cumla Vloženo 4. Červen 2008 Sdílet Vloženo 4. Červen 2008 Ahoj mam v planu koupit si na sveho mazlika nove kola DOTZ HANSO v 17 ale nejak si nejsem jistej jestli se mi tam vejdou protoze kdyz sem dneska zkousel za stavajici kolo 195x65x15 dat ruku kolik je mista od tlumice tak ho tam mooc nemam a bojim se kdyz koupim ty 17ctky tak ze je tam nedostanu? Jaka sirka kola se dava na octavia1 mam 1.9TDI 81kw rv.98 face predek diky za rady a namety Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sin Vloženo 5. Červen 2008 Sdílet Vloženo 5. Červen 2008 Když budou kola s et 37 nebo 35mm, tak se na 100% vejdou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AdamCZ Vloženo 5. Červen 2008 Sdílet Vloženo 5. Červen 2008 hanza v 17" maj ET 32 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cumla Vloženo 5. Červen 2008 Autor Sdílet Vloženo 5. Červen 2008 hanza v 17" maj ET 32 Takze hanza tam bez podlozek nedostanu? sakra a me se tak zamlouvaly Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AdamCZ Vloženo 5. Červen 2008 Sdílet Vloženo 5. Červen 2008 já sem neřek že je tam nedostaneš...já sem si je objednal a v katalogu sou přímo na mou oktu tak proč by se nevešli :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dandiel Vloženo 5. Červen 2008 Sdílet Vloženo 5. Červen 2008 Das to bez problemu. Mam 225/50 R17 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
imbu Vloženo 5. Červen 2008 Sdílet Vloženo 5. Červen 2008 Ahoj, prosim potřebuju poradit. Mam lita kola AEZ Icon X 17,šířka 8j a pneu 205/50 R17 a bojim se že ta šířka ráfku a šířka pneu nebude pasovat...nebo jo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martino Vloženo 5. Červen 2008 Sdílet Vloženo 5. Červen 2008 pneu ti tam vojde len bude viac naspanovana... jeden clen tohto fora tusim amogh ma na 8.5 palcoch 215ky a nestazuje sa Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NASUDKH Vloženo 6. Červen 2008 Sdílet Vloženo 6. Červen 2008 Ahoj mam v planu koupit si na sveho mazlika nove kola DOTZ HANSO v 17 ale nejak si nejsem jistej jestli se mi tam vejdou protoze kdyz sem dneska zkousel za stavajici kolo 195x65x15 dat ruku kolik je mista od tlumice tak ho tam mooc nemam a bojim se kdyz koupim ty 17ctky tak ze je tam nedostanu? Jaka sirka kola se dava na octavia1 mam 1.9TDI 81kw rv.98 face predek diky za rady a namety Zdravím Tě, vejdou se Ti tam!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milan II Vloženo 6. Červen 2008 Sdílet Vloženo 6. Červen 2008 Ahoj mam v planu koupit si na sveho mazlika nove kola DOTZ HANSO v 17 ale nejak si nejsem jistej jestli se mi tam vejdou protoze kdyz sem dneska zkousel za stavajici kolo 195x65x15 dat ruku kolik je mista od tlumice tak ho tam mooc nemam a bojim se kdyz koupim ty 17ctky tak ze je tam nedostanu? Jaka sirka kola se dava na octavia1 mam 1.9TDI 81kw rv.98 face predek diky za rady a namety S klidem si ty kola můžeš koupit! Mám kola 8x17 ET 35 a od př. tlumiče je ke gumě 215/45 cca 10 mm místa. V zadu ještě víc. Pokud se tyto kola dělají v ET 32, tak akorád kolo bude o 3 mm víc ven (dál od tlumiče), než to moje. Pokud by jsi se ptal jak širokou gumu obout, tak bych auto nějak nemaximalizoval a také si dal jen 215/45/17 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
medvedH Vloženo 7. Červen 2008 Sdílet Vloženo 7. Červen 2008 Ahoj. Mam original kola spider na octavia RS. Chtel jsem se zeptat jestli na ne muzu obout 225, 45, R17. jestli to pujde na ty kola a jestli se to normalne vejde do podbehu. dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cobra11 Vloženo 8. Červen 2008 Sdílet Vloženo 8. Červen 2008 Se stejným dotazem se taky přidávám, mám originál RS 17´, s origo rozměrem 205/50R17, budu kupovat nové pneu a zvažuje ještě rozměry 215/45R17, nebo 225/45R17. Uvítal bych příspěvky, těch co mají s těmito rozměry zkušenosti. Jaký je to rozdíl, jestli s nima nejsou problémy atd. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martino Vloženo 8. Červen 2008 Sdílet Vloženo 8. Červen 2008 (editace) ja mam spider 17'' 225/45 R17 takze viem ze sa nemate coho bat... tento rozmer sa tam vojde v pohode nieje s tym ziadny problem Editováno: 8. Červen 2008, autor: martino Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
