Martan Vloženo 3. Červen 2008 Sdílet Vloženo 3. Červen 2008 Nemá někdo zkušenosti s TV tunerem (hybridní) k notebooku? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rtg61 Vloženo 3. Červen 2008 Sdílet Vloženo 3. Červen 2008 myslim ze s Pinnacle chybu neudelas. zalezi kolik do toho chces investovat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martan Vloženo 3. Červen 2008 Autor Sdílet Vloženo 3. Červen 2008 myslim ze s Pinnacle chybu neudelas. zalezi kolik do toho chces investovat. tak do 2 tis. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matthes Vloženo 3. Červen 2008 Sdílet Vloženo 3. Červen 2008 http://www.alza.cz/aver-tv-hybrid-fm-cardb...o-in-d55590.htm Pokud mas slot PCMCIA, s kamaradem jsme testovali a tohle je nejlepsi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kodemi.:R Vloženo 3. Červen 2008 Sdílet Vloženo 3. Červen 2008 hoj, ja mam objednanej VGA AVerTV Hybrid, Volar HX USB2.0stick digit.+analog tak uvidim zitra by měl přijit domu takže budu testovat :-) ale co o něm psali na jinych forech tak za ty penize parada ... Jen prý potiž pri nahravani .. když chceš nahravat tak fakt jen nahravat nic vic se neda pak se sere nejak SW že je to pomale nebo co nevim nerozumim tomu tolik až ale řek bych že je to spíš HW který máš než SW nebo se pletu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matthes Vloženo 3. Červen 2008 Sdílet Vloženo 3. Červen 2008 Kodemi: Je to opravdu zalezitost SW Ti joudove u Averu udelaj kvalitni HW ale neumi napsat rozumny obsluzny program (+ovladace) Jinak bacha na verze USB, jsou tam problemy s tim vlastnim konektorem USB, karta je docela tezka a vsechno visi na tom USB a ten konektor se tim jakoby paci z tistaku. Nedavno sem to opravoval kamaradovi (ne teda u Averu) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kodemi.:R Vloženo 3. Červen 2008 Sdílet Vloženo 3. Červen 2008 tak to jsi mě potěšil, uvidim mě se to libi podle obrazku a i to co tam bylo napsany jako trochu tomu rozumim a dočet jsem se že jak pipšeš neuměj napsat dobry program proto je to tak ta obsluha neto.. ješte dotaz odemě, je možny použit jinej program než od nich když je takovej naprd jak řikame? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matthes Vloženo 3. Červen 2008 Sdílet Vloženo 3. Červen 2008 No ja sem zkousel lecos, ale vzdy to bylo jeste horsi nez origo program Uvidis az ti to prijde ... muzes laborovat Mozna je tam problem s tim ze externi program neumi spolupracovat s ovladacema ... Jinak Aver vydava casto nove verze svych programu. Mozna pokud mas slabej procak tak je dobry tomu programu zvysit prioritu aby se nesekal obraz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kodemi.:R Vloženo 3. Červen 2008 Sdílet Vloženo 3. Červen 2008 Hele já nevím Ja jsem kupoval před 7 mesicema notebook za 30k paviliona libi se mi jak je udelanej i dost slušný HW podle mě mam tam visty ulimate 64bit tudiš nevím no jesi to operačním systemem ovlivnim,ale lepši jak ty home premium to ti řeknu.. tak snad myslim že to bude šlapat dobře přece to furt neni nejaka 386 s usbčkemm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matthes Vloženo 3. Červen 2008 Sdílet Vloženo 3. Červen 2008 Tak kdyz na tom bezej 64b Visty tak snad OK Maximalne si nastavis tu prioritu ... Ja mam busines nebo jak se to pise, 32b a docela se mi to libi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kodemi.:R Vloženo 3. Červen 2008 Sdílet Vloženo 3. Červen 2008 No tak uvidime jinak jak se prosim tě nastavuje ta priorita? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matthes Vloženo 3. Červen 2008 Sdílet Vloženo 3. Červen 2008 (editace) Pustis ten program ... pak pravym mysitkem kliknes na dolni listu, vyberes sprace uloh. Das zalozku procesy ... naleznes co se jmenuje Averneco, popripade to poznas ze to hodne zere procesor kliknes na ten proces pravym zase a vyberes vyssi prioritu. Ono to asi nebude potrebovat, je to spis pro pripad kdyzbys delal na tom PC neco dalsiho ... Editováno: 3. Červen 2008, autor: Matthes Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kodemi.:R Vloženo 3. Červen 2008 Sdílet Vloženo 3. Červen 2008 no hele hodim sem pak reference... zitra to ma přijit tak se teším :-P konečně po dlouhý době kouknu na tv a i v praci a ve škole na přednašce :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matthes Vloženo 3. Červen 2008 Sdílet Vloženo 3. Červen 2008 No bojim bojim, TV karta v USB ve skole? Nemoudre Snad ti to nikdo nezdemoluje, staci projit - zavadit o to. