Přejít na obsah

medvedH

Uživatel
  • Počet příspěvků

    11
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

1 037 zobrazení profilu

Oznámení medvedH

Nováček

Nováček (1/14)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Nedávné oznámení

0

Popularita

  1. zdarec... esi chces,muzu ti nabidnout kompletni sadu na predelani anglicana na ceskej... cena za komplet 5tisic... :) (balubka,budiky,řízení,vyztuha a veskery vecy potrebny k tomu) :) kdyztak muj tel je 777 627 276

  2. medvedH

    kola

    Diky moc za odpoved. Konecne vim, ze to konkretne na ty RS spidery pasuje. Vsude pisou, ze maji na octavii tenhle rozmer, ale nikde jsem nenasel, ze by to nekde mel obute na spiderech. diky moc. jdu objednat gumy.
  3. medvedH

    kola

    Ahoj. Mam original kola spider na octavia RS. Chtel jsem se zeptat jestli na ne muzu obout 225, 45, R17. jestli to pujde na ty kola a jestli se to normalne vejde do podbehu. dik
  4. Ahoj Martine. Chtel jsem s tebou domluvit jestli bys byl ochotnej mi udelat par veci na mem aute, ale nenasel jsem tu na tebe zadnej mail. Muzes mi ho sem hodit nebo poslat na honzamachnik@email.cz. dik Honza
  5. Netušíš náhodou co to je za spz? jestli na to je nutný nějaký speciální povolení. Jinak za kolik myslíš, že bych rozprodal na díly octavii 2.0 benzín elegance r.v.2002? nemám totiž tušení
  6. to sezeni vpravo by me zas tak nevadilo, ale slysel jsem, ze to auto musis stejne minimalne do roka prihlasit. tak je to na prd. radsi bych to mel vsechno normalne. schanim dal, ale nikdo mi zatim nedal jednoznacnou odpoved co vsechno musim udelat pro prihlaseni.
  7. OK. Uvidím. Vím, že to bude docela slušná prácička, ale viděl jsem tady na fóru spoustu slušmejch kousků co se týče předělávání tak myslím, že by to nějak mohlo jít. Teď nemluvím o tom co se vyplatí. Jinak takovyhle auto jsem tu koupil za 70 000 Kč.
  8. zatím by mě zajímala cena předělání. práce plus díly. pak uvidím jestli bych to nějak řešil
  9. tak to je přesně to co jsem nechtěl slyšet Jsem v anglii a to auto tu mam. tak jsem přemýšlel, že bych si ho dovezl domů. není přeci jenom nějaký řešení?
  10. Dokázal by někdo z vás předělat octavii s řízením na levé straně na stranu pravou? Popřípadě kolik by to stálo včetně dílů. Jedná se o octavii 2.O benzín, rok výroby 2002, elegance. Díky za odpovědi.
  11. medvedH

    Kryt motoru

    Ahoj ja mam ten plechovej kryt motoru z paketu pro spatny cesty. jestli to jeste nemas hotovy tak zitra vlezu pod auto a vyfotim ti to. je to super vec. uz jsem drhnul hodnekrat a je to uplne v pohode.
×
×
  • Vytvořit nový...