Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Pokutka ... aneb jak prijit o dva a pul tisice a 3 body :D

To je divné, že neřídila osoba blízká??? :help: Já tedy nevím, ale tady je to snad jasné, ne? To byli měšťáci?

Upraveno od Palo

5 bodů?? Červená svítila v nepravou dobu?

Uplne presne :( Prebliklo to holt moc rychle no :D

Jinak tamto ridil kamarad takze nevim jestli to byli mestaci nebo kdo nebo co ;)

Ježdění na červenou úplně bytostně nesnáším, prt. je to sakra nebezpečné pro nic netušící kolem jedoucí a je mi na :ble když je na semaforu 10 vteřin zelená a stále do křižovatky vjíždí auta která už dávno nemají...specialita v Budějovicích, tam to dělají i autobusy a kamiony...

Jo jsem tedka nedavno dostala 5 bodu a 2.500,- .... uz mi zbyvaji akorat 4 :feve:

Ty si Ďábel. :) Až Ti seberou papíry budeš jezdit sockou furt.

Sakra jak to delate ? Ja mam stale plnej pocet bodiku.

Ty si Ďábel. :) Až Ti seberou papíry budeš jezdit sockou furt.

To jezdim i ted :D To me vezmou 2x za telefon a jsem v minusu lol

Začni jezdit šalinou ty piráte :p

To si musíš pořídit HF, že

Co ty? :D

2 mischicka: Vsak do prace a z prace uz jezdim MHD :feve: V tech hicech toe uzasny.... lol

Se mužeš aspoň lepit na chlapy :smich:

V tom teple pochybuju že by se ještě někdy odlepila !!!

HaHaHa s vama je teda sranda lol

Ježdění na červenou úplně bytostně nesnáším, prt. je to sakra nebezpečné pro nic netušící kolem jedoucí a je mi na :ble když je na semaforu 10 vteřin zelená a stále do křižovatky vjíždí auta která už dávno nemají...specialita v Budějovicích, tam to dělají i autobusy a kamiony...

Nezlob se na mně, ale tady v této zemi ty semafory taky stojí za pi.u. Mně celkem vadí, že u každého je to jinak, někde oranžová svítí 3s někde 5s a někde sotva 1,5s. Nevíš kdy to skočí ze zelené na oranž. Proč to tady není jako v Rakousku, Maďarsku? Když končí interval zelené, tak 6krát blikne a potom skočí oranžová a potom červená. Myslím si, že to je lepší, bezpečnější a potom souhlasím s bodováním a pokutami

Souhlas, už jsem sem dával fotku z Makošky, tam maj odpočítávání, takže víš kolik času je do konce červené i zelené.

Jenže proč by u nás někdo investoval do něčeho, co mu hodně zmenší příjmy !!!

To snad ani ne, to spíš zkostnatělost aparátu, ale věřím, že se jednou dočkáme, myslím, že se dělá v otázkách BESIPu čím dál víc.

Pokutka ... aneb jak prijit o dva a pul tisice a 3 body :D

jj ja ji na tom samem miste dostal tento tyden :feve:

Taky tolik? No tak to potesi... :(

ja 1000,-

Nezlob se na mně, ale tady v této zemi ty semafory taky stojí za pi.u. Mně celkem vadí, že u každého je to jinak, někde oranžová svítí 3s někde 5s a někde sotva 1,5s. Nevíš kdy to skočí ze zelené na oranž. Proč to tady není jako v Rakousku, Maďarsku? Když končí interval zelené, tak 6krát blikne a potom skočí oranžová a potom červená. Myslím si, že to je lepší, bezpečnější a potom souhlasím s bodováním a pokutami

Rekl bych to taky tak najek...

A přitom tam v tom místě by nevydila ani 80-tka. Ale proč, když jedeš z kopce dolů, chodníky někde až po 5 metrech a u BUS zastávky se tak dobře měří. Banda hajzlů a zmetků na tom magistrátu a u měšťáků

nejakou chvilku jsem tam s nim stravil a rikal, ze tam jsou kvuli lidem ktery si stezujou asi kvuli hluku a rikal, ze tam ted budou dost casto, pritom v proti smeru nahoru do kopce je 70km/h.

hold jsem mel smulu, vcelku si tady tu rychlost hlidam ale tohle bylo v 7 rano a chcalo jako krava tak jsem si rikal, ze by tam byt nemuseli a jak to dopadlo :-((((

nejakou chvilku jsem tam s nim stravil a rikal, ze tam jsou kvuli lidem ktery si stezujou asi kvuli hluku a rikal, ze tam ted budou dost casto, pritom v proti smeru nahoru do kopce je 70km/h.

hold jsem mel smulu, vcelku si tady tu rychlost hlidam ale tohle bylo v 7 rano a chcalo jako krava tak jsem si rikal, ze by tam byt nemuseli a jak to dopadlo :-((((

A byli to měšťáci Bauí?

ja myslim, ze na 99% ano, ostatne jsem na tom miste jeste jiny nez mestsky nevidel .-(

• Autor

Hmm, ta ulice, mno, tam sem nejak minulej tyden jel, mno, to bude asi za hodne bodiku, nejak sem to nedobrzdil :):(

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.