Přejít na obsah

Fotografické úlovky z ulic a silnic

krysarr

Doporučené příspěvky

Ne-e, v žádném případě to nebyl útok, nebo jak to napsat, na Tebe.

Prostě jsem si z fotky všiml, že ty gumy jsou jednoduše sjeté. A v kombinaci na jekém autě jsou, cenová kategorie a typ auta, mi to přišlo prostě srandovní.

Se zajižděním do garáže jsem to možná přehnal, každopádně na ježdění tyto pneu rozhodně už nejsou.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

:D

Absolutně netuším kolik takové auto stojí, ale tak nějak vnitřně cítím, že cena za nové gumy bude tvořit zlomek ceny za kterou to auto koupil.

To mi připomnělo u nás jednoho, který nepotřeboval zimní gumy (v době kdy ještě nebyly povinné) až do okamžiku kdy si rozbil funglovku bavoráka.

Odkaz ke komentáři

Wojnar - v poho.

A jinak co jsem napsal je myslím dobrá informace,pro lidi,kteří to prostě neví.Sám jsem byl svědkem v jednom pneuservisu "akční" nabídky těcho pneu,kde byly prezentovány jako zimní.

Hodnotit stav pneu,solventnost majitele nebo nedej bože jestli je to pražák na základě jedné fotky se neodvážím,každá pneu se jednoho dne dožije svého konce i na tom nejdražším autě a já vážně netuším,jestli majitelova první cesta nevedla přímo do nejbližšího pneuservisu.

Odkaz ke komentáři

Třeba dojíždí zimní vzorek, na tom přece není nic špatného. Nebo ty bys vyhodil gumu s 4mm vzorkem, zvláště při cenách těchto pneumatik?

Ano já bych pneu vyhodil a koupil nové. :kol-47: Pokud mám na takovéto auto, tak musím mít i na pneumatiky na jeho obutí. Jinak já v tom autě vozím rodinu takže dobré pneumatiky jsou základ. Pokud máš také rodinu tak to jistě chápeš. :kol-28:

Odkaz ke komentáři

Tvé válení smíchy není na místě,označení M+S,přesto,že v naší legislativě stačí ,aby pneu mohla být považována za zimní,zimní pneumatikou být nemusí.

M+S (mud+snow) je běžné označení pneu pro vozy off-road na trh USA a Kanady.

Tyto pneu mají mít mít lepší trakci než běžné letní pneu.

Při pohledu na detail pneu je zcela jasné,že vzorek zimní to není.

Označení pro zimní pneu,které spolehlivě identifikuje zimní pneu je hora se třemi vrcholy s vločkou.

Ano máš pravdu, domníval jsem se že tam ten obrázek byl. Označení M+S je opravdu (bláto - sníh) a označení je i pro EU. Tři vrcholy s vločkou uvnitř, označuje jen to, že pneu byla odzkoušena pro provoz ve sněhu. Dohromady s M+S je to jasná zimní pneu. Pokud je to bez vločky tak je to celoroční pneumatika. Nechápu jak v dnešní době, můžeš hned říct, že podle dezénu to není zimní pneu. Mé letní Hankooky by někdo hodnotil spíš jako zimní.

Takže můj smajlík na místě byl a že tam byl tolikrát za to nemohu, protože já tam dával jednoho a pak stránka zmrzla. :kol-47:

Editováno: , autor: Sniper_2003
Odkaz ke komentáři

No ono jde spíš o to,že označení M+S může mít pneumatika celoroční a dokonce i letní,určená pro vozy SUV a 4x4.Jediným kritériem pro možnost takového označení je minimálně o 10% větší trakce než u pneumatiky referenční.Navíc doplňující údaje TRADEWEAR 320,TRACTION A a TEMPERATURE A ukazují na to,že se jedná o spíš nadstandardní kvalitu pneu.V Tvém příspěvku,na který jsem reagoval se směješ tomu,že má na auto a na letní pneu ne.Jinak je mi samozřejmě jedno,co si myslíš,moje reakce přišla jenom proto,že ta Tvá je zavádějící a může mystifikovat.Nic víc,nic míň.

Odkaz ke komentáři

Označení M+S je v podstatě označení pro celoroční pneumatiku, u OffRoadů a různých SUV je to M+S označení pro různě velké dezény (také celoroční), ale je obecně známo, že v zimě se s těmito pneu samozřejmě jezdí daleko obtížněji a proto se tedy moc nedoporučují na zimu. Značení M+S se sněhovou vločkou znační pak zimní pneumatiky.

Odkaz ke komentáři

Parkoval kde neměl, tak ho vodtáhli. A ty gumicuky sou za trest :-)

SPZ-RZ z odtahovky tam je proto, že to tažený auto je braný jako vozejk. A všechny přívesný vozejky maj RZ-SPZ tažnýho auta. Nemaj totiž vlastní.

Osvětlení je jasný- jak jinak napojit auto aby blikalo a svítili brzdy??

Odkaz ke komentáři

Tak tohle mi zase tak hrozný nepřipadá ,měla se nalepit až na čáru a vystoupit přes spolujezdce?Hm,věc názoru.

Podle mně to nejvíc podělává ten napravo.

Můj úlovek je přesvědčivější.Paní se to také focení nelíbilo.Jsou tam pouhá tři parkovací místa,jedno z nich je pro postižené,na něm stojím částečně já a hned po odfocení jsem odjel zaparkovat jinam.Když jsem se pěšky vracel,paní už byla zaparkována vzorově. :kol-47:

post-655-0-67697400-1346225239_thumb.jpg

Editováno: , autor: mikl
Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...