz jak v MS nam se Svedama nebo v Portugalsku fotbal s Rekama, a hotovo. No z toho co zbejva, Spanele MUSI vyhrat! Rusakum sem to naprosto vyjimecne letos pral v hokeji, pac nevyhrali dlouho a nikdo na ne nemel, ale tohle musi vyhrat Spanel! :)-_-

Ja obcas, vcera sem vsadil na skopcaky, ac nerad, ale z ty dvojice si vybrat, nepral sem to ani jednem, ale jeden vyhrat musel. Po skupinach by me v zivote nenapadlo, ze skopcaci budou hrat finale. Ale ono jak je videt, v modernim fotbale uz je mozny vsechno, stejne jako v hokeji, je to vic divadlo nez hra. Pak tam padne jedna haluz jak v MS nam se Svedama nebo v Portugalsku fotbal s Rekama, a hotovo. No z toho co zbejva, Spanele MUSI vyhrat! Rusakum sem to naprosto vyjimecne letos pral v hokeji, pac nevyhrali dlouho a nikdo na ne nemel, ale tohle musi vyhrat Spanel! :)-_-

Promiň kámo, ale podle toho, že jsi skopčiunům nevěřil je vidět, že mnoholi fotbalu nerozumíš. Já mám strach, aby dnes ti španěláci udělali sojuz a aby ve finále přetlačili ty buldočí blonďáky

A Spanelsko uz vede. Zatim to vypada ze muj tip na finale vyjde, ale jeste neni konec !

Já si myslim,že je jasný vítěz.Bohužel.

Pro Rusy dnešní utkání bylo trápení a Španěle jdou do finále zaslouženě.Jojo... :aggressive:

jj

Pro Rusy dnešní utkání bylo trápení a Španěle jdou do finále zaslouženě.Jojo... :aggressive:

Tak teď ještě poslední krok, ale ten nejtěžší, udělat helmuty, já je moc nemusím, ale Balack, Lahm, oba poláci a ta svině štajgrovic, to bude těžký oříšek

Promiň kámo, ale podle toho, že jsi skopčiunům nevěřil je vidět, že mnoholi fotbalu nerozumíš. Já mám strach, aby dnes ti španěláci udělali sojuz a aby ve finále přetlačili ty buldočí blonďáky

Inu, kdyby se tam Lahm(a) nahodou netrefil v posledni minute, tak verim tomu, ze sli dal Turci, to bych taky nerozumel? :) Soucasnej fotbal je moc o stesti, pred ctyrma rokama rekove mistri, ted jedno prekvapeni za druhym. Vcera v druhym polocase byli z rychlejch Rusu najednou uplny statisti. Co sme vypadli, chtel sem, aby vyhrali Spanelaci nebo Holandani, ti pak predvedli nas styl hry a sli domu, takze doufam, ze Ballack s Polakama si uz stesti taky vybral a pekna presna hra bude slavit uspech. Rikal sem to uz pri posledni spanelskym zapase ve skupine, a kdyz jsou Spanele po 24i letech ve finale, tak je to bud nahoda nebo tomu trosilinku rozumim ;)lol

Tak jsem rad, ze to dopadlo jak to dopadlo !!!!

ja taky a navic Spanelsko bylo skutecne lepsi :-)

Dobře, že to takhle dopadlo....Němcům vůbec nefandím a nepřál jsem jim to....Španělé hráli líp...

JJ, hráli, škoda jen, že ti Němci nedali vyrovnávací gól, mohlo to být ještě zajímavější.

Ano,ano.Vyhrál jednoznačně lepší tým a zasloužil si to :palec2:

Letos jsem naprosto spokojen, mistrovstvi az na vyjimky dopadlo presne podle zasluh, a Spanele hrali krasnej fotbal od zacatku, a jejich napadani v nastavenym case trema utocnikama bylo supr, nemci z toho byli uplne vedle :) Holandani hrali taky pekne, nez narazili na rusaky, takze spokojen, vcera sem mel radost temer jakoby vyhrali nase primadony :)

Btw segra je prave ve Spanelsku a psala, ze to nejde popsat, ty oslavy, ze to chce zazit :)

Upraveno od krysarr

Inu, kdyby se tam Lahm(a) nahodou netrefil v posledni minute, tak verim tomu, ze sli dal Turci, to bych taky nerozumel? :) Soucasnej fotbal je moc o stesti, pred ctyrma rokama rekove mistri, ted jedno prekvapeni za druhym. Vcera v druhym polocase byli z rychlejch Rusu najednou uplny statisti. Co sme vypadli, chtel sem, aby vyhrali Spanelaci nebo Holandani, ti pak predvedli nas styl hry a sli domu, takze doufam, ze Ballack s Polakama si uz stesti taky vybral a pekna presna hra bude slavit uspech. Rikal sem to uz pri posledni spanelskym zapase ve skupine, a kdyz jsou Spanele po 24i letech ve finale, tak je to bud nahoda nebo tomu trosilinku rozumim ;)lol

A nerozumíš nerozumíš nerozumíš :p :p :p :p :p

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.