medvedH Vloženo 9. Červen 2008 Sdílet Vloženo 9. Červen 2008 Diky moc za odpoved. Konecne vim, ze to konkretne na ty RS spidery pasuje. Vsude pisou, ze maji na octavii tenhle rozmer, ale nikde jsem nenasel, ze by to nekde mel obute na spiderech. diky moc. jdu objednat gumy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cumla Vloženo 10. Červen 2008 Autor Sdílet Vloženo 10. Červen 2008 Takze hanza tam bez podlozek nedostanu? sakra a me se tak zamlouvaly A mas foto jak to mas na aute ja je videl jen v konfiguratoru ale real fotka je preci jen nej nej pohled kdyztak mail cumla@mail.cz diky za foto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cobra11 Vloženo 10. Červen 2008 Sdílet Vloženo 10. Červen 2008 Taky se přimlouvám za fotky, jestli je můžeš sem hodit. A neškrtá to pokud jseš vzadu naloženej? A jak se to změnilo co se týká jízdních vlastností? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martino Vloženo 13. Červen 2008 Sdílet Vloženo 13. Červen 2008 ta prosba o fotky patrila mne??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cobra11 Vloženo 15. Červen 2008 Sdílet Vloženo 15. Červen 2008 ta prosba o fotky patrila mne??? Ano, chtěl bych vidět jak to vypadá. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martino Vloženo 16. Červen 2008 Sdílet Vloženo 16. Červen 2008 (editace) tak tu je nieco z archivu jazdne vlastnosti no ja som presiel na R17 225/45 z klasickych balonov co sa na octaviu davaju takze zmena bola pre mna citelna proste to lepsie sedi v zakrutach no... a pri rozjazde je to zas nepatrne lenivejsie Editováno: 16. Červen 2008, autor: martino Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Paul T. Vloženo 21. Červen 2008 Sdílet Vloženo 21. Červen 2008 ja mam spider 17'' 225/45 R17 takze viem ze sa nemate coho bat... tento rozmer sa tam vojde v pohode nieje s tym ziadny problem vejde se to ale na 7" přijde 205 ale jesli chce aby se mu guma ,,houpala" do stran a tím přišel o jízdní vlastnosti tak je to super nápad Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cobra11 Vloženo 24. Červen 2008 Sdílet Vloženo 24. Červen 2008 vejde se to ale na 7" přijde 205 ale jesli chce aby se mu guma ,,houpala" do stran a tím přišel o jízdní vlastnosti tak je to super nápad Tvůj příspěvek jsem nepochopil. Na 7" kola jsou doporučený šíře 205,215 a 225. Například Octavia RS II má v základní výbavě 7" kola Zenith s pneu o rozměru 225/45R17, to vše přímo ze škodovky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
soptajs Vloženo 24. Červen 2008 Sdílet Vloženo 24. Červen 2008 Ahoj mam v planu koupit si na sveho mazlika nove kola DOTZ HANSO v 17 ale nejak si nejsem jistej jestli se mi tam vejdou protoze kdyz sem dneska zkousel za stavajici kolo 195x65x15 dat ruku kolik je mista od tlumice tak ho tam mooc nemam a bojim se kdyz koupim ty 17ctky tak ze je tam nedostanu? Jaka sirka kola se dava na octavia1 mam 1.9TDI 81kw rv.98 face predek diky za rady a namety Ahoj, mam na aute AEZ 17" 225/45, ale se snizenym profilem a pohoda. Akorat jsem je musel nechat zapsat do velkeho technicaku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FRANK Vloženo 24. Červen 2008 Sdílet Vloženo 24. Červen 2008 Co je 225/45 se sníženým profilem? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martino Vloženo 25. Červen 2008 Sdílet Vloženo 25. Červen 2008 tiez som na to pozeral podla mna je to hlupost. ved kazda je 225/45 je nizkoprofilova alebo sa mylim??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peťas-RS Vloženo 26. Červen 2008 Sdílet Vloženo 26. Červen 2008 Ahoj mam v planu koupit si na sveho mazlika nove kola DOTZ HANSO v 17 ale nejak si nejsem jistej jestli se mi tam vejdou protoze kdyz sem dneska zkousel za stavajici kolo 195x65x15 dat ruku kolik je mista od tlumice tak ho tam mooc nemam a bojim se kdyz koupim ty 17ctky tak ze je tam nedostanu? Jaka sirka kola se dava na octavia1 mam 1.9TDI 81kw rv.98 face predek diky za rady a namety Ty 17ky ti tam bez problémů pujdou dát , mám tam 18ky HANZA 8,5" s ET32 a co se týče vlezení je to uplně v pohodě, navíc kdyby ses podíval do " MOJE OCTAVIA" má je tam i "MIKL" a to i se snížením. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.