Rocky Vloženo 3. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2008 I tohle jezdí na LPG Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 3. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2008 nn... ta Oktávka měla vadný vyhřejvání zadních sedaček... síla co... to může potkat kohokoliv z nás.... Tak me kazdopadne ne... Ja zadny vyhrejvani nemam.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 3. Říjen 2008 Autor Sdílet Vloženo 3. Říjen 2008 Yup, taky co si nezaprdim, to se mi nevyhreje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kubiik Vloženo 4. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 4. Říjen 2008 tak tady ten kousek sem dneska potkal v Třebíči... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dastax Vloženo 4. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 4. Říjen 2008 Před týdnem v Brně na Kolejích Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rtg61 Vloženo 4. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 4. Říjen 2008 to dastax: palačák? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
murder Vloženo 4. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 4. Říjen 2008 (editace) Sorry za OT. Chlapy proč rozmazáváte u cizích aut RZ (SPZ)? Třeba ta škodovka a vedle auto nechat čitelný, ty RZ se rozmazávají u vlastních aut, aby když ho zde důkladně představíte, neměl případný náhodný zloděj moc jednoduchou identifikaci auta, když po něm půjde, u cizích to je absolutně šuma - . Je to jedno, když to rozmažete, já jen, že to je zbytečná práce... Editováno: 5. Říjen 2008, autor: murder Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dastax Vloženo 5. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2008 rtg61: jj, pod palackého vrchem... murder: přijde mi sobecké, když mažu sobě (kvůli potenc. zloději), že budu nechávat někomu jinému (na koho by si taky někdo mohl dělat třeba zálusk)...každopádně retuš je to nejmenší a myslím, že tím nic rozhodně nezkazím... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 5. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2008 Moc pěkný předek.Škoda že takhle nevypadá OII facelift... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
century Vloženo 6. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2008 To jo, to by bylo něco... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FUGAS Vloženo 7. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 7. Říjen 2008 Tyhle dva krasavce jsem fotil za jízdy, bohužel než jsem stačil vyfotit toho staršího, tak mi odbočili... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 9. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2008 (editace) sjezd z teplické dálnice v Praze v pondělí jen podotýkám, že to jelo po vlastní ose, jen řidičovi byla asi trochu zima Editováno: 9. Říjen 2008, autor: TomasB Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 9. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2008 tak to je ovšem mega hustej týpek... po ránu cestou do práce to práskne o strom... no nic, oklepe se a jede dál... musí si přeci včas píchnout! ... jako fakt mazec... toho kdyby zastavila hlídka... pane řidiči... ano? dopustil jsem se nějakého přestupku... ano, nejste připoutaný! :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 9. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2008 a co je na tom snímku zajímavého??? to že jsem na hlavní... ale žádnej stres... prostě se tam museli vecpat... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 9. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2008 tak jeste neco z nemecke ulice Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 9. Říjen 2008 Autor Sdílet Vloženo 9. Říjen 2008 Koukam, ze ti okopcil barvu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 9. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2008 tak jeste neco z nemecke ulice co sis s tou octavkou panecku nechal udelat ? ... hh Krasna corvetka'' Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OrOrO Vloženo 9. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2008 (editace) Pohled z balkonu Editováno: 9. Říjen 2008, autor: OrOrO Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 9. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2008 muj ulovek to není, ale maximálně mě posekal , 3 blondýnky lol lol Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 9. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2008 tak to je hustý... takový had! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 9. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2008 (editace) jakej had,vzdyt to neni delsi nez normalni auto Editováno: 9. Říjen 2008, autor: vorlajz necituj předchozí příspěvky Džordžíííí!!! ok kvok? :p Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 10. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 10. Říjen 2008 BadyS: to se dalo čekat, párkrát sem ty "kočičky" potkal na silnici mezi Berounem a Kladnem a stačilo, táhly se asi 60kou uprostřed silnice.. reklamní autí jednoho Lidického autobazaru.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 10. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 10. Říjen 2008 Ruský KAMOV,údajně dva v Evropě v civilní verzi.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
s-talker Vloženo 10. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 10. Říjen 2008 mala ochutnavka tuzingu z moravy http://forum.skodahome.cz/index.php?act=at...st&id=95046 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 10. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 10. Říjen 2008 Tak tomu se říká hnus, velebnosti Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.