Přejít na obsah

Hlucne bridgestony

tinima

Doporučené příspěvky

• o 2 týdny později...

dal som skontrolovat komplet geometriu,je v poriadku a este mi maju vymenit neake loziska na tlmicoch(vrzga riadenie pri stati)takze potom kupim nove gumy a uvidim ci pomoze,ale normalne sa bojim ze aj tak to bude dnu hlucne,v starej octavii 2001 som normalne nevnimal po akom asfalte jazdim ci hladky alebo drsny ,bolo ovela tichsie a to som jazdil aj na 16" aj na 17".od 60km/h mi to huci ako v autobuse pri 120km/h

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

skusal som prejst po povrchu,tak uplne hladke nie su ,jan to tak neviem odborne posudit,ale tak ci tak kupim nove pneu

Srovnej vsedchny ctyri pokud jsou nebo nejsou hladke, jako ted s tim uroc nic neudelas to je jasny, nezbyva nez koupit asi jine .. ja ted budu kupovat treba Dunlopy sport maxxe tt tak snad u me to uz bude ok

Odkaz ke komentáři

• o 4 týdny později...
  • o 2 týdny později...

Už jsem to v jiném tématu psal.Mám kámoše,co je šéf v jednou Pneuservisu a říkal,že od té doby,co se Brigdestone dělají v PLR stojí za prd.Na začátku sezóny mi obul na OII nejlevnější pneu co by měly prý být OK-šlo o Avon myslím Z5 nebo jak mají to označení,prostě letošní novinka a můžu říct,že po ujetí cca 15.000km zatím Super

Odkaz ke komentáři

• o 1 měsíc později...

Prehodil som Bridge Tur ER300 205/55 R16 skoro nové na Conti 195/55 R16,nakoľko chcem kúpiť 17",ale tie Turanzy sú tichšie ,ako Conti ,ktoré sú dokonca v skutočnosti o 2cm užšie.Je o málo viac cítiť nerovnosti na BT ER300, čo som čakal o dosť väčší rozdiel.

Spotreba tak o 3-4dcl vyššia v neprospech ER300,ale jazdné vlastnosti o 100% lepšie,hlavne pri vyššej rýchlosti a v zákrutách,ale je fakt že tie kontíky sú zimné.

Editováno: , autor: Nikita1
Odkaz ke komentáři

Nebude, ten rozmer sa bežne používa u Volva,tam som to aj uvidel,vyzerá to úple normálne a je tam možné použiť disk od 5 1/2 do 7 1/2 palca vid, tabulka ,čo napr Zenith 17"diskov ma šírku disku 7"

Navyše ani tachometer nebude prepočítavať,lebo obvod je takmer rovnaký vid odkaz,stačí zadať údaje

http://www.autocentrumbratislavska.sk/pneu...lit-na-aky-disk

post-12681-1220732183_thumb.jpg

Editováno: , autor: Nikita1
Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...