ADLERos Vloženo 16. Březen 2012 Sdílet Vloženo 16. Březen 2012 Tak tu 206ku v sedanu vidím prvně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 16. Březen 2012 Sdílet Vloženo 16. Březen 2012 No ta 206 ta je ale nevidim ji prvne , v turecku jich jezdi pomerne mnoho Ten preklad je bomba zěby strejda google ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom077 Vloženo 16. Březen 2012 Sdílet Vloženo 16. Březen 2012 Čumím jako blázen na 206,taky vidím prvně .... Odesláno z mého Dell Streak pomocí Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
frydak Vloženo 29. Březen 2012 Sdílet Vloženo 29. Březen 2012 (editace) To křídlo vypadá na tomto autě hustě.Hodně hustě.???? Editováno: 29. Březen 2012, autor: frydak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Král Zero Nultý 00 Vloženo 2. Duben 2012 Sdílet Vloženo 2. Duben 2012 (editace) Sice to není úplně z ulice, ale úlovek to je. Cesta vlakem ze Salzburg do Wien. Takhle rychle nejezdím ani autem...!!! :-) Editováno: 3. Duben 2012, autor: Král Zero Nultý 00 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 2. Duben 2012 Sdílet Vloženo 2. Duben 2012 A foto je kdepak? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Král Zero Nultý 00 Vloženo 3. Duben 2012 Sdílet Vloženo 3. Duben 2012 Už je tam. Nějak jsem si nevšiml, že chybí...!!! :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 3. Duben 2012 Sdílet Vloženo 3. Duben 2012 A ani jsi tu rychlost necitil vid? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dodo-Kolín Vloženo 3. Duben 2012 Sdílet Vloženo 3. Duben 2012 (editace) Hele nekecej mi že 1,8 TSI + chip nejede 200km/h a že jsi to nikdy nevyzkoušel... Editováno: 3. Duben 2012, autor: Dodo-Kolín Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 3. Duben 2012 Sdílet Vloženo 3. Duben 2012 No on tím asi myslel,že takhle normálně nejezdí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milovicak123 Vloženo 4. Duben 2012 Sdílet Vloženo 4. Duben 2012 (editace) taky trochu OT, ale neznáte někdo řidiče tohoto auta? rád bych se ho zeptal, jestli to má v hlavě v pořádku.. opakovaně ho potkávám ráno na R10 do Prahy a vždycky zběsile kličkuje mezi autama, vytlačuje ze silnice, přitom když má prázdnou cestu tak jede vlevo 180kmph.. značka jde špatně přečíst, je tam 1AK0109 Editováno: 4. Duben 2012, autor: milovicak123 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ratras1 Vloženo 4. Duben 2012 Sdílet Vloženo 4. Duben 2012 Neznám, ale nejlíp zjisti v kolik hodin tam jezdí a jak ho uvidíš tak zavolej na 158, passat si na něm smlsne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Král Zero Nultý 00 Vloženo 4. Duben 2012 Sdílet Vloženo 4. Duben 2012 No zkusil jsem na podzim v Německu, ale "jen" 210 km/h, páč jsem měl čerstvě zimní pneu. Jinak jezdím v rámci možností podle předpisů. A jediný co jsem ve vlaku cítil bylo, když z 200 km/h brzdil na 0 km/h uprostřed ničeho. Jinak drncání a vrzání se vůbec nekonalo. Jak překvapivé, že??? No a tímhle jsem se vezl... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Král Zero Nultý 00 Vloženo 4. Duben 2012 Sdílet Vloženo 4. Duben 2012 (editace) Asi spěchá do práce, to musí být hroznej blázen...!!! Editováno: 4. Duben 2012, autor: Král Zero Nultý 00 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sniper_2003 Vloženo 4. Duben 2012 Sdílet Vloženo 4. Duben 2012 Takovíto řidiči by měli být na místě zastřeleni. Pokud si chtějí něco dokazovat tak ať jdou na okruh a neohrožují ostatní. Jenže věřím, že na okruhu by jim to moc nešlo. Přeci jenom tam se u té rychlé jízdy musí přemýšlet a né jen kroutit volantem a dupat na plyn a brzdu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Koty Vloženo 17. Duben 2012 Sdílet Vloženo 17. Duben 2012 Mám tu docela hezký úlovek. Nejvíce to asi pobaví majitele RS. Mimochodem je to obyčejná Zafira. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Under Vloženo 17. Duben 2012 Sdílet Vloženo 17. Duben 2012 Nelíbí se mi ten znak ani na opravdovém RS. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dodo-Kolín Vloženo 20. Duben 2012 Sdílet Vloženo 20. Duben 2012 Bacha na okap Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 20. Duben 2012 Sdílet Vloženo 20. Duben 2012 Já mám sníženo,takže se už bát nemusím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dodo-Kolín Vloženo 20. Duben 2012 Sdílet Vloženo 20. Duben 2012 Sice na dodatkové tabulce není okta, ale stejně si dej bacha. Z Chrastavy do Albrechtic to daleko není Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jay Kay Vloženo 20. Duben 2012 Sdílet Vloženo 20. Duben 2012 To je Štramberk? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dodo-Kolín Vloženo 21. Duben 2012 Sdílet Vloženo 21. Duben 2012 Jestli je to na mě tak ten okap je v Albrechticích. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jay Kay Vloženo 21. Duben 2012 Sdílet Vloženo 21. Duben 2012 Dodo-Kolín : jo na tebe Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wojnar Vloženo 22. Duben 2012 Sdílet Vloženo 22. Duben 2012 Podobný problém jsem řešil v práci. Na jedné takové točně u skladu kde najíždejí kamióny je taky jiná budova s takovým přístřeškam nad vchodem. Přístřešek má samozřejmě okap. Ten tam vydržel po opravě vždy tak maximálně jeden týden. Až zabetonování sloupku v podobě 2m vysoké a 250mm v průměru roury pomohlo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 22. Duben 2012 Sdílet Vloženo 22. Duben 2012 Tak jsem narazil na motohifi MZtu Repro jak na Gold Wingu a anténa k tomu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.