Publikováno Červen 10, 200817 r Nutně sháním někoho z okolí Zlína, či Ostravy kdo by byl schopen udělat "KVALITNÍ" výbrus válce u motoru Jawy 250 sport. Hledal jsem ve fóru, ale nenašel jsem nikoho, tak kdyby někdo o někom věděl, prosím info přes SZ, nebo email bob.vrk@seznam.cz. Dík. Upraveno Červen 10, 200817 r od vrkal
Červen 10, 200817 r kurňa, kdysi mi někdo z Bohumína dělal výbrus na fichtla a dobrý, ale nemám už páru, kdo to byl, je to tak 20 let nazpět.
Červen 10, 200817 r Mě dělal před 2 lety jeden borec přes Jawy výbrus na fichtla, ale je od Vyškova (a to je myslím dost z ruky).
Červen 11, 200817 r Autor Zkusím ty Vítkovice a uvidíme, doufám, že nedopadnu jak ve Zlíně s jedním nejmenovaným Jawa servisem, kdy po novém výbrusu se mi píst při sebemenším zahřátí zakousl ve válci...čož za jízdy bylo zcela báječné..
Červen 11, 200817 r kurňa, kdysi mi někdo z Bohumína dělal výbrus na fichtla a dobrý, ale nemám už páru, kdo to byl, je to tak 20 let nazpět. V
Červen 14, 200817 r Ve Frýdku Místku na ulici J. Opletala kousek od pneuservisu by měl být chlápek co dělá výbrusy, kdysi mi ho doporučili na výbrus Babety, u cesty má myslím reklamu
Červen 18, 200817 r Autor Všem, kdo mi poradili jak na fóru, tak přes SZ děkuji, už to mám zařízené, zašel jsem do těch Vítkovic a můžu říct, že super přístup, kdo potřebuje cokoliv na Jawu, tak vřele doporučuji....nyní prosím zamčít. Dík
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.