Přejít na obsah

EURO 2008

reddy

FINÁLE  

9 hlasů

Nemáte oprávnění k hlasování v této anketě nebo k výsledkům hlasování. Prosím přihlašte se nebo zaregistrujte, abyste mohl hlasovat v této anketě .

Doporučené příspěvky

Ja obcas, vcera sem vsadil na skopcaky, ac nerad, ale z ty dvojice si vybrat, nepral sem to ani jednem, ale jeden vyhrat musel. Po skupinach by me v zivote nenapadlo, ze skopcaci budou hrat finale. Ale ono jak je videt, v modernim fotbale uz je mozny vsechno, stejne jako v hokeji, je to vic divadlo nez hra. Pak tam padne jedna haluz jak v MS nam se Svedama nebo v Portugalsku fotbal s Rekama, a hotovo. No z toho co zbejva, Spanele MUSI vyhrat! Rusakum sem to naprosto vyjimecne letos pral v hokeji, pac nevyhrali dlouho a nikdo na ne nemel, ale tohle musi vyhrat Spanel! :)-_-

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ja obcas, vcera sem vsadil na skopcaky, ac nerad, ale z ty dvojice si vybrat, nepral sem to ani jednem, ale jeden vyhrat musel. Po skupinach by me v zivote nenapadlo, ze skopcaci budou hrat finale. Ale ono jak je videt, v modernim fotbale uz je mozny vsechno, stejne jako v hokeji, je to vic divadlo nez hra. Pak tam padne jedna haluz jak v MS nam se Svedama nebo v Portugalsku fotbal s Rekama, a hotovo. No z toho co zbejva, Spanele MUSI vyhrat! Rusakum sem to naprosto vyjimecne letos pral v hokeji, pac nevyhrali dlouho a nikdo na ne nemel, ale tohle musi vyhrat Spanel! :)-_-

Promiň kámo, ale podle toho, že jsi skopčiunům nevěřil je vidět, že mnoholi fotbalu nerozumíš. Já mám strach, aby dnes ti španěláci udělali sojuz a aby ve finále přetlačili ty buldočí blonďáky

Odkaz ke komentáři

Pro Rusy dnešní utkání bylo trápení a Španěle jdou do finále zaslouženě.Jojo... :aggressive:

Tak teď ještě poslední krok, ale ten nejtěžší, udělat helmuty, já je moc nemusím, ale Balack, Lahm, oba poláci a ta svině štajgrovic, to bude těžký oříšek

Odkaz ke komentáři

Promiň kámo, ale podle toho, že jsi skopčiunům nevěřil je vidět, že mnoholi fotbalu nerozumíš. Já mám strach, aby dnes ti španěláci udělali sojuz a aby ve finále přetlačili ty buldočí blonďáky

Inu, kdyby se tam Lahm(a) nahodou netrefil v posledni minute, tak verim tomu, ze sli dal Turci, to bych taky nerozumel? :) Soucasnej fotbal je moc o stesti, pred ctyrma rokama rekove mistri, ted jedno prekvapeni za druhym. Vcera v druhym polocase byli z rychlejch Rusu najednou uplny statisti. Co sme vypadli, chtel sem, aby vyhrali Spanelaci nebo Holandani, ti pak predvedli nas styl hry a sli domu, takze doufam, ze Ballack s Polakama si uz stesti taky vybral a pekna presna hra bude slavit uspech. Rikal sem to uz pri posledni spanelskym zapase ve skupine, a kdyz jsou Spanele po 24i letech ve finale, tak je to bud nahoda nebo tomu trosilinku rozumim ;)lol

Odkaz ke komentáři

Letos jsem naprosto spokojen, mistrovstvi az na vyjimky dopadlo presne podle zasluh, a Spanele hrali krasnej fotbal od zacatku, a jejich napadani v nastavenym case trema utocnikama bylo supr, nemci z toho byli uplne vedle :) Holandani hrali taky pekne, nez narazili na rusaky, takze spokojen, vcera sem mel radost temer jakoby vyhrali nase primadony :)

Btw segra je prave ve Spanelsku a psala, ze to nejde popsat, ty oslavy, ze to chce zazit :)

Editováno: , autor: krysarr
Odkaz ke komentáři

Inu, kdyby se tam Lahm(a) nahodou netrefil v posledni minute, tak verim tomu, ze sli dal Turci, to bych taky nerozumel? :) Soucasnej fotbal je moc o stesti, pred ctyrma rokama rekove mistri, ted jedno prekvapeni za druhym. Vcera v druhym polocase byli z rychlejch Rusu najednou uplny statisti. Co sme vypadli, chtel sem, aby vyhrali Spanelaci nebo Holandani, ti pak predvedli nas styl hry a sli domu, takze doufam, ze Ballack s Polakama si uz stesti taky vybral a pekna presna hra bude slavit uspech. Rikal sem to uz pri posledni spanelskym zapase ve skupine, a kdyz jsou Spanele po 24i letech ve finale, tak je to bud nahoda nebo tomu trosilinku rozumim ;)lol

A nerozumíš nerozumíš nerozumíš :p :p :p :p :p

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...