Wojnar Vloženo 27. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2012 Ne-e, v žádném případě to nebyl útok, nebo jak to napsat, na Tebe. Prostě jsem si z fotky všiml, že ty gumy jsou jednoduše sjeté. A v kombinaci na jekém autě jsou, cenová kategorie a typ auta, mi to přišlo prostě srandovní. Se zajižděním do garáže jsem to možná přehnal, každopádně na ježdění tyto pneu rozhodně už nejsou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nuff Vloženo 27. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2012 Wojnar: Tak dojíždí už dojeté. Dávat za sadu gum 40litrů je pro něj moc a protektory na to nedělaj. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wojnar Vloženo 27. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2012 Absolutně netuším kolik takové auto stojí, ale tak nějak vnitřně cítím, že cena za nové gumy bude tvořit zlomek ceny za kterou to auto koupil. To mi připomnělo u nás jednoho, který nepotřeboval zimní gumy (v době kdy ještě nebyly povinné) až do okamžiku kdy si rozbil funglovku bavoráka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikl Vloženo 27. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2012 Wojnar - v poho. A jinak co jsem napsal je myslím dobrá informace,pro lidi,kteří to prostě neví.Sám jsem byl svědkem v jednom pneuservisu "akční" nabídky těcho pneu,kde byly prezentovány jako zimní. Hodnotit stav pneu,solventnost majitele nebo nedej bože jestli je to pražák na základě jedné fotky se neodvážím,každá pneu se jednoho dne dožije svého konce i na tom nejdražším autě a já vážně netuším,jestli majitelova první cesta nevedla přímo do nejbližšího pneuservisu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wojnar Vloženo 27. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2012 Všecko pravda....... ..... ale debatit můžeme. Jsme přeci v Hospodě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dodo-Kolín Vloženo 27. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2012 (editace) No jistěééé Třeba vločka se třema vrcholama je pro mě novinkou. Editováno: 27. Srpen 2012, autor: Dodo-Kolín Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jay Kay Vloženo 27. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2012 Něco ze svatby,oba vozy stejný rok výroby... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lanny Vloženo 27. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2012 NÁDHERA, jako uherák a imitace, ale oba vozy mají co do sebe!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Under Vloženo 27. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2012 Na těhle pneu bych měl strach jen vyjet a zajet do garáže Vždyť to má ještě vzorek - se na tu fotku podívej pořádně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prcek36 Vloženo 27. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2012 Když obědnaš v USA gumy výdou o půlku levnějš neš tady. Kamarád má ameriku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sniper_2003 Vloženo 27. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2012 Třeba dojíždí zimní vzorek, na tom přece není nic špatného. Nebo ty bys vyhodil gumu s 4mm vzorkem, zvláště při cenách těchto pneumatik? Ano já bych pneu vyhodil a koupil nové. Pokud mám na takovéto auto, tak musím mít i na pneumatiky na jeho obutí. Jinak já v tom autě vozím rodinu takže dobré pneumatiky jsou základ. Pokud máš také rodinu tak to jistě chápeš. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sniper_2003 Vloženo 27. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2012 (editace) Tvé válení smíchy není na místě,označení M+S,přesto,že v naší legislativě stačí ,aby pneu mohla být považována za zimní,zimní pneumatikou být nemusí. M+S (mud+snow) je běžné označení pneu pro vozy off-road na trh USA a Kanady. Tyto pneu mají mít mít lepší trakci než běžné letní pneu. Při pohledu na detail pneu je zcela jasné,že vzorek zimní to není. Označení pro zimní pneu,které spolehlivě identifikuje zimní pneu je hora se třemi vrcholy s vločkou. Ano máš pravdu, domníval jsem se že tam ten obrázek byl. Označení M+S je opravdu (bláto - sníh) a označení je i pro EU. Tři vrcholy s vločkou uvnitř, označuje jen to, že pneu byla odzkoušena pro provoz ve sněhu. Dohromady s M+S je to jasná zimní pneu. Pokud je to bez vločky tak je to celoroční pneumatika. Nechápu jak v dnešní době, můžeš hned říct, že podle dezénu to není zimní pneu. Mé letní Hankooky by někdo hodnotil spíš jako zimní. Takže můj smajlík na místě byl a že tam byl tolikrát za to nemohu, protože já tam dával jednoho a pak stránka zmrzla. Editováno: 27. Srpen 2012, autor: Sniper_2003 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikl Vloženo 28. