Wollf Vloženo 5. Červen 2008 Sdílet Vloženo 5. Červen 2008 Chtel jsem se zeptat,kamos mi delal altik a sundaval i nap.kladku pomocneho remenu ale jak to daval zpatky tak tam jeden sroub pretocil a ted je to jen na 2 a ten jeden ten jen tak nak strcil ci co? pujde to nejak zpravit? nebo to nevadi? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
karel Vloženo 5. Červen 2008 Sdílet Vloženo 5. Červen 2008 Chtel jsem se zeptat,kamos mi delal altik a sundaval i nap.kladku pomocneho remenu ale jak to daval zpatky tak tam jeden sroub pretocil a ted je to jen na 2 a ten jeden ten jen tak nak strcil ci co? pujde to nejak zpravit? nebo to nevadi? Měl jsem na své OI,1,9Tdi špatnou volnoběžku altíku a vychozené uložení tlumiče v držáku.Nevěřil by jsi,jaký to dokáže dělat randál a ty kmity!!!Určitě bych to nenechával jen na dvou šroubech.Opravit!!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wollf Vloženo 5. Červen 2008 Autor Sdílet Vloženo 5. Červen 2008 (editace) Měl jsem na své OI,1,9Tdi špatnou volnoběžku altíku a vychozené uložení tlumiče v držáku.Nevěřil by jsi,jaký to dokáže dělat randál a ty kmity!!!Určitě bych to nenechával jen na dvou šroubech.Opravit!!!!! Ale jak opravit,tam pujde nejak zajed zavitnikem?Jeste sem se chtel zeptat ,praskl mi lanovod ve dverich u ridice,te kliky zevnitr auta.. jak to mam vymenit,musim povolit ty dva srouby co drzi zamek? Editováno: 5. Červen 2008, autor: Wollf Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
karel Vloženo 5. Červen 2008 Sdílet Vloženo 5. Červen 2008 Ale jak opravit,tam pujde nejak zajed zavitnikem?Jeste sem se chtel zeptat ,praskl mi lanovod ve dverich u ridice,te kliky zevnitr auta.. jak to mam vymenit,musim povolit ty dva srouby co drzi zamek? Pokud ti strhl závit v díře,tak asi nejspíš udělat nový závitníkem.Je tam opravdu málo místa(osobně jsem si měnil ten napínák),ale nějakej šikovnej mechanik by si s tím měl poradit.Bohužel to budou peníze navíc.Zkus hodit kontakt odkud jsi,možná se ti někdo ozve,kdo by ti to udělal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tucnak01 Vloženo 6. leden 2010 Sdílet Vloženo 6. leden 2010 Podarilo se uz nekomu zavit v drzaku alternatoru pro napinak prerezat na vetsi? Jde to? Byl jsem v autorizovanem servisu menit rozvody, vymenili a pri prejimce mne jen tak mimochodem rekli ze je spatny napinak drazkoveho remene. Vytahnul sem napinak a dival se i na volnobezku alternatoru, vse ok. Jediny problem strzeny zavit u sroubu ktery sem zakrouzkoval. Nechapu ze to neresili a se na to vyqakli. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 6. leden 2010 Sdílet Vloženo 6. leden 2010 (editace) Strhnuty-zniceny zavit sa da opravit . Je na to opravna sada HELICOIL. LINK: http://www.helicoil.cz/ http://www.helicoil.cz/?co=opravy_zavitu Editováno: 6. leden 2010, autor: PROCHY603 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miluno Vloženo 19. leden 2010 Sdílet Vloženo 19. leden 2010 Podarilo se uz nekomu zavit v drzaku alternatoru pro napinak prerezat na vetsi? Jde to?Byl jsem v autorizovanem servisu menit rozvody, vymenili a pri prejimce mne jen tak mimochodem rekli ze je spatny napinak drazkoveho remene. Vytahnul sem napinak a dival se i na volnobezku alternatoru, vse ok. Jediny problem strzeny zavit u sroubu ktery sem zakrouzkoval. Nechapu ze to neresili a se na to vyqakli. přesně tohle se mi taky stalo ,a vyřešeno bylo tím ,máme tady pána který snad vše dovede na fréze tak jsem si nechal udělat nový ten samý šroub samořezný,a nějakou setinu větší,a zamontoval jsem ho tam pomalým otáčením tam a zpět až bylo hotovo normálně utáhl a jeto ,tam se totiž nedá k tomuto závitu nějak dobře dostat a ten odlitek stojí kolem 10tis,a půl motoru musí jít dolů,tot jedíně co mohu poradit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.