Přejít na obsah

Nekvalitní PHM - prodejní síti hrozí od ČOI milionová pokuta..


Petr

Doporučené příspěvky

Jestli to byla OMW,tak zacinam jezdit tankovat do JZD :wallbash:

Nevim jak u vas, ale u nas v jzd dal tatka driv agronoma a i ted tam ma zname a dnes co maji moderni traktory s CR dieselovejma motorama ktery bezne stoji jen motor kolem milionu tak si hlidaji kvalitu nafty, jinak tam rozvazi cepro, takze tam kolikrat taky beru, a neprozoroval sem nic sptnyho, navic dobra cena... to pom co sem bral na shellce vprower diesel predrazenej kteren nakonec neni nic jinyho naz vobic nafta tak uz na ne seru.. doporuceni nikde netankovat plnou nadrz..

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Dobrej duvod je ten, že pokud je nafta nekvalitni, naředíš ji kvalitní odjinud. Mimochodem nevidím důvod proč by COI nemohla zverejnit benzinky, které jsou v pořádku. Sice bych si to musel najít v seznamu ale mel bych klid a právně je to nenapadnutelný.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

jak už jsem kolikrát psal, vyplatí se tankovat tam kde je velká výtočnost = kam jezdí dost lid. Já osobně beru především u Benziny (Vervu) a u Shellu (obyč naftu), ale kolikrát jsem tanknul u Tesco pumpy, nebo Globusu a nevidím v tom žádnej problém ani jsem neměl obavy :palec2:

k tomu proč ČOI nezveřejní nekvalitní síť radši psát nebudu....kdejakou blbost, kde hrozí že si uživatel zlomý nehet div nedávaj od 20 hod na Nově, ale když jde o motory x tisíc aut a prachsprostou zlodějnu, objevý se závažnej důvod to nezveřejňovat :angry:

Editováno: , autor: kibi
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

nevím, jestli opdle toho jestli tam tankuje hodně lidí se to dá poznat. jezdil jsem do Dolních Měcholup v Praze k Tank Ono a teď beru v Bechyni na malý benzínce a je znát rozdíl v benzínu, poslední dobou mi to z Ona vůbec netáhlo. teď mi to jede líp a není tam taková výtoč jako v Praze

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

ONO je vůbec taková pofidérní značka, už více lidí mě od ní odrazovalo....ale s tou výtočností mě to zatím nesklamalo - tankuju na Benzíně na hlavním tahu z CV na Prahu a nebo u nás na Shellce, kde je taky velká výtočnost a nějakej ten rok jsem sem tam tankoval na Tesco pumpě v Letňanech a nikdy žádnej problém, ani jsem se nedoslechl že by se někdy něco stalo. Neříkám že je to svatý pravidlo, že kde je velká výtočnost musí být vždy kvalitní paliva....ale myslím že tam ta hrozba ředění a ojebávek zákazníků je mnohem menší :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No jasně nesmíš všechno brát tak doslova. Je pátek sranda musí byt.

Jen jedna věc mě zaráží. Myslíte, že OMV má ve své síti nekvalitní palivo? Někde jsem viděl informaci, že snad koupili nějaké měřící vozidlo za několik mega určené pro zkoušení kvality paliv na svých pumpách. No je jasné, že i kdyby to auto někdy naměřilo špatný benzín, tak se s tím asi sami chválit nikde nebudou.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...