ukro Vloženo 5. Červen 2008 Sdílet Vloženo 5. Červen 2008 cislo komfortky je 1C0959799B jak mine odemknu auto tak je vse v poradku ale po zapnuti klicku se mi rozsviteji vsechny blikny a stale svitej zkusil jsem to pres vag vypnout jde to kdyz vypnu signalizaci blikacu pri zamceni a odemceni vozu ale zase bych to rad sprovoznil aby mi to normalne blikalo pri zamceni a odemceni vozu predem diky za rady!!! jo je to OI 2001 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 6. Červen 2008 Sdílet Vloženo 6. Červen 2008 (editace) asi odešli relé. jedině vyměnit komfortku ještě jako poslední zkus odpojit a připojit baterku jestli není bloklej soft ale tomu moc nevěřim Editováno: 6. Červen 2008, autor: Vaša Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ukro Vloženo 6. Červen 2008 Autor Sdílet Vloženo 6. Červen 2008 baterku jsem odpojoval a nic vag nenajde zadnou zavadu takze jedine vymena nemate tuseni kde se da sehnat a za kolik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepa007 Vloženo 6. Červen 2008 Sdílet Vloženo 6. Červen 2008 Jak snadné. Stačí jen trošičku pohledat http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=37344&hl= Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.