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2012 No ono jde spíš o to,že označení M+S může mít pneumatika celoroční a dokonce i letní,určená pro vozy SUV a 4x4.Jediným kritériem pro možnost takového označení je minimálně o 10% větší trakce než u pneumatiky referenční.Navíc doplňující údaje TRADEWEAR 320,TRACTION A a TEMPERATURE A ukazují na to,že se jedná o spíš nadstandardní kvalitu pneu.V Tvém příspěvku,na který jsem reagoval se směješ tomu,že má na auto a na letní pneu ne.Jinak je mi samozřejmě jedno,co si myslíš,moje reakce přišla jenom proto,že ta Tvá je zavádějící a může mystifikovat.Nic víc,nic míň. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Under Vloženo 28. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2012 Označení M+S je v podstatě označení pro celoroční pneumatiku, u OffRoadů a různých SUV je to M+S označení pro různě velké dezény (také celoroční), ale je obecně známo, že v zimě se s těmito pneu samozřejmě jezdí daleko obtížněji a proto se tedy moc nedoporučují na zimu. Značení M+S se sněhovou vločkou znační pak zimní pneumatiky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 28. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2012 Já hodím něco z ulice: A ty gumy na "vozejku" neměli vůbec žádnej vzorek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WalkerT Vloženo 28. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2012 Copak gumy na vozejku, ale ty zahákovaný gumicuky po zadku by mě teda nas..... proč mu tam cpali značku z odtahovky a zrovna takhle ??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petan76 Vloženo 28. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2012 Tam jde spiš o osvětleni vzadu. Asi uplně mrtvé auto... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 28. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2012 Parkoval kde neměl, tak ho vodtáhli. A ty gumicuky sou za trest :-) SPZ-RZ z odtahovky tam je proto, že to tažený auto je braný jako vozejk. A všechny přívesný vozejky maj RZ-SPZ tažnýho auta. Nemaj totiž vlastní. Osvětlení je jasný- jak jinak napojit auto aby blikalo a svítili brzdy?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Král Zero Nultý 00 Vloženo 28. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2012 Přistižena při činu...!!! A vůbec se jí nelíbilo, že si tohle (dámy jistě prominou ) vzorové parkování fotím. Nicméně odešla nakupovat. P.S. Většinu fotek zmenšuji, ale z důvodu onoho láskyplného pohledu směrem ke mě, jsem ji nechal v původní velikosti...!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dodo-Kolín Vloženo 29. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 29. Srpen 2012 He he - tam by se ještě jedno auto vešlo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nuff Vloženo 29. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 29. Srpen 2012 Dodo: No jistě, když je to stání pro dvě auta. Ale takových umělců potkávám na parkovištích spousty, bohužel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikl Vloženo 29. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 29. Srpen 2012 (editace) Tak tohle mi zase tak hrozný nepřipadá ,měla se nalepit až na čáru a vystoupit přes spolujezdce?Hm,věc názoru. Podle mně to nejvíc podělává ten napravo. Můj úlovek je přesvědčivější.Paní se to také focení nelíbilo.Jsou tam pouhá tři parkovací místa,jedno z nich je pro postižené,na něm stojím částečně já a hned po odfocení jsem odjel zaparkovat jinam.Když jsem se pěšky vracel,paní už byla zaparkována vzorově. Editováno: 29. Srpen 2012, autor: mikl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wojnar Vloženo 29. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 29. Srpen 2012 A není to parkovací místo pro postižené? Teda, značku tam nikde není vidět, ani na zemi, ale ta vyznačená šířka je nějaká divná. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikl Vloženo 29. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 29. Srpen 2012 Místo pro postižené je třetí nalevo,paní zabrala obě dvě obyčejná místa. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dodo-Kolín Vloženo 29. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 29. Srpen 2012 Mám taky něco z ulice. Před týdnem u nás byly kroupy. Naštěstí auto OK Ale další den na parkovišti Peugeot-mrtě pomlácenej: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.