Srpen 31, 200718 r Cestou minulej vikend z Krkonos..Nejakej mistni chudak...Bylo to 760i a hlavne ty kola...265/30/22 Kvalita je spatna-foceno mobilem..
Září 2, 200717 r tak si tak v sobotu sedim v lidku na pivku na jednom vesnickem hristi u Litovle a najednou zaburaci motory a pak prijelo na ticet lancii....tak jsem si tam pripadal trosku menecenny....Pak jsem je teda okouknul,dva kousky me zaujaly,hfka integralky,fakt nadupany auta...
Září 7, 200717 r Na druhý den trochu lepší záběry. Má to sníženou střechu a mnoho dalších úprav - hand made. No a někdo mu do toho nacouval
Září 8, 200717 r Dneska jsem se byl kouknout na hradeckém letišti na Truckfestu. Zaujala mě tahle věcička....
Září 8, 200717 r Zdravím ve spolek, mám pár úlovků z Turecka, město Alanya, vyhlášené letovisko s pláží Kleopatra.Fotil jsem jak jinak než Škodověnky. Bohužel asi naše auta moc v oblibě nemají za celou dovolenou jsem viděl jen 2 Favority, Formana, Pick Upa, 2 Feldy, asi 6 Fabii, 3x O I, 2 x O II a 2 Roomstry + pár Jaw 350 a starých ČZ 175 a 125 . A taky pěkný Choopery jak od Nosáčů.
Září 8, 200717 r Je to sice již staršího data, ale to jistě nevadí: Až později jsem se dozvěděl, že to byl Péťa Zvěřina s partou a měli u nás na diskotéce nějakou show.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.