lukky Vloženo 9. Červen 2008 Sdílet Vloženo 9. Červen 2008 Ahoj, přestal mi automaticky po zmáčknutí vyjíždět popelník u OctyI. Je tam asi nějaká pružina... Mate s tím zkušenosti, zda je to opravdu nějakou pružinou. Popř. kde se pružina nachází a jak to rozeberu, jak se k tomu dostanu? Všem díky za odpovědi! L. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Neználek Vloženo 9. Červen 2008 Sdílet Vloženo 9. Červen 2008 (editace) L. Samo že tam je pružina ,budeš muset odšroubovat 4šrouby a vyndat kastlík a z boku je perko které otáčí takový hřeben a ten vysouvá popeník. Neználek, hodně zdaru. Editováno: 23. Červen 2008, autor: davon citace posl. prispevku dle pravidel zakazana! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukky Vloženo 9. Červen 2008 Autor Sdílet Vloženo 9. Červen 2008 promin, ze jsem natvrdly, ale co myslis tim kaslikem, jeste jsem tedy na to nekoukal,ale az na to pujdu, tak abych vedel. A ty ctyri srouby jsou kde? Diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Neználek Vloženo 9. Červen 2008 Sdílet Vloženo 9. Červen 2008 (editace) Jsou to šrouby které drží vlastní obal popelníku, šrouby se ukážou až otevřeš dvířka popelníku jsou to torxi a je třeba vyndat vlastní popelník Editováno: 23. Červen 2008, autor: davon citace posl. prispevku dle pravidel zakazana! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sandwwich Vloženo 9. Červen 2008 Sdílet Vloženo 9. Červen 2008 No ja mam podobny problem ale s drziakom na napoje (vedla ručnej). Predtym fungoval normalne ale po dlhsom case som don tukol, otvoril sa a odvtedy nejde zavriet. Co sa tam mohlo poserkat neviete niekto? Alebo ako sa da vybrat, ide samotny alebo len cely tunel? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukky Vloženo 10. Červen 2008 Autor Sdílet Vloženo 10. Červen 2008 ahaa, diiiky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Neználek Vloženo 12. Červen 2008 Sdílet Vloženo 12. Červen 2008 (editace) Tak jak, už to fachčí Neználek Editováno: 23. Červen 2008, autor: davon citace posl. prispevku dle pravidel zakazana! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sandwwich Vloženo 12. Červen 2008 Sdílet Vloženo 12. Červen 2008 No ja mam podobny problem ale s drziakom na napoje (vedla ručnej). Predtym fungoval normalne ale po dlhsom case som don tukol, otvoril sa a odvtedy nejde zavriet. Co sa tam mohlo poserkat neviete niekto? Alebo ako sa da vybrat, ide samotny alebo len cely tunel? Co sa s tymto nikto este nestretol? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukky Vloženo 15. Červen 2008 Autor Sdílet Vloženo 15. Červen 2008 (editace) Tak jak, už to fachčí Neználek Jeste to nefachci, protoze kdyz jsem to vyndal, tak po pruzine se zem slehla, nevim kam mohla odletnout, ale nikde jsem ji nenasel. Nevite, zda se da sehnat samotna? ani nevim jak vypada Nemuzete nekdo vyfotit? Diky Editováno: 15. Červen 2008, autor: lukky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jen Vloženo 15. Červen 2008 Sdílet Vloženo 15. Červen 2008 Cau mi se stalo uplne to same, nejdrive jsem si vyrobil pruzinku s dratu, ale nebylo to ono, tak jsem doma pohledal a dal tam ze stareho videa a fachci.Samotnou pruzinku bys mozna sehnal na objednavku ve skodovce ale nejsem si jisty.Hodne zdaru Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Haja Vloženo 19. Červen 2008 Sdílet Vloženo 19. Červen 2008 Tak já mám opačnej problém mě nejde zase popelník zavřít..pomůže někdo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jen Vloženo 23. Červen 2008 Sdílet Vloženo 23. Červen 2008 Jako ze ti nejde vubec zavrit, nebo jen nedrzi zavreny.....??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Neználek Vloženo 23. Červen 2008 Sdílet Vloženo 23. Červen 2008 Ono asi bude nejlepší odšroubovat čtyři šroubky a podívat se na to venku, protože se můžeš mrknout co tomu brání aby to šlo zavřít ,většinou je to taková kolejnička která se rozdvojuje v ni pojiždi takový čudl který aretuje popelník zavřený Neználek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sandwwich Vloženo 23. Červen 2008 Sdílet Vloženo 23. Červen 2008 No jak tak kukam tak z drziakom na napoje asi nema nikto skusenosti Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Neználek Vloženo 23. Červen 2008 Sdílet Vloženo 23. Červen 2008 Jen ten držák jde vytáhnout až když sundáš zadní část tunelu ten ja přišroubován na dvou torxech které jsou zašité pod zadním popelníkem , musiš vyndat popelník a potom vytáhnout celou tu zadni kapličku ve které je vlastní popelník jde to celkem z tuha. A pod tou kapličkou jsou ty dva torxi. Ale pokud máš i loketku tak ta musí taky ven.Hodně zdaru Neználek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sandwwich Vloženo 23. Červen 2008 Sdílet Vloženo 23. Červen 2008 Dik aspon uz viem ze budem mat drziak otvoreny aj nadalej, teda pokial nebude iny dovod na rozoberanie Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Haja Vloženo 23. Červen 2008 Sdílet Vloženo 23. Červen 2008 Jako ze ti nejde vubec zavrit, nebo jen nedrzi zavreny.....??? Zavřít to jde ale nedrží to zavřený, popelník jsem měl celej vyšroubovanej ale na nic jsem nepřišel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdenal C. Vloženo 29. Červen 2008 Sdílet Vloženo 29. Červen 2008 Tak ja mam kluci jeste horsi problem a to ze mi asi rupl "nejakej" plast a dvirka (od popelniku) mi z leva skoro vyskocily cele takze je to zlomene a na odpis, predpokladam, ze se da sehnat zvlast ten popelnik jinak bych musel koupit celej stredovej tunel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foxdivemaster Vloženo 9. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 9. Červenec 2008 Jen ten držák jde vytáhnout až když sundáš zadní část tunelu ten ja přišroubován na dvou torxech které jsou zašité pod zadním popelníkem , musiš vyndat popelník a potom vytáhnout celou tu zadni kapličku ve které je vlastní popelník jde to celkem z tuha. A pod tou kapličkou jsou ty dva torxi. Ale pokud máš i loketku tak ta musí taky ven.Hodně zdaru Neználek nemusis vubec nic sroubovat vemes maly plochy sroubovak a vycvaknes drzak ven ale stejne pokud nedrzi zavreny tak je v nem ulomeny plast zobak de to spravit ale je drbacka a vysledek nekdy neni ok Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sandwwich Vloženo 9. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 9. Červenec 2008 Som si myslel ze by to malo ist nejak vycvaknut ale asi kaslem nato uz si pomaly zvykam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
theado Vloženo 23. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 23. Červenec 2008 ja mám podobný problém, popolník sa niekedy zavre a niekedy nejde zavreť alebo ho zavrem a buchnem z dverami a sám sa otvorí proste nedrží neviete kde môže byť chyba? díki Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.