Prochy Vloženo 23. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 23. Srpen 2007 Tak přidám i já pár fotek. I stímto šlapadlem se dá jezdit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy Vloženo 23. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 23. Srpen 2007 I tak se dá zaparkovat vfeterán. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 24. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 24. Srpen 2007 Tak tady taky jedna fotka z ulice Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 24. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 24. Srpen 2007 a ...ještě tady mám jednu mezi fotkama. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 27. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2007 (editace) ... pekna fabie Editováno: 27. Srpen 2007, autor: MichalF Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cestář Vloženo 28. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2007 Takhle mě odchytily děvčata nedaleko Blatné. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Crake Vloženo 29. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 29. Srpen 2007 Taky neco pridam... cesta na Tabor... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peterer Vloženo 30. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 30. Srpen 2007 Další maník co má problém s pamětí, proto ta SPZ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peterer Vloženo 30. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 30. Srpen 2007 Tříkolka.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peterer Vloženo 30. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 30. Srpen 2007 V Chorvatsku v městě Senj, Oktávka za soumraku... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peterer Vloženo 30. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 30. Srpen 2007 Kočka znalec??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 31. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 31. Srpen 2007 Cestou minulej vikend z Krkonos..Nejakej mistni chudak...Bylo to 760i a hlavne ty kola...265/30/22 Kvalita je spatna-foceno mobilem.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octavie81 Vloženo 2. Září 2007 Sdílet Vloženo 2. Září 2007 tak si tak v sobotu sedim v lidku na pivku na jednom vesnickem hristi u Litovle a najednou zaburaci motory a pak prijelo na ticet lancii....tak jsem si tam pripadal trosku menecenny....Pak jsem je teda okouknul,dva kousky me zaujaly,hfka integralky,fakt nadupany auta... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 2. Září 2007 Sdílet Vloženo 2. Září 2007 Tenhle hezkej Nissan 350Z stal na OC Chodov v sobotu kolem 21hod. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kops Vloženo 3. Září 2007 Sdílet Vloženo 3. Září 2007 víkendový úlovek č.1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kops Vloženo 3. Září 2007 Sdílet Vloženo 3. Září 2007 a ještě jeden úlovek č.2 jeden pěkný Lincoln... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peterer Vloženo 4. Září 2007 Sdílet Vloženo 4. Září 2007 Jeden letecký snímek. To jak jsem letěl pro foťák a málem jsem sletěl z okna Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peterer Vloženo 7. Září 2007 Sdílet Vloženo 7. Září 2007 Na druhý den trochu lepší záběry. Má to sníženou střechu a mnoho dalších úprav - hand made. No a někdo mu do toho nacouval Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hynek Vloženo 8. Září 2007 Sdílet Vloženo 8. Září 2007 Dneska jsem se byl kouknout na hradeckém letišti na Truckfestu. Zaujala mě tahle věcička.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 8. Září 2007 Sdílet Vloženo 8. Září 2007 Nejak jsem neprisel na to, co zo ma byt za maskovani... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beeson Vloženo 8. Září 2007 Sdílet Vloženo 8. Září 2007 Zdravím ve spolek, mám pár úlovků z Turecka, město Alanya, vyhlášené letovisko s pláží Kleopatra.Fotil jsem jak jinak než Škodověnky. Bohužel asi naše auta moc v oblibě nemají za celou dovolenou jsem viděl jen 2 Favority, Formana, Pick Upa, 2 Feldy, asi 6 Fabii, 3x O I, 2 x O II a 2 Roomstry + pár Jaw 350 a starých ČZ 175 a 125 . A taky pěkný Choopery jak od Nosáčů. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FRANK Vloženo 8. Září 2007 Sdílet Vloženo 8. Září 2007 Je to sice již staršího data, ale to jistě nevadí: Až později jsem se dozvěděl, že to byl Péťa Zvěřina s partou a měli u nás na diskotéce nějakou show. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavius84 Vloženo 9. Září 2007 Sdílet Vloženo 9. Září 2007 Z lonske dovolene v Chorvatsku... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 9. Září 2007 Sdílet Vloženo 9. Září 2007 tady jeden Singapoursky taxik s velice povzbudivym nazvem .) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KaJe Vloženo 9. Září 2007 Sdílet Vloženo 9. Září 2007 Není prostě nad prostornej kombík! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.