Leden 6, 201213 r Takhle parkují profíci Možná že nemá odhad a neumí couvat do řady stojících aut jako můj táta
Leden 6, 201213 r A co jako ? vždyt zaparkoval celkem ok . Na to jak tam měl málo místa myslím že to není až taková hrůza.
Leden 6, 201213 r Když se nevejdu tak parkuji jinde. Jak pravý lidová moudrost - ....když se něco dělá, tak jedině pořádně.....
Leden 9, 201213 r Tak jde čas...!!! posledních asi 10 dní...!!! první sníh první pořádný sníh první úklid druhý pořádný sníh druhý úklid dál neuklízím, zlomil jsem koště!!! včera odpoledne dneska v noci
Leden 9, 201213 r Někteří na to ser*u a neuklízí vůbec...!!! Plus jedna hádanka. Copak je to asi za auto??!!
Leden 9, 201213 r Ještě že letos do Alp nejedu: I když je mi to jedno, vždycky parkujeme v garáži a pak akorát sledujeme ty chudáky jak musí lítat s lopatou kolem, když jim kipe na auto sníh. A jak je vidno z fotek, tak letos jim tam sněží řádně.
Leden 9, 201213 r Dnešní pokračování příběhu sníh, se šťastným koncem. těch je mi docela líto...!!! Jinak celá tahle sranda se odehrává v Saalbach.
Leden 9, 201213 r Už párkrát jsem na něm měnil sklo tak ty tvary znám. Ale sport jsem tedy nepoznal. To byl takový překladatelský oříšek.
Leden 9, 201213 r O tom BMV ečku jsem slyšel od synku z montažnicho, ale nikdo mi to nevyfotil ,takze dekuju ,a uz jim věřim ,ikdyž v polsku se už nedivim ničemu a maluch taky dobry , maji pro něj perfektni využiti
Leden 9, 201213 r Přijede obrovskej, ale fakt velkej bagr a odveze to na takovou obrovskou hromadu velikosti rodinného domku. A nebo naloží na "Tatru" hromada sněhu hromada sněhu v noci Upraveno Leden 10, 201213 r od Král Zero Nultý 00
Leden 9, 201213 r Jo přesně něco podobného jsem před chvilkou viděl ve zprávách. Musí to být poměrně nákladné, u nás nemyslitelné.
Leden 9, 201213 r Tady naprosto běžné. Na druhou stranu, tady to zaplatí turisti, málo jich tu na to není...!!!
Leden 10, 201213 r Tady naprosto běžné. Na druhou stranu, tady to zaplatí turisti, málo jich tu na to není...!!! Já tam měl vždycky azuro, takže takové problémy jsem neřešil. A když náhodou jeden den sněžilo, tak to neudělalo takovou paseku jako tam mají teď. Upraveno Leden 10, 201213 r od nuff
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.