Kato Vloženo 1. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 1. Červenec 2007 Díky Rolbar Ještě hledám drátek (zelený kon. pozice 16) na ty potkávačky. To že se parkovačky nezapojují (budík) je patrno i tím že deska není obsazena ani žárovkou, ale že mi nesvítí ani kontrolka tl. světel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 1. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 1. Červenec 2007 obrysovky se nezapojují od roku 01 a potkávačky - klopené se zase od toho roku zapojujív nových přístrojovkách je na ně sice kontrolka, ale prázdná. Já mám MR98 tam jsou kontrolky obě, ale zapojenou jsme měl jenom na obrysovky, potkávačky jsem si dodělával.nevim, co tim ve výrobě sledujou, ale 50cm 0,5 drátu by je nevytrhlo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kato Vloženo 1. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 1. Červenec 2007 Snad obráceně: Obrysovky nezapojeny a potkáváčky ano(kontrolky) Mě jde o to kde hledat výstup (vstup) pro napětí na kontrolku potkávacích světel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 1. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 1. Červenec 2007 ee, dobře, ono právě dříve se zapojovaly obrysovky a tlumený ne, nyní je to naopak od 2000/2001do tlumených jde žlutý na tu pozici 16 zelená a jde ze svorky, která je ve svazku k pojistkovce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kato Vloženo 1. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 1. Červenec 2007 Díky Rolbare za trpělivost, snad t zítra vyřeším Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bery Vloženo 12. Červen 2008 Sdílet Vloženo 12. Červen 2008 (editace) Ahoj všem.Včera jsem za jízdy zjistil, že mi na přístrojové desce nesvítí ta zelená kontrolka běžných parkovacích světel. Koupil jsem dneska žárovku s tím, že ji vyměním, ale i po výměně prostě nesvítí. Vedle ty kontrolky mlhovek když je zapnu normálně svítí. Mám octavii 1,6 55KW r.v. 98 a kontrolky jsou v budíkách ještě tvořeny 6-ticí žárovek. Ale tohhle nechápu. Hlavní LEVÝ světlomet sice svítí,ale všiml jsem si že ta malá žárovička (parkovací neboli obrysovka) byla spálená tak jsem ji vyměnil ale nic. Pak jsem se díval nesvítí ani v zadu obrysovka i když je dobrá.Takže když to shrnu...: Na přístrojovce mi nesvítí zelená kontrolka světel zřejmě proto, že mi v levém světlometu nesvítí ta malá obrysovka a vzadu auta taky obrysovka. Hlavní žárovka v předním světlometu normálně svítí. Teď už to typuju buď na relé, ale nevím kde ho hledat pokud na ty žárovky nějaké vůbec je a nebo problém v tom otočném spínači světel... PS. CELÁ PRAVÁ STRANA FUNGUJE NORMÁLNĚ. Editováno: 12. Červen 2008, autor: Bery Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 12. Červen 2008 Sdílet Vloženo 12. Červen 2008 kontrolka potkávacích nebo parkovacích světel ? 98 kontrolku potkávaček nemá funkční Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bery Vloženo 12. Červen 2008 Sdílet Vloženo 12. Červen 2008 Už jsem to opravil i s dodatkem byl jsem u auta jeste jednou pojistky jsou vsechny OK tak ted nevím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 12. Červen 2008 Sdílet Vloženo 12. Červen 2008 možná vadný vypínač světel, jdou ti obrysovky na páčce blinkrů? pokud ano, soustřeď se na vypínač Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bery Vloženo 12. Červen 2008 Sdílet Vloženo 12. Červen 2008 Nevím jak to myslíš jako obrysovky na páčce blinkrů, ale dálkové na páčce blinkrů fungují a fungují i blinkry. prostě všechno šlape a jediné co nejede tak na na levá strana předek obrysová a zadek taky levá strana obrysová. Při přepnutí přepínače do druhé polohy se rozsvítí hlavní světlomety oba dva, ale ty obrysovky na te levé straně pořád nejedou ani vepředu ani vzadu. to znamená, že první poloha na přepínači světel kdy by se měly obrysovky zapnout je asi v pr... ta durhá poloha už je ok a hlavní světla svítí,ale bohužel obryssovky na tom přepínači nereagují. Myslím na té leve straně auta na te pravé jo. Ten přepínač má totiž obě strany pokud se nepletu odděleny. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Konny Vloženo 13. Červen 2008 Sdílet Vloženo 13. Červen 2008 (editace) Rolbař to myslel s tou páčkou na blinkry tak, že při vypnutém zapalování dej levý blinkr a měla by ti svítit levá strana obrysovek. Pokud bude svítit, tak je problém ve spínači světel a pokud svítit nebude, tak je problém někde jinde. Editováno: 13. Červen 2008, autor: Konny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bery Vloženo 14. Červen 2008 Sdílet Vloženo 14. Červen 2008 Tak jsem to už opravil. Problém byl v tom přepínači. Koupil jsem nový v mototechně a je to OK. Každopádně díky za rady. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
-MarTiN Vloženo 14. Květen 2014 Sdílet Vloženo 14. Květen 2014 mám octavii 1,8 20v SLX r.v 1998 na přístrojové desce mi nesvítí kontrolka obrysovích a potkávacích světel co s tím poraďte Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 14. Květen 2014 Sdílet Vloženo 14. Květen 2014 Nehledal jsi, vlákna jsem spojil - prostuduj si diskusi na tebou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
-MarTiN Vloženo 14. Květen 2014 Sdílet Vloženo 14. Květen 2014 Dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.