Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

No tak Audinku taky moooc muzu, a pokud trochu buh da, tak s novym bytem by mohla prijit i "nova" Audi A8 4.2 V8 quattro 2003 ... uz abych se zacal modlit :)

Audi A8 4.2 nebrat. Po 150tis. odchazeji motory. Reditelovi tak odesel pri 160tis. a v servise mu rekli,ze je to u tehle motorizace normalni vec. A borec z obce to same,uz ma 3tydny audi v servise,zas motor k.o. oprava neco kolem 400t.

Jezis nestras, zatim ctu na to auto dobre reference, a navic kdyz uz bych kupoval, tak to auto by melo nalitano pres 170 000km a se serviskou (pak modlitba). Ale s totalnim odpadnutim motoru jsem se jeste nesetkal (co se zkusenosti tyce) navic ten motor jeste dnes sklizi slusnou radku pochval a uznani, bavime se oba o stejne modernizovane verzi po roce 2002 ? ... Ale tahle situace nastane jenom pri stesti pokud se mi podari sehnat byt za slusnej peniz a pak si to jeste poradne rozmyslim, protoze moje milovana Octavie slouzi (tuk tuk tuk) dobre ...

Upraveno od Zdenal C.

400 tisíc???? a to se mu to vyplatí spravovat?

nevyplati,ale kdo by to rozmlouval reditelovi,ze? Menil se cely motor jstli se nepletu. A u toho druheho nikdo nevi co tomu je, proste to nejde,tak to v servise zjistuji uz 3.tyden. Taky jsem myslel ze jsou to nesmrtelne motory,ale co jsem slysel... po 150tis. same problemy

twe... ty chceš jít z 1.9 TDI do 4.2 FSI... to žere 3x tolik :smich: to tě položí!!! :prc:

Vorlajz: ale je to uplně jiny svezení a když na to má?! Proč ne.Furt lepší než ty prachy dávat státu...

No vorlajz to je predchudce FSIcka ten co se delal do roku cca 2004-5 presne nevim, pak prisli FSIcka, ktere mimochodem zerou mene, ale ted se to auticko da sehnat za velmi slusnou cenu, a zatim jsem zjistoval, ze i nahradni dily uz nejsou extremne drahe a taky o zkusenostech s nima. Ale koupil bych jen v pripade ze se mi podari sehnat levne slusnej byt jinak samozrejme zustava moje Octule doma.

Co se tyce spotreby ? Mohl bych jezdit ECORUNy takze si myslim, ze bych se kolem 9l/100 mohl drzet pri klidne jizde a neco kolem 11-12 kdyz tomu trochu dam. Zase je to atmosfera, takze zadny turbo (co by stalo jmeni :) ) a stale je to jeden z nejlepsich motoru co vubec byl, a pak nejnakladnejsi cast auta "chassis" ti pojistni pojistovna, ten hlinik se sakra zaplati a pak uz doufat, ze se nic nepos.... :prc:

Proste pokud koupis dobre srat se ti auto nebude i kdyby melo sebehorsi reputaci, stejne tak muzes koupit treba BMW a bude ti stat jenom v servisu ... to je taky o stesti ale porad je vetsi pokud jdes do osvedcenenjsich aut, a to A8 je, nejenom dle TUV ale i zkusenosti lidi.

Upraveno od Zdenal C.

No tak Audinku taky moooc muzu, a pokud trochu buh da, tak s novym bytem by mohla prijit i "nova" Audi A8 4.2 V8 quattro 2003 ... uz abych se zacal modlit :)

Plně ti rozumím, no já mám kamaráda, má to vozítko co chceš a má nalítáno něco přes 435000km a vše OK. Tak ti nevím. Ale mít tohle v FSíčku, tak to by se mi moc líbilo :palec2:

Jediná věc co tam byl problém, tak bylo něco okolo toho Quattra, ale vím, že to byla oprava za cca 8000,-Kč v Porsche Praha a má klid, je to už dva roky ;) Nedá na to auto dopustit, tak nevím no.

