Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Mám problém na octavii 1,9.tdi 66kw rok.03 při otevření dveří od spolujezdce se mi na přístrojové desce ani ve dveřích nerožne světlo a já nevím že jsou vůbec dveře otovřené ale dálkově zamknout i odemkout to jde. Měl někdo podobný problém jako já a kde ho mám hledat díky Bob.

Vloženo
Mám problém na octavii 1,9.tdi 66kw rok.03 při otevření dveří od spolujezdce se mi na přístrojové desce ani ve dveřích nerožne světlo a já nevím že jsou vůbec dveře otovřené ale dálkově zamknout i odemkout to jde. Měl někdo podobný problém jako já a kde ho mám hledat díky Bob.

vadny zamek ve dverich -zaletuj ty studene spoje v nem a je to opravene jinak novy zamek cca 5000Kč.A tady na foru mas dost podrobny navod jak se zamek vyndava i opravuje.Pic

Vloženo

Jo jo ty zatraceny zámky. Taky jsem měl potíže se zámky, tak jsem proletoval všechny spoje v zámcích a vyměnil mikrospínače a mám klid. Zkus to, uvidíš že zmizí i tvůj problém ;)

Vloženo
Jo jo ty zatraceny zámky. Taky jsem měl potíže se zámky, tak jsem proletoval všechny spoje v zámcích a vyměnil mikrospínače a mám klid. Zkus to, uvidíš že zmizí i tvůj problém ;)

A jak se k tomu dostanu to musím sundal čalounění ze dveří a tam to nekde je nejde mi to sundak u madla spolujezdce tam to nějak drží a nechci nic urvat poraďte mi prosím

Vloženo

Chválím za dobrý název vlákna . Vypadá to velmi přehledně. Jak ti řítají všichni ostaní hledej závadu v mikrospínači zámku. H L E D E J VE STARŠÍCH TEMATECH

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...