Petrkiller Vloženo 6. leden 2012 Sdílet Vloženo 6. leden 2012 Takhle parkují profíci Možná že nemá odhad a neumí couvat do řady stojících aut jako můj táta Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Voice Vloženo 6. leden 2012 Sdílet Vloženo 6. leden 2012 A co jako ? vždyt zaparkoval celkem ok . Na to jak tam měl málo místa myslím že to není až taková hrůza. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sniper_2003 Vloženo 6. leden 2012 Sdílet Vloženo 6. leden 2012 Když se nevejdu tak parkuji jinde. Jak pravý lidová moudrost - ....když se něco dělá, tak jedině pořádně..... 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dodo-Kolín Vloženo 7. leden 2012 Sdílet Vloženo 7. leden 2012 to Sniper-přesně! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Král Zero Nultý 00 Vloženo 9. leden 2012 Sdílet Vloženo 9. leden 2012 Tak jde čas...!!! posledních asi 10 dní...!!! první sníh první pořádný sníh první úklid druhý pořádný sníh druhý úklid dál neuklízím, zlomil jsem koště!!! včera odpoledne dneska v noci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Král Zero Nultý 00 Vloženo 9. leden 2012 Sdílet Vloženo 9. leden 2012 Někteří na to ser*u a neuklízí vůbec...!!! Plus jedna hádanka. Copak je to asi za auto??!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nuff Vloženo 9. leden 2012 Sdílet Vloženo 9. leden 2012 Ještě že letos do Alp nejedu: I když je mi to jedno, vždycky parkujeme v garáži a pak akorát sledujeme ty chudáky jak musí lítat s lopatou kolem, když jim kipe na auto sníh. A jak je vidno z fotek, tak letos jim tam sněží řádně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ADLERos Vloženo 9. leden 2012 Sdílet Vloženo 9. leden 2012 Chlapi kde to bydlíte? tolik sněhu jsem za posledni 3 zimy ani neviděl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dodo-Kolín Vloženo 9. leden 2012 Sdílet Vloženo 9. leden 2012 Fakt mazec.... Není nad polabskou nížinu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 9. leden 2012 Sdílet Vloženo 9. leden 2012 Plus jedna hádanka. Copak je to asi za auto??!! Připadá mi to jako Range Rover. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Král Zero Nultý 00 Vloženo 9. leden 2012 Sdílet Vloženo 9. leden 2012 Bingo, Je to Range Rover Sport. Pán se vyzná... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Král Zero Nultý 00 Vloženo 9. leden 2012 Sdílet Vloženo 9. leden 2012 Dnešní pokračování příběhu sníh, se šťastným koncem. těch je mi docela líto...!!! Jinak celá tahle sranda se odehrává v Saalbach. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 9. leden 2012 Sdílet Vloženo 9. leden 2012 Už párkrát jsem na něm měnil sklo tak ty tvary znám. Ale sport jsem tedy nepoznal. To byl takový překladatelský oříšek. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spajky007 Vloženo 9. leden 2012 Sdílet Vloženo 9. leden 2012 to se divim že to ty auto vydržej to musí bejt váha sněhu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Král Zero Nultý 00 Vloženo 9. leden 2012 Sdílet Vloženo 9. leden 2012 Se divím, že jsem to vydržel já. Bolí mě celej člověk...!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pissi Vloženo 9. leden 2012 Sdílet Vloženo 9. leden 2012 (editace) Včerejší úlovek cestou z Katovic do Těšína.... Editováno: 9. leden 2012, autor: pissi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nuff Vloženo 9. leden 2012 Sdílet Vloženo 9. leden 2012 Je takový dotaz, byla kam ten sníh dávat? Protože ho za ty dny muselo být pořádně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pissi Vloženo 9. leden 2012 Sdílet Vloženo 9. leden 2012 Ještě jeden.. Udělátko na odklízení sněhu na pumpě... Taky na trase Katovice ČR... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 9. leden 2012 Sdílet Vloženo 9. leden 2012 O tom BMV ečku jsem slyšel od synku z montažnicho, ale nikdo mi to nevyfotil ,takze dekuju ,a uz jim věřim ,ikdyž v polsku se už nedivim ničemu a maluch taky dobry , maji pro něj perfektni využiti Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Král Zero Nultý 00 Vloženo 9. leden 2012 Sdílet Vloženo 9. leden 2012 (editace) Přijede obrovskej, ale fakt velkej bagr a odveze to na takovou obrovskou hromadu velikosti rodinného domku. A nebo naloží na "Tatru" hromada sněhu hromada sněhu v noci Editováno: 10. leden 2012, autor: Král Zero Nultý 00 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nuff Vloženo 9. leden 2012 Sdílet Vloženo 9. leden 2012 Jo přesně něco podobného jsem před chvilkou viděl ve zprávách. Musí to být poměrně nákladné, u nás nemyslitelné. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Král Zero Nultý 00 Vloženo 9. leden 2012 Sdílet Vloženo 9. leden 2012 Tady naprosto běžné. Na druhou stranu, tady to zaplatí turisti, málo jich tu na to není...!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Král Zero Nultý 00 Vloženo 9. leden 2012 Sdílet Vloženo 9. leden 2012 není to ode mě, běhá to po netu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ADLERos Vloženo 9. leden 2012 Sdílet Vloženo 9. leden 2012 No to by bylo kruté kdyby se to sesunulo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nuff Vloženo 10. leden 2012 Sdílet Vloženo 10. leden 2012 (editace) Tady naprosto běžné. Na druhou stranu, tady to zaplatí turisti, málo jich tu na to není...!!! Já tam měl vždycky azuro, takže takové problémy jsem neřešil. A když náhodou jeden den sněžilo, tak to neudělalo takovou paseku jako tam mají teď. Editováno: 10. leden 2012, autor: nuff Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.