Martan Vloženo 8. Červen 2008 Sdílet Vloženo 8. Červen 2008 Nemá něko zkušenosti s aku vrtačkami? Můj požadavek je vrtání + šroubování hobby. Něco co trochu vydrží Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 8. Červen 2008 Sdílet Vloženo 8. Červen 2008 Co přidat aby se stejnými aku dala napájet třeba přenosná baterka? To taky není k zahození když zrovna nevrtáš... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sleep77 Vloženo 8. Červen 2008 Sdílet Vloženo 8. Červen 2008 zalezi,kolik chces investovat,odobne bych doporucil Makitu http://www.naradi-obchod.cz/158-aku-vrtaci...akita-6270dwpe/ potom muzes jit trochu s cenou dolu na aku Bosch http://anekupto.cz/inshop/elektricke-narad...sch-psr-12.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 8. Červen 2008 Sdílet Vloženo 8. Červen 2008 O makitě mluvil brácha, maj jí v práci a už roky šlape naprosto v pohodě... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rtg61 Vloženo 9. Červen 2008 Sdílet Vloženo 9. Červen 2008 mam tento : http://www.obchodnaradi.cz/default-nav-det...k-ASV-14-EA.htm a super... muzu doporucit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blizard Vloženo 9. Červen 2008 Sdílet Vloženo 9. Červen 2008 (editace) hlavně s baterií bývá problém, pokud je slabá, tak dlouho se s ní moc nenavrta. Někde jsem četl, že by měla mít alespoň 18V a hlavně co nejvíce Ah. Jinak byh se díval po modelu minimálně s baterií na bázi NiMH, doma máme ještě Nacadmiové, ty jsou věčně v pr... Značka akuvrtačky je Ferm. Nic extra, ale na to domácí užití stačí. Editováno: 9. Červen 2008, autor: blizard Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 9. Červen 2008 Sdílet Vloženo 9. Červen 2008 V práci používáme zn. Metabo a spokojenost..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 9. Červen 2008 Sdílet Vloženo 9. Červen 2008 jedině : http://www.youtube.com/watch?v=zZEBHBR29Wk...feature=related Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 9. Červen 2008 Sdílet Vloženo 9. Červen 2008 jsem se konečně dneska zasmál, díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rtg61 Vloženo 9. Červen 2008 Sdílet Vloženo 9. Červen 2008 vaša: masakr Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
murder Vloženo 9. Červen 2008 Sdílet Vloženo 9. Červen 2008 Já mám MACallister 14,4 V má to dvě baterie a hlavně velkou řízenou nabíječku, nabití za 1 hodinu a pak procesor řídí udržovací dobíjení, takže jedna baterka ve vrtačce a druhá nonstop připravená v nabíjecí stanici. Dovede dokonce automaticky vybíjet baterii, takže hodím prázdnou do nabíječky a nejdřív ji vybije a pak nabije. Upínací hlava je OK, krouťák má v pohodě, ještě má informační displej o stavu baterie. Po několika no-name opravdu super vrtačka, koupil jsem ji v Hornbachu za něco kolem dvojky mám ji přes rok a absolutní spokojenost a to ji mám dost v pernamenci. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rtg61 Vloženo 10. Červen 2008 Sdílet Vloženo 10. Červen 2008 to murder: toto vse ma i ta narexka, accu good vydrz , nabijeni cca 1h a dalsi accu stale v permanenci.. super.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr Vloženo 10. Červen 2008 Sdílet Vloženo 10. Červen 2008 Právě jsem zakoupil NAREX AKU - Narex ASV 14 EA 1,3 Ah http://www.naradi-vitek.cz/narex-asv-14-ea...-doprava-zdarma (za 2 dny to bylo doma s Li-ion bateriemi.. Doba nabíjení 25 min, bez paměťového efektu.. KROUTÍCÍ MOMENT: 35 Nm Prostě ŠPICA!!!!!!!!!!!! Doporučuji raději koupit PROFI nářadí, hobby za pár stovek jsou jen vyhozené peníze. Taková je má zkušenost.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
murder Vloženo 10. Červen 2008 Sdílet Vloženo 10. Červen 2008 Ten Mac Allister je taky profi umí to co Narex a je za menší peníz. Tím nehaním Narex, Narex je super, ale ten Mac je ekonomičtější a dle vlastní zkušenosti funguje, je určitě lepší než poloprofi BOSH a podobné (Bosh usnul na vavřínech a vše co není za neskutečné peníze v profi řadě moc nevydrží), MAC má 5 let záruku, jen mě překvapuje, že o něm na netu nic není, že by měl Hornbach výhradní dovoz a nikomu to nepustil? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 10. Červen 2008 Sdílet Vloženo 10. Červen 2008 A ještě ho v tom Hornbachu mají? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rtg61 Vloženo 10. Červen 2008 Sdílet Vloženo 10. Červen 2008 Ten Mac Allister je taky profi umí to co Narex a je za menší peníz. Tím nehaním Narex, Narex je super, ale ten Mac je ekonomičtější a dle vlastní zkušenosti funguje, je určitě lepší než poloprofi BOSH a podobné (Bosh usnul na vavřínech a vše co není za neskutečné peníze v profi řadě moc nevydrží), MAC má 5 let záruku, jen mě překvapuje, že o něm na netu nic není, že by měl Hornbach výhradní dovoz a nikomu to nepustil? jj jasna vec, ja bosch nechci uz ani videt. a narex mam vse.. accu, klasiku vrtacku, flexku, mafl... Proste jsem s tim naradim dost spokojenej.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martan Vloženo 10. Červen 2008 Autor Sdílet Vloženo 10. Červen 2008 tak jsem objednal narex Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
murder Vloženo 10. Červen 2008 Sdílet Vloženo 10. Červen 2008 (editace) A ještě ho v tom Hornbachu mají? Jsem přesvědčený, že ano, nedávno jsem ho tam z dálky viděl, takže cenu nevím, já jsem dal něco kolem dvojky. Dokonce jsem ti ji vyfotil Je to made by germany Editováno: 10. Červen 2008, autor: murder Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rtg61 Vloženo 11. Červen 2008 Sdílet Vloženo 11. Červen 2008 tak jsem objednal narex a to jsi udelal dobre Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr Vloženo 11. Červen 2008 Sdílet Vloženo 11. Červen 2008 tak jsem objednal narex Chválím dobrou volbu Je sice dražší, ale vyplatí se! Jaký typ, jestli to není tajemství? Já koupil tuto, a včera při montáži ostrý test. Dopadl na 1s*. Jinak BOSCH NEBRAT, otec měl a rozloučil se sní. Oprava by stála více, než nová Narexka. To je obchodní strategie jak noha.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 11. Červen 2008 Sdílet Vloženo 11. Červen 2008 Tak teda nevím co si vyberu já Kdysi už jsem měl vybranou NAREX, ted nevím přesné jméno/číslo modelu, ale dala se s ní pvolovat i kola na autě, ale maník v obchodě mi jí rozmlouval, že mě zklame, tak jsem si nakonec tenkrát nevzal nic. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
colins Vloženo 11. Červen 2008 Sdílet Vloženo 11. Červen 2008 kolko vam taky akumulator vydrzi ? mal som noname NiCd a po 2 rokoch uz nema kapacitu. je pravda, ze posledneho pol roka som ju velmi nepouzival. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martan Vloženo 11. Červen 2008 Autor Sdílet Vloženo 11. Červen 2008 Chválím dobrou volbu Je sice dražší, ale vyplatí se! Jaký typ, jestli to není tajemství? Já koupil tuto, a včera při montáži ostrý test. Dopadl na 1s*. Jinak BOSCH NEBRAT, otec měl a rozloučil se sní. Oprava by stála více, než nová Narexka. To je obchodní strategie jak noha.. uplně tu samou jsem objednal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr Vloženo 11. Červen 2008 Sdílet Vloženo 11. Červen 2008 uplně tu samou jsem objednal tak ať dobře slouží jako mě.. S webovými obchody jsem ale už měl párkrát problém: zkrátka nabízejí na prodej to, co nemají na skladě. Zslání zboží však trvá i několik týdnů. V případě p. Vítka to však bylo za 2 dny: potřebovali jsme ji rychle a nemohli jsme dlouho čekat. Ale podařilo se.. Jinak jsem koukal na pultech kamenných obchodů, cena téhle Narexky je o cca 600,- vyšší.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martino Vloženo 12. Červen 2008 Sdílet Vloženo 12. Červen 2008 ja pouzivam v praci jedine Bosch a som spokojny, bateria drzia do poslednej chvile takmer maximalny vykon co je super. jednu mam 12V 2.0mAh a dve 14.4V 2.4mAh a fakt si ich neviem vynachvalit. baterie dobite za cca pol hodiny a to ich nepouzivam na hobby ale na montaz plechovej stresnej krytiny takze dostanu riadne zabrat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.