Publikováno Červen 3, 200817 r Cus,chtel jsem se zeptat ,jestli zrcatka (uchyceni samotneho skla )je stejne u O1 a zbytku koncernu?Kolik asi stoji?dekuji za odpoved
Červen 4, 200817 r Mozna se zeptam jako lama, ale jakej je rozdil mezi normalnima a modrejma sklama? Pokud jde jen o "modry" efekt, tak tyhle zrcatka a myslim ze prave do octy nekdo prodava na www.aukro.cz
Červen 4, 200817 r Já jsem zaznamenal tři efekty,jsou hezčí,mají jakousi účinnost proti oslňování a za šera je v nich o něco hůře vidět.
Červen 5, 200817 r kde jsi ho viděl na aukru Tomino?? Je to hlavně proti oslnění! Lubanne je to stejné třeba s Golfem IV, Passatem, ..... skrátka podobná platforma, ale néé všichni mají pravé velké, Golf ho právě jeden čas měl!
Červen 5, 200817 r Autor dekuji vsem za odpovedi ale nevite kde se daji sehnat(na aukru nejsou )a ze skody se mi moc brat nechcou-kapku jina cena.
Červen 5, 200817 r ja som nasiel tu v bazari cca pred pol rokom, ale odvtedy som tu nevidel Upraveno Červen 5, 200817 r od mcsolle
Červen 7, 200817 r Taky uz to nemuzu najit, asi tam ta aukce neni :-( ale urcite je tam nekdo prodaval...
Červen 7, 200817 r kde jsi ho viděl na aukru Tomino?? Je to hlavně proti oslnění! Lubanne je to stejné třeba s Golfem IV, Passatem, ..... skrátka podobná platforma, ale néé všichni mají pravé velké, Golf ho právě jeden čas měl! Mají ho i některé seaty leon I generace
Červen 8, 200817 r když jsme už u tématu zrcátka a koncern VW, jdou zrcátka z G4 na octu? někde jsem viděl nabídku tunngových zrcátek na G4 ve stylu G5, který mají už i blinkr
Červen 8, 200817 r Taky uz to nemuzu najit, asi tam ta aukce neni :-( ale urcite je tam nekdo prodaval... Ano spravne uz tam nejsou mam je totiz ja na svym aute
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.