Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

no spis by me zajimalo kde je ta socha svobody :)

Komořany, okres Vyškov ;)

tu to maš napisane kde je okrem usa :smich:

no tak to sem si precetl ale u jaky prilezistosi jestli jako autobazar, nebo nejaka firma neco proc to tam je?nebo jako to ma nakej kokos na zahrade? :)

Zkusím teda shrnout to co jsem se dozvěděl: Je to malá obec s velkou firmou, nedávno tam otevřeli tento nový kruháč se Sochou Svobody uprostřed,která tam byla umístěna údajně na přání pana podnikatele.

....dnes ráno v saloooonu !!

post-2951-1228322082_thumb.jpg

post-2951-1228322089_thumb.jpg

post-2951-1228322094_thumb.jpg

post-2951-1228322101_thumb.jpg

post-2951-1228322108_thumb.jpg

post-2951-1228322118_thumb.jpg

Hezkej chrochtak !

blondakxxx

parada bral by som hned lol

Sorry za OT. Ale prostě si nemužu pomoct, každej den v práci mám tu čest se svézt několika facelifty octavie a to podsvícení mi přijde jako u kolotočů ... budíky krásně bílý s červeným a zbytek auta zelenej .. :kol-60:

Myslím, že bych si na to podsvícení zvykl, v nejhorším případě jsou tady kluci šikovní, kterým koupíš pár bílých LEDek a je to !!! :palec2: PS: ten černobílý display rádia mě dostal !! CHCI HO !! :)

Upraveno od blondakxxx

Neřikám že neni problém to předělat, sám jsem si předělat v mojí octávce komplet podsvícení na bílý s červeným ;-) ... ale taky to mohli inženýři domyslet .. a těma pár autama jsem myslel tak 15 až 150 aut denně, jak kdy .. a od tý doby co se to dělá sem si na to ještě nezvykl ... ten display je pěknej, to je pravda a maxidot taky dobrej, navíc si tam mužeš nastavit že se na maxidotu ukazuje digitálně rychlost.

Kobyla ve znaku...

AHOJ ROCKY :palec2: TY JSI Z HAVÍŘOVA ? NEBO SI JEN PROJÍŽDĚL...........TADY TO DOBŘE ZNÁM, :palec2: JE TO CESTA K RONDLU

jj ta kombinace bila a zelena me moc nesedi.

nj co byste chteli od korejce :D

:ble:ble:ble Nářez:

kolik se platí za likvidaci autovraků? :smich:

Na Chemoprojektu namontovali takovej ten zasouvací sloupek, který dálkově spouští ostraha z recepce. Je tam asi měsíc a už kilnul 2auta. Dneska OI s prorvaným chladičem a dojebanou nápravou. On se ten sloupek totiž po spuštění sám asi po 10 vteřinách zase vysune. No a maník se dneska trochu zdržel a už to bylo.

To vypadá, že tohle bylo dříve brutální votuzidlo. A někdo se to snažil aspoň trošku dát "dohromady" aby se to vůbec prodalo.

Chtěl bych to vidět co to bylo za káru :-) Ten motor je hustej

TEN MOTOR VYPADÁ JAKO KDYŽ HROM DO PIČI STŘELÍ :smich:

To by mě zajímalo co to bylo za vola.... :ble:wallbash:

boose to co spravil ten kreten s corradkom :feve: :feve: :feve: :feve: :feve: :feve: :(

něco z ulice, ale trošku mázlí.

tomu se říká dopravní rovnoprávnost... když může kamion na vagon, tak proč by nemohl vagon na silnici... :-)

To tam rcel eště jeden, ale toho uz sem nepustil, bo se zdržel a lidi trobili jak prokoplí.

Upraveno od Luďa

Felicie s dvojitým výfukem

všimněte si,jak má obě koncovky symetricky křivě :palec2:

post-259-1228729383_thumb.jpg

tedka vecer u mlade na vsi...asi nahradni vuz pac ten borec ma jinak subaII (v te hnede metle neboco - vypada moc pekne) no a ta FII asi sport packet ne?

post-23351-1228844083_thumb.jpg...sorry za qalitu - sem zastavil moc daleko no :blbec:

kurňa, to je vysoké jak napr..á koza, je to vůbec normální ?

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.