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kodemi.:R Vloženo 3. Červen 2008 Sdílet Vloženo 3. Červen 2008 nee prave že je to male a ja jezdim na přednašky takže tam ma každej notas, cajk:) stejne je to večinou samej warez tam:-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martan Vloženo 3. Červen 2008 Autor Sdílet Vloženo 3. Červen 2008 no hele hodim sem pak reference... zitra to ma přijit tak se teším :-P konečně po dlouhý době kouknu na tv a i v praci a ve škole na přednašce :-D Jsem zvědavý na reference. Mám HP Pavilion a vista busines Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kodemi.:R Vloženo 3. Červen 2008 Sdílet Vloženo 3. Červen 2008 Tak to jsme na tom stejně... oki hned co mi to přijde budu fotit a referenci dam :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kodemi.:R Vloženo 4. Červen 2008 Sdílet Vloženo 4. Červen 2008 tak kluci mam to doma budu recenzovat :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matthes Vloženo 4. Červen 2008 Sdílet Vloženo 4. Červen 2008 A jeje, nejak se neozyva. Asi se to nepovedlo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kodemi.:R Vloženo 4. Červen 2008 Sdílet Vloženo 4. Červen 2008 MAM menší problem s instalaci softu :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matthes Vloženo 4. Červen 2008 Sdílet Vloženo 4. Červen 2008 Copak, kde to vazne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kodemi.:R Vloženo 6. Červen 2008 Sdílet Vloženo 6. Červen 2008 nemam signal jinak fotky mužu to nafotit ale singal mam tak že chytim neco co vubec neznam, martany Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matthes Vloženo 6. Červen 2008 Sdílet Vloženo 6. Červen 2008 Pockej, tys kupoval kartu a nevyzkousels (nezjistil) jesi je tam signal? Zkus to zapojit normalne na domovni antenu. Ja osobne sedim u vysilace, antenou skoro rosvitim zarovku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 6. Červen 2008 Sdílet Vloženo 6. Červen 2008 nemam signal jinak fotky mužu to nafotit ale singal mam tak že chytim neco co vubec neznam, martany Dej antenku na zelezny topeni treba Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ntb Vloženo 6. Červen 2008 Sdílet Vloženo 6. Červen 2008 (editace) Software je většinou kámenem úrazu u těchto zařízení. Příbalený OEM leckdy za moc nestojí. Mám naprosto otřesnou zkušenost s Pinnacle 310i, tím nechci kartu nejak hanit, naopak myslím co se výbavy týče, je na tom velmi dobře, ale co mě velmi rozzlobilo, byl dodávaný SW. Regulérně správně mi to běželo snad jednou, druhý den obraz vypadal jak přesvětlený negativ, a po mém dalším snažení o přeinstalaci to už dokonce odmítalo najít i kartu Velmi konflitní záležitost, naprostá nemožnost cokoli manuálně nastavit (kodeky ani omylem). Dlouho jsem taky hledal co by tedy mohlo této kartě vyhovovat. Protože u nás je zatím pouze analog vysílání, tak musím používat zatím analog tuner, tím pádem SW musí zvládat ladil analog, na což se u mnoha programů celkem zapomíná. Takže abych to zhrnul. Pokud je možno ladit DVB-T doporučuji program DVBdream (výborné zkušenosti s Technisatem na SkyStar2, pinnaclePCTV zvládá pouze digátal DVB-T, což je pro mě velká škoda) Dale by se mohlo hodit altDVB, což je uplně free a HW nároky se rovnají nule - ale spíš je to jen na real-time sledování (nezabírá prostředky v počítači, vy pohodlně pracujete zatímco třeba na druhém monitoru, nebo v malém okenku na obrazovce hraje televize. (vyzkoušeno pouze SkyStar2, nicméně za zkoušku se nic nedá...) A pokud je třeba zachovat zmiňovaný analog, nedávno jsem narazil na program Sceneo TV který se kamarádí i s analogovým tunerem Editováno: 6. Červen 2008, autor: ntb Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.