Rimmer Vloženo 9. Červen 2008 Sdílet Vloženo 9. Červen 2008 Ta samá zkušenost, na mojí OII mi zadní náprava poskákala Bridgestone Potenza, přesně jak se psalo - běhoun sjetý rovně, ale s hrbolky. Čekám, až je dojedu.....co nadělám, už jsem si zvykl na to hučení.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nikita1 Vloženo 17. Červen 2008 Sdílet Vloženo 17. Červen 2008 tinima,no ako si poriešil? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tinima Vloženo 18. Červen 2008 Autor Sdílet Vloženo 18. Červen 2008 dal som skontrolovat komplet geometriu,je v poriadku a este mi maju vymenit neake loziska na tlmicoch(vrzga riadenie pri stati)takze potom kupim nove gumy a uvidim ci pomoze,ale normalne sa bojim ze aj tak to bude dnu hlucne,v starej octavii 2001 som normalne nevnimal po akom asfalte jazdim ci hladky alebo drsny ,bolo ovela tichsie a to som jazdil aj na 16" aj na 17".od 60km/h mi to huci ako v autobuse pri 120km/h Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nikita1 Vloženo 18. Červen 2008 Sdílet Vloženo 18. Červen 2008 Písal si,že máš zimné Continental TS 810,Tie máš tiché,alebo to hučí aj na nich? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tinima Vloženo 18. Červen 2008 Autor Sdílet Vloženo 18. Červen 2008 tie su tichsie Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavian1 Vloženo 26. Červen 2008 Sdílet Vloženo 26. Červen 2008 Zkus prejet na povrchu pneumatiky po pravy a levy strane horni, jeslti nemaj jakoby zoubky kdyz ji vlastne prejedes rukou tak by mela byt "hladka" pokud to dela takovy zoubky tak to huceni je tim, jak jsem tu uz psal ja to mel na Bridgestonech a mel jsem presne takovy "zoubky" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tinima Vloženo 27. Červen 2008 Autor Sdílet Vloženo 27. Červen 2008 skusal som prejst po povrchu,tak uplne hladke nie su ,jan to tak neviem odborne posudit,ale tak ci tak kupim nove pneu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavian1 Vloženo 27. Červen 2008 Sdílet Vloženo 27. Červen 2008 skusal som prejst po povrchu,tak uplne hladke nie su ,jan to tak neviem odborne posudit,ale tak ci tak kupim nove pneu Srovnej vsedchny ctyri pokud jsou nebo nejsou hladke, jako ted s tim uroc nic neudelas to je jasny, nezbyva nez koupit asi jine .. ja ted budu kupovat treba Dunlopy sport maxxe tt tak snad u me to uz bude ok Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tinima Vloženo 23. Červenec 2008 Autor Sdílet Vloženo 23. Červenec 2008 takze,tlmice ,geometria,loziska,napravy su ok.,uz mi ostava len zjazdit tie japonske smejdy a kupit nove. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
p2p Vloženo 2. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 2. Srpen 2008 Tak at je rychle sjezdis protoze ty huci jako k...a Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 2. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 2. Srpen 2008 Už jsem to v jiném tématu psal.Mám kámoše,co je šéf v jednou Pneuservisu a říkal,že od té doby,co se Brigdestone dělají v PLR stojí za prd.Na začátku sezóny mi obul na OII nejlevnější pneu co by měly prý být OK-šlo o Avon myslím Z5 nebo jak mají to označení,prostě letošní novinka a můžu říct,že po ujetí cca 15.000km zatím Super Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tinima Vloženo 2. Srpen 2008 Autor Sdílet Vloženo 2. Srpen 2008 pre cosby:chcem sa opytat ze ci si mal moznost predtym jazdit stymi brigde.,a porovnat rozdiel v hluku,a ci sa ti nezda hlucnejsi podvozok/hluk od kolies a cesty v kabine/oproti octavii prvej gener.dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nikita1 Vloženo 4. Září 2008 Sdílet Vloženo 4. Září 2008 (editace) Prehodil som Bridge Tur ER300 205/55 R16 skoro nové na Conti 195/55 R16,nakoľko chcem kúpiť 17",ale tie Turanzy sú tichšie ,ako Conti ,ktoré sú dokonca v skutočnosti o 2cm užšie.Je o málo viac cítiť nerovnosti na BT ER300, čo som čakal o dosť väčší rozdiel. Spotreba tak o 3-4dcl vyššia v neprospech ER300,ale jazdné vlastnosti o 100% lepšie,hlavne pri vyššej rýchlosti a v zákrutách,ale je fakt že tie kontíky sú zimné. Editováno: 23. Září 2008, autor: Nikita1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tinima Vloženo 4. Září 2008 Autor Sdílet Vloženo 4. Září 2008 teraz si obul zimne pneu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nikita1 Vloženo 4. Září 2008 Sdílet Vloženo 4. Září 2008 Jasne,lebo idem 16" predať ,tak ich už nechcem jazdiť,nakoľko sú ako nové a idem kúpiť 17-stky a dovtedy tam musím mať zimné Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nikita1 Vloženo 4. Září 2008 Sdílet Vloženo 4. Září 2008 (editace) Idem kúpiť neštandartný rozmer 205/50 R17 Editováno: 10. Září 2008, autor: Nikita1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosta1.8 Vloženo 6. Září 2008 Sdílet Vloženo 6. Září 2008 To sú ony a idem kúpiť neštandartný rozmer 205/50 R17 Taky jsem jednu dobu uvažoval o tomto rozměru, protože se mi 225/45 R17 na normální ježdění zdají být zbytečně široké a tvrdé ale zatím jsem tuto změnu nezrealizoval. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 6. Září 2008 Sdílet Vloženo 6. Září 2008 já mam zimní 215/45/17 a jestli budete obouvat 205/50/17 na kolo, na kterým je origo 225, pak sem někdo hodte fotku jak to bude vypadat, protože podle mě to bude hodně velký áčko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nikita1 Vloženo 6. Září 2008 Sdílet Vloženo 6. Září 2008 (editace) Nebude, ten rozmer sa bežne používa u Volva,tam som to aj uvidel,vyzerá to úple normálne a je tam možné použiť disk od 5 1/2 do 7 1/2 palca vid, tabulka ,čo napr Zenith 17"diskov ma šírku disku 7" Navyše ani tachometer nebude prepočítavať,lebo obvod je takmer rovnaký vid odkaz,stačí zadať údaje http://www.autocentrumbratislavska.sk/pneu...lit-na-aky-disk Editováno: 6. Září 2008, autor: Nikita1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 7. Září 2008 Sdílet Vloženo 7. Září 2008 jasně, navlíkneš na to i 195ky, ale na pegasech mám místo 225 nazuto 215 a už tam není skoro žádná ochrana ráfku, takže při 205 to bude ještě horší podle mě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nikita1 Vloženo 7. Září 2008 Sdílet Vloženo 7. Září 2008 Tak na tom volve,myslím,že na to škaredom,niečo okolo 30,ale nie som si už istý,akurát tie kolá ma zaujali to vyzeralo,tak ako aj 225 na Pegasoch,ale neviem akú mal šírku disku,ale gumy mal 205/50 R17 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 7. Září 2008 Sdílet Vloženo 7. Září 2008 aha, myslel jsem, že se řeší, že ty gumy bude někdo navlíkat na oktávácký kola Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nikita1 Vloženo 7. Září 2008 Sdílet Vloženo 7. Září 2008 (editace) Ale ano,dobre si myslel,akurát si pred tým ešte overím šírku tých volváckych diskov.Ale ked si zoberieme 205 gumy koľko vytrčaju zo 6 1/2 palcových 16 diskov,tak na 7palcových by mohli byť akurát. Editováno: 7. Září 2008, autor: Nikita1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 7. Září 2008 Sdílet Vloženo 7. Září 2008 skočim do garáže vyfotit 215ky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nikita1 Vloženo 7. Září 2008 Sdílet Vloženo 7. Září 2008 Ok,ja sa pokúsim odfotiť tie volvacke a zistiť rozmer (šírku) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.