Mára24 Vloženo 1. Červen 2008 Sdílet Vloženo 1. Červen 2008 zdravim, nemůžete mi někdo poradit čim to je že mi to při jízdě začne škubat??? jestli je to filtrem, nebo něčim jinym??? díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matthes Vloženo 1. Červen 2008 Sdílet Vloženo 1. Červen 2008 Filtr muzes vymenit jesi je tam sto let, ale jak vypadaji svicky? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LUKY-007 Vloženo 2. Červen 2008 Sdílet Vloženo 2. Červen 2008 .. alebo palivove cerpadlo ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KaJe Vloženo 2. Červen 2008 Sdílet Vloženo 2. Červen 2008 zdravim, nemůžete mi někdo poradit čim to je že mi to při jízdě začne škubat??? jestli je to filtrem, nebo něčim jinym??? díky Taky by si mohl napsat co máš za motor. Jestli BMM tak já typuji zapalovací kabely, to je celkem běžné. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mára24 Vloženo 8. Červen 2008 Autor Sdílet Vloženo 8. Červen 2008 tak to byl ty svíčky.... díky moc všem za pomoc!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milan12 Vloženo 11. Červen 2008 Sdílet Vloženo 11. Červen 2008 Taky mi začíná auto sem tam trochu cukat za jízdy ale hlavně když jedu na LPG. Svíčky jsem měnil před 1000 Km a na kontrole s LPG jsem byl před 14 dny. Přemýšlím o kabelech u svíček. Co vy na to? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matthes Vloženo 11. Červen 2008 Sdílet Vloženo 11. Červen 2008 A jaky mas odtrh na svickach? Nastav tzv Milošovu hodnotu 0,5mm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mára24 Vloženo 13. Červen 2008 Autor Sdílet Vloženo 13. Červen 2008 mám BMM,.. neměl jsem moc času poslední dobu odepisovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.