Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

FINÁLE 9 členové hlasovali

1. 1. Kdo bude podle Vás hrát finále?

• N?mecko - Rusko
      4
    • N?mecko - ?pan?lsko
      4
    • Turecko - Rusko
      1
    • Turecko - ?pan?lsko
      0

Prosím, přihlaste se nebo zaregistrujte se, abyste mohli hlasovat v této anketě.

Doporučené odpovědi

Jo to sem koukal ze si pro to hlasoval ;) Ja uz mam na 50% uspesnej tip ;)

Já na 100% neúspěšný :feve:

To bylo spíš přání, nějak cítím, že to bude spíš přesně naopak.

Tak díky Bohu Turecko jsou mimo hru a jsem zvědavý na zitřek...Sázite tady vůbec někdo?

Ja obcas, vcera sem vsadil na skopcaky, ac nerad, ale z ty dvojice si vybrat, nepral sem to ani jednem, ale jeden vyhrat musel. Po skupinach by me v zivote nenapadlo, ze skopcaci budou hrat finale. Ale ono jak je videt, v modernim fotbale uz je mozny vsechno, stejne jako v hokeji, je to vic divadlo nez hra. Pak tam padne jedna haluz jak v MS nam se Svedama nebo v Portugalsku fotbal s Rekama, a hotovo. No z toho co zbejva, Spanele MUSI vyhrat! Rusakum sem to naprosto vyjimecne letos pral v hokeji, pac nevyhrali dlouho a nikdo na ne nemel, ale tohle musi vyhrat Spanel! :)-_-

Ja obcas, vcera sem vsadil na skopcaky, ac nerad, ale z ty dvojice si vybrat, nepral sem to ani jednem, ale jeden vyhrat musel. Po skupinach by me v zivote nenapadlo, ze skopcaci budou hrat finale. Ale ono jak je videt, v modernim fotbale uz je mozny vsechno, stejne jako v hokeji, je to vic divadlo nez hra. Pak tam padne jedna haluz jak v MS nam se Svedama nebo v Portugalsku fotbal s Rekama, a hotovo. No z toho co zbejva, Spanele MUSI vyhrat! Rusakum sem to naprosto vyjimecne letos pral v hokeji, pac nevyhrali dlouho a nikdo na ne nemel, ale tohle musi vyhrat Spanel! :)-_-

Promiň kámo, ale podle toho, že jsi skopčiunům nevěřil je vidět, že mnoholi fotbalu nerozumíš. Já mám strach, aby dnes ti španěláci udělali sojuz a aby ve finále přetlačili ty buldočí blonďáky

A Spanelsko uz vede. Zatim to vypada ze muj tip na finale vyjde, ale jeste neni konec !

Já si myslim,že je jasný vítěz.Bohužel.

Pro Rusy dnešní utkání bylo trápení a Španěle jdou do finále zaslouženě.Jojo... :aggressive:

jj

Pro Rusy dnešní utkání bylo trápení a Španěle jdou do finále zaslouženě.Jojo... :aggressive:

Tak teď ještě poslední krok, ale ten nejtěžší, udělat helmuty, já je moc nemusím, ale Balack, Lahm, oba poláci a ta svině štajgrovic, to bude těžký oříšek

Promiň kámo, ale podle toho, že jsi skopčiunům nevěřil je vidět, že mnoholi fotbalu nerozumíš. Já mám strach, aby dnes ti španěláci udělali sojuz a aby ve finále přetlačili ty buldočí blonďáky

Inu, kdyby se tam Lahm(a) nahodou netrefil v posledni minute, tak verim tomu, ze sli dal Turci, to bych taky nerozumel? :) Soucasnej fotbal je moc o stesti, pred ctyrma rokama rekove mistri, ted jedno prekvapeni za druhym. Vcera v druhym polocase byli z rychlejch Rusu najednou uplny statisti. Co sme vypadli, chtel sem, aby vyhrali Spanelaci nebo Holandani, ti pak predvedli nas styl hry a sli domu, takze doufam, ze Ballack s Polakama si uz stesti taky vybral a pekna presna hra bude slavit uspech. Rikal sem to uz pri posledni spanelskym zapase ve skupine, a kdyz jsou Spanele po 24i letech ve finale, tak je to bud nahoda nebo tomu trosilinku rozumim ;)lol

Tak jsem rad, ze to dopadlo jak to dopadlo !!!!

ja taky a navic Spanelsko bylo skutecne lepsi :-)

Dobře, že to takhle dopadlo....Němcům vůbec nefandím a nepřál jsem jim to....Španělé hráli líp...

JJ, hráli, škoda jen, že ti Němci nedali vyrovnávací gól, mohlo to být ještě zajímavější.

Ano,ano.Vyhrál jednoznačně lepší tým a zasloužil si to :palec2:

Letos jsem naprosto spokojen, mistrovstvi az na vyjimky dopadlo presne podle zasluh, a Spanele hrali krasnej fotbal od zacatku, a jejich napadani v nastavenym case trema utocnikama bylo supr, nemci z toho byli uplne vedle :) Holandani hrali taky pekne, nez narazili na rusaky, takze spokojen, vcera sem mel radost temer jakoby vyhrali nase primadony :)

Btw segra je prave ve Spanelsku a psala, ze to nejde popsat, ty oslavy, ze to chce zazit :)

Upraveno od krysarr

Inu, kdyby se tam Lahm(a) nahodou netrefil v posledni minute, tak verim tomu, ze sli dal Turci, to bych taky nerozumel? :) Soucasnej fotbal je moc o stesti, pred ctyrma rokama rekove mistri, ted jedno prekvapeni za druhym. Vcera v druhym polocase byli z rychlejch Rusu najednou uplny statisti. Co sme vypadli, chtel sem, aby vyhrali Spanelaci nebo Holandani, ti pak predvedli nas styl hry a sli domu, takze doufam, ze Ballack s Polakama si uz stesti taky vybral a pekna presna hra bude slavit uspech. Rikal sem to uz pri posledni spanelskym zapase ve skupine, a kdyz jsou Spanele po 24i letech ve finale, tak je to bud nahoda nebo tomu trosilinku rozumim ;)lol

A nerozumíš nerozumíš nerozumíš :p :p :p :p :p

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.