vrkal Vloženo 10. Červen 2008 Sdílet Vloženo 10. Červen 2008 (editace) Nutně sháním někoho z okolí Zlína, či Ostravy kdo by byl schopen udělat "KVALITNÍ" výbrus válce u motoru Jawy 250 sport. Hledal jsem ve fóru, ale nenašel jsem nikoho, tak kdyby někdo o někom věděl, prosím info přes SZ, nebo email bob.vrk@seznam.cz. Dík. Editováno: 10. Červen 2008, autor: vrkal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deko Vloženo 10. Červen 2008 Sdílet Vloženo 10. Červen 2008 (editace) Editováno: 11. Červen 2008, autor: deko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 10. Červen 2008 Sdílet Vloženo 10. Červen 2008 kurňa, kdysi mi někdo z Bohumína dělal výbrus na fichtla a dobrý, ale nemám už páru, kdo to byl, je to tak 20 let nazpět. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Konny Vloženo 10. Červen 2008 Sdílet Vloženo 10. Červen 2008 Mě dělal před 2 lety jeden borec přes Jawy výbrus na fichtla, ale je od Vyškova (a to je myslím dost z ruky). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vrkal Vloženo 11. Červen 2008 Autor Sdílet Vloženo 11. Červen 2008 Zkusím ty Vítkovice a uvidíme, doufám, že nedopadnu jak ve Zlíně s jedním nejmenovaným Jawa servisem, kdy po novém výbrusu se mi píst při sebemenším zahřátí zakousl ve válci...čož za jízdy bylo zcela báječné.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marcos Vloženo 11. Červen 2008 Sdílet Vloženo 11. Červen 2008 kurňa, kdysi mi někdo z Bohumína dělal výbrus na fichtla a dobrý, ale nemám už páru, kdo to byl, je to tak 20 let nazpět. V Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
carlos Vloženo 12. Červen 2008 Sdílet Vloženo 12. Červen 2008 Nový Jičín Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dundee Vloženo 14. Červen 2008 Sdílet Vloženo 14. Červen 2008 Ve Frýdku Místku na ulici J. Opletala kousek od pneuservisu by měl být chlápek co dělá výbrusy, kdysi mi ho doporučili na výbrus Babety, u cesty má myslím reklamu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vrkal Vloženo 18. Červen 2008 Autor Sdílet Vloženo 18. Červen 2008 Všem, kdo mi poradili jak na fóru, tak přes SZ děkuji, už to mám zařízené, zašel jsem do těch Vítkovic a můžu říct, že super přístup, kdo potřebuje cokoliv na Jawu, tak vřele doporučuji....nyní prosím zamčít. Dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.