Verim, ze auto je to opravdu povedene ;) a hlavne krasne ALE dnes jsem mel rozmluvu se svoji budouci zenou a BOHUZEL (sakra clovek ji pozada o ruku a ani mu nevyjde vstric) A8 holt nebude, zadne karosarske verze sedan, liftback a limuzine :( holt materske pudy se projevily, a vyhlidka na maleho sviste a prevazeni kocarku a podobne proste k tomuhle autu nejde ... co mi ale odsouhlasila, jsou A6 Avant a nebo pak VW Touareg ci Hyundai SantaFe(SUV jednoduse), takze se vracim ke starym favoritum, otazkou bude, co je "spolehlivejsi" a pak taky servis ci spotreba ...

To je mazel...na něj bych se mohl dívat hodinama!!!

post-6947-1232022826_thumb.jpg

Tak to mě se víc líbila předchozí generace.Navíc ten interiér mi přišel hodně lacinej

Verim, ze auto je to opravdu povedene ;) a hlavne krasne ALE dnes jsem mel rozmluvu se svoji budouci zenou a BOHUZEL (sakra clovek ji pozada o ruku a ani mu nevyjde vstric) A8 holt nebude,

Nechci ti do toho neiterak kafrat, ale neni tohle stejnej nebo hodne podobnej motor?

A já říkám řluté F ;)

Žlutý eF s černýma kolama je Konvalinky (od Průšový), ne?

Žlutý eF s černýma kolama je Konvalinky (od Průšový), ne?

Trefa do "zluteho" :)

To je mazel...na něj bych se mohl dívat hodinama!!!

Jedno z nejlepsich "aut" na blnuti, predchozi verze byla vic "muzska zalezitost" ale tohle nestraci nic na dravosti a hlavne je KRASNEJSI ;) i interier trochu ozil (puvodni verze vypadala hooodne lacine a nenapadite) :palec2: Taky jeden z tech mych favoritu :)

Nechci ti do toho neiterak kafrat, ale neni tohle stejnej nebo hodne podobnej motor?

Od toho jsou diskuze, aby se diskutovalo :) jinak mas recht je to ten samy motor akorat lehce upraveny pro S6ku, premapovana RJ a mozna jeste neco upravene, kazdopadne je to on ;)

Praveze tohle je uz FSIcko 4.2 V8 (stejny jako 3.2 V6 akorat ubrali 2valce a nebo pak S8 5.2 FSI pridany 2valce) novejsi generace co prisla po roce myslim 2005. Lepsi nez ten puvodni :), kutlivovanejsi a pruznejsi, aby ne kdyz uz je preplnovanej :)

Jen tak mimo rec, nakonec mi zustava moje stara dobra Octule, pac mi zena neschvalila ani investici do Touarega ci A6ky :)

teda neni to z ulice :huh: kvalita hrozna (mobil + roztreseny packy ze zimy) v nove hokne sem sel na cigo na halu (servis traktoru CASE) a co sem tam neobjevil, vedel sem ze jezdi reditel agrotecu ale o kolegovi kterej sedi vedle me v kanclu sem nevedel. jako nic svetobornyho ale aspon sem se na vsechno mohl mrknout zblizka a mazec.

post-23351-1232034202_thumb.jpg

Alfa Romeo 147 GTA ? upravena samo :) nebo je to nejaky special jine Alfy ?

jj, estli je to primo gta nevim, no je to prekopany cely...zeptam s na detaily

"Cuo re Sportivo" to jsou Alfy, clovek je kupuje srdcem :) I presto, ze jejich motory jsou problemove, tak jsou zaroven uzasne, trosku predimenzovane :) (1.6 88kW = to nemam ani ja na 1.9 s preplnovanim :D) ale hlavne designove krasne auta (jedny z nejkrasnejsich, holt taliani to umi) ...

Upraveno od Zdenal C.

Krozo ty jsi z Pohorelic ???!!!!! :kuk::kuk::kuk: Ty kraso ja pochazim z Pribic to je vedle :D a do Poho se ted hodlam stehovat ( a i pracovat ) :smich:

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.