Duben 9, 201213 r Jaka nadrz se vejde do prostoru pro rezervu u SI,resp kolik litru plynu se tam da natankovat?
Duben 10, 201213 r mam tam toroida 65litru a musel jsem dat 3 cm tvrzeneho polystyrenu po cele podlaze aby se nehoupala a cajk. natankoval jsem tam priprvním tankovaní 60.5litru ale stim ze jsem si hend pri montazi ohnul plovak v nadrzi jinak si myslim ze bys tam dostal tak 55 litru to je mu jnazor treba odborník ti rekne více..
Květen 7, 201213 r Ahoj, I já jsem hrdým majitelem Superba 1 1.8T s přestavbou na LPG. U tohoto vozu mě trápila vysoká spotřeba oleje, 1l na cca 3000 km. Nechal jsem udělat těsnění na ventilech. Ve škodovce jsem nechal prověřit turbo. Odpověd byla trochu rosí, ale jinak je OK. I podle jízdy se mi nezdá, že by auto netáhlo, nebo nemělo odpich.Co mě však trápí je že pokud jedu cca 20 km domů z práce a u domu nechám auto nasatartované před domem zhruba do 5 minut se začne valit z výfuku hustý bílý smradlavý kouř, toto trvá zhruba 1 minutu a v motoru něco cvakne a z výfuku se přestane kouřit a po chvíly opět. Zkoušel jsem různé stavy zapnuté topení, klimatizace, a nejcíc to kouřilo, když jsem měl celý klimatronic vypnutý. Voda se mi neztrácí. Při výměně těsnění ventilů jsem nechal preventivně vyčistit i odvětrávací ventil. co to může být. Při použití benzínu to kouří mnohem mín než na plyn. Kolikrát je situace taková, že auto není ani vidět a v ulici také. Jinak za jízdy za mnou žádný kouř vidět není, spotřeba do 9 litrů plynu. systém elpingaz.
Červenec 27, 201213 r Do Superba se vejde nádrž na 74l a přesahuje jen o 2 cm do kufru.... to na foru nevyřešíš, chtělo by to změřit emise aby se zjistilo co z toho vlastně leze....
Listopad 7, 201212 r Ahoj, pročwtl jsem si fora a LPG chvalíte i na 1.8T i na 2.8 V6..... teďka se jen rozhodnout jaké, je velká škoda že není 6ti kvalt, Mám LPG už v druhém autě (teďka honda) a úřemýšlím o superbu, tím pádem se ptám a chtěl bych už konečnou odpověď Nevadí LPG Turbu po nějákem čase ?? Děkuji (klidně i mailem marnarik@gmail.com)
Listopad 10, 201212 r A čím by mělo vadit turbu ? Turbo pořád maže olej stejně jak jedeš na LPG nebo Béňo hele....
Listopad 10, 201212 r No, znamý má jedničkovou koktávu taky 1.8T a říká že na lpg už není ten odpich a ,,turbo efekt´´ jako na benzínu
Listopad 11, 201212 r tak ji musi mit vylágrovanou :-) skus nekoho najit at te sveze v supu s plynem a uvidis :-) dle meho nepoznas rozdil kdyz to bude mit dobre serizene vse jak ma byt :-)
Listopad 12, 201212 r U 1.8T Lpg neni potřeba flash lube instalovat,tyto motory jsou ještě z kvalitnich materialu.Známy ma 1.8t v Octě na Lpg a nalitano ma 420 tis.A auto jezdi perfektně Upraveno Listopad 12, 201212 r od bitttpower
Listopad 14, 201212 r a můžeš mi prosím zaslat nějáke recenze na motor ze superba I a II (1.8T a 2.8 V6) Děkuji moc, jsem antitalent na internet a většinou na mobilu :-)
Únor 16, 201312 r toto mě dostalo: Tudiz nedochazi jak u rucniho prepinani ze by motor nejakou dobu nemazal. jsem nevěděl že se dřív při přepnutí na lpg odpojilo olejové čerpadlo Upraveno Únor 16, 201312 r od SupermanXXX
Únor 20, 201312 r Tos nevěděl? Já dycky na Favoritu na karbecu instaluju elm.ventil na zasavení hlavního mazacího kanálu :D:D:D:D
Únor 22, 201312 r tak to neni tak hrozný já čekal že je tam nějaký mechanismus který přestřihne řezěz k čerpadlu a až přijedeš domu, sundáš olejovou vanu a dáš novej řetěz aby to rano na benzin zase mazalo Karle má to BRC taky tak? Upraveno Únor 22, 201312 r od SupermanXXX
Únor 23, 201312 r Vole Ještě abych tak při každé roční kontrole doplňoval zásobník s patronama na odpálení řetězu PS: malto, máš to tu nějaké pojebané....ani nemožu dát odpovědět...či citovat...je to divné
Únor 23, 201312 r Paule, pročti si to zde, http://forum.skodahome.cz/topic/122590-upgrade-fora/ zřejmě tam najdeš odpoveď na některé tobě nefunkční věci nečteš, nevíš
Červen 13, 20169 r Škoda Superb II 1.8 TSI 2009 118kw CDAA, LPG BRC Spotřeba na Maxi dotu 7,9l / 100km, pružná rychlá jízda. Žádná dálnice, okresky. Znojmo -> Strakonice.
Červen 13, 20169 r a kdo ti dělal BRC do supa, ať se dívám do seznamu přímo na stránkách BRC(mám i přístupové heslo na stránky) nikde tam kod motoru CDAA nevidím, hlavně u roku 2009....
Červen 13, 20169 r Koupil jsem to s tim a funguje to dobre. Ma to jeste z nemecka. Pokud se nepletu. Uprime kdo vi jestlintam je motor cdaa ale mel by byt [emoji3] pokud chces muzu zjistit nejsky detaily. Ale musis rict co mam hledat Sent from my iPhone using Tapatalk
Červen 14, 20169 r ve velkém TP musí být kod/typ motoru...ještě to bývá na bloku motoru, ale tam to těžko najdeš...
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.