Publikováno Červen 4, 200817 r Zdravím. Potřebuji se co nejsnáz dostat za tyhle ovladače: Mám ze spoda přidělaný držák taxametru a ten co to dělal použil samořezy a ty se povolují. Tak se tam potřebuji dostat, abych použil normální šrouby a z téhle strany dal matičky. Ale nevím jak na to. V rozích toho panýlku jsou malé černé plastové packy, tak jsem myslel, že je odcvaknu a panýlek vytáhnu: Ale nepovedlo se. Poradíte někdo, jak se tam dostat buď odtud nebo zespoda zezadu přes tenhle plast? Nejsem zrovna šikovnej, tak prosím s co nejmenším rozebíráním. Díky.
Červen 4, 200817 r Myslím, že budeš muset rozebrat středový panel,aby jsi to celý vyndal a dal tam sroubky s matkama
Červen 4, 200817 r ze spodu je (jsou) šroubky ne? Máš klimu, tak celou palubku (spodek) sundávat nemusíš
Červen 5, 200817 r Autor ze spodu je (jsou) šroubky ne?Máš klimu, tak celou palubku (spodek) sundávat nemusíš Tak teď jsem tě nějak nepochopil. Co to má společného s tím, že mám klimu? Jinak šroubky zespoda jsem vyndal (2x schované v takových prohlubních a 2x normálně na tom plastu) a stejně to nešlo ven. Možná jsem tupej, ale asi bych potřeboval blbuvzdornej návod...
Červen 5, 200817 r Taky jsem to o víkendu řešil, chtěl jsem tam zhora schovat HF a Mute sadu ale nešlo mi to. Teď jsem se koukal do dílenské příručky a zjistil jsem, že je to u mě bez klimy obráceně. Sundává se celá střední část palubky - ovladače zůstavají na místě. Poznámka o klimě asi měla být ve smyslu, že ovladače mají jít vyndat (vedou do nich jen vodiče) bez klimy tam jsou bovdeny.
Červen 5, 200817 r jde to celý vycvaknout ale je na tom bowden na ovládání klapek pro volbu ofuku (sklo, nohy, strední výdechy)